zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Addon items

Mielosz
31-03-2009, 00:47
Witam

Chciałem się zapytać jakie macie propozycje co do miejscówek gdzie można pofarmić różne itemki addonowe? Największy dla mnie problem stanowią łapy wilków i niedźwiedzi, farmienie tego diabelstwa spędza mi sen z powiek, chcę też zaznaczyć że nie mam zamiaru kupować takich rzeczy... szkoda kasy i trzeba sobie też jakoś urozmaicać grę :)

Moje skromne propozycje:
Honeycombs- raczej Darashia ewentualnie "ul" przy AB
mino leathers- Piramida koło Darashi oraz Mint

Virlan
31-03-2009, 00:58
Ja z kolej chciałbym zapytać się o chicken feathery, jakaś miejscówka żeby tego dużo było, bo nie mam ochoty latać po ludziach, którzy sprzedają po 5 sztuk ;/.

Co do mino leather, nie najgorsze są tez minosy na foreign quarter w Yalahar. Natomiast co do łap wilków i niedźwiedzi, to nie mam zielonego pojęcia.

boniedwa
31-03-2009, 02:37
Okolice thais, tam jest troche niedźwiedzi i wilków, a kurczaczków jest całkiem sporo w north port.

Gonzo
31-03-2009, 07:27
Ja z kolej chciałbym zapytać się o chicken feathery, jakaś miejscówka żeby tego dużo było, bo nie mam ochoty latać po ludziach, którzy sprzedają po 5 sztuk ;/.

Co do mino leather, nie najgorsze są tez minosy na foreign quarter w Yalahar. Natomiast co do łap wilków i niedźwiedzi, to nie mam zielonego pojęcia.

Kiedyś, jak robiłem tego addona (w 2007 roku jeszcze) to stworzyłem postać na Rookgaard, w ciągu 4 godzin miałem 100 chicken feathers, zdobywałem w południowej części wyspy. :)

Co do mino leather - minosy na Kazordoon
Łapy - tak jak kolega up powiedział, okolice Thais.

Jagred
31-03-2009, 09:27
Kiedyś, jak robiłem tego addona (w 2007 roku jeszcze) to stworzyłem postać na Rookgaard, w ciągu 4 godzin miałem 100 chicken feathers,

Duzo ludzi tak robilo, i teraz Cip niestety zmniejszyl ilosc kurczakow na rooku.

Co do kurakow na mainie polecam northport

Avidek
31-03-2009, 10:59
Największy dla mnie problem stanowią łapy wilków i niedźwiedzi

Na polnoc od Thais jest dosc sporo wilkow i miskow, zazwyczaj po lapki wybieram sie wlasnie tam.

Honeycomby mozna tez loocic w jaskini waspow na poludnie od Thais, chicken feathers jak juz wyzej wspomniano w Northport lub od biedy w Greenshore. Mino leather na wiezy niedaleko Kazo, piramidzie na polnoc od Darashii lub oczywiscie w Mint.