PDA

Pokaż pełną wersje : ZARAZ PO ROOKU

DAMIANIVE
04-01-2004, 05:44
Mam już siódmy level.
Na razie, cały czas trenowałem sword fighting.
Zostanę więc knight`em.
Zamierzam wyjść na mainland jak tylko osiągnę 8 lvl.

Czy do tego trzeba się jakoś przygotować?
W którym mieście najlepiej stanąć na nagi i dlaczego?
Gdybyście mogli, to krótko opiszcie wasze życie w każdym z miast.
Z góry dziękuję za pomoc.

Anka siora buska
04-01-2004, 06:33
Zalezy na jakim jestes swiecie jezeli na secura to ja zyje w carli i czesto wedruje do ab powinienes miec duzo forsy na nowy stuff pierwszy czar ksiegi nie kupuj,

Prosiles o opis no wiec ll
[list=1]
Carlin
Cudownie jak na securze wprawdzie drogo ale cudownie czesto gram z ludzmi w szachy
Ab jeszcze piekniejsze elfy,elfy scouty,trolle i taniocha!Ludzie mili i niektorzy Npc nauczajo czarow
[/list=1]
Reszty nie odwiedzalam

DAMIANIVE
04-01-2004, 06:39
gram na amerze

Owoc
04-01-2004, 06:55
Z rooka warto wziac 500gp zeby na mainie sie zaopatrzyc w sensowny eq i nie biegać ze studded armorem. Co dokładnie kupić - takie tematy były, poszukaj.

Josibu
04-01-2004, 08:56
ja na poczatek wyszedlem do ab'dendriel i tam po malym treningu nabilem w jaskini trolli 10 lvl (kup klucz za 50gp), potem przenioslem sie do venore, powazny trening, w miedzyczasie swamp trolle i roty, potem dasz sobie rade :]

Bofedojo
04-01-2004, 09:21
Zdobadz jakis silnych kumplii :D bo zawsze tak PKi cie nie beda atakowac.
Cudownie jak na securze wprawdzie drogo ale cudownie czesto gram z ludzmi w szachy
1.Moze na Securze jest inaczej ale w Carlin na Eternii ostro PKuja
2.Gosciu nie bedzie specjalnie szedl do Carlin zeby se pograc w szachy

Ps.
Ab jeszcze piekniejsze elfy,elfy scouty,trolle i taniocha!Ludzie mili i niektorzy Npc nauczajo czarow
Jacy NPC i jakich czarow nauczaja?!(Za ile?)

Gremlin
05-01-2004, 12:17
Oryginalnie dodany przez DAMIANIVE
Na razie, cały czas trenowałem sword fighting.

Jesli jako trening masz na mysli bezsensowne stanie miedzy dwoma potworami to jesli chcesz zostac knightem to sobie to odpusc na Rook, na main rycerzowi skille leca duzo szybciej.

marred
06-01-2004, 06:54
Oryginalnie dodany przez Bofedojo
1.Moze na Securze jest inaczej ale w Carlin na Eternii ostro PKuja

Za to na non PvP PKowanie zostalo w pelnym stopniu zamienione na lurowanie GS'ow i innych cudow... Jedynie Venore jest bezpieczniejsze (zreszta na PvP tam tez jest mniej PKow)