Pokaż pełną wersje : Character Deaths - po jakim czasie znikają wpisy na stronie?
Kiedy nasza postać ginie, na stronie tibia.com pojawia się informacja o tym zdarzeniu.
Interesuje mnie po jakim czasie takie wpisy znikają.
Dziękuję z góry za odpowiedź. ;)
Jak nie chcesz żeby pisało to zaznacz ukryj postać, ale tak znika...
piternet
29-03-2009, 17:17
Jak nie chcesz żeby pisało to zaznacz ukryj postać, ale tak znika...
Rotfl, on się pyta po jakim czasie znikają... czy wy już czytać nie umiecie!?
Samarcus
29-03-2009, 17:23
Po miesiącu (lub dwóch) o ile dobrze pamiętam. Ale wydaję mi się, że po miesiącu, bo po dwóch chyba się konto kasuję, jeśli je usunąłeś :)
Dead się kasuję bodajże po 3 tygodniach.
Pozdrawiam :)
michalll
29-03-2009, 23:09
Miesiąc (30 dni). Jednak jest strona, bodajże tibiaring, na której twoje zgony będą wypisane nadal...
zero_skillu_szczylu
30-03-2009, 10:53
@upp
Potwierdzam, że równo miesiąc po zgonie, znika on z Tibia.com.
Miesiąc (30 dni). Jednak jest strona, bodajże tibiaring, na której twoje zgony będą wypisane nadal...
o.0 A mógłbyś to rozwinąć z tymi deadami? Mówisz, że one na stałe zostają w statystykach? Jak to jest?
michalll
30-03-2009, 23:14
o.0 A mógłbyś to rozwinąć z tymi deadami? Mówisz, że one na stałe zostają w statystykach? Jak to jest?
Jest taka strona która gromadzi statystyki, nie jest w żaden sposób związana z CipSoftem, poprostu sobie gromadzi takie i takie informacje.
Chyba :D
Sam sobie poczytaj tibiaring.com ;) W sumie to nigdy tego nie używałem, tylko wiem że jest coś takiego...
Jest taka strona która gromadzi statystyki, nie jest w żaden sposób związana z CipSoftem, poprostu sobie gromadzi takie i takie informacje.
Chyba :D
Sam sobie poczytaj tibiaring.com ;) W sumie to nigdy tego nie używałem, tylko wiem że jest coś takiego...
Dzięki. ;) Trochę nie fajnie, że te deady zostają, bo trochę wstyd. Jak wam się wydaje?
Died at Level 43 by a cyclops
;/
to rzalowe i tyla hahha
A żalowe to jest twoje pismo 8o Naucz się pisać a potem się śmiej :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.