Pokaż pełną wersje : Royal spear
elvis321
31-03-2009, 21:28
Czy na 15-24 lvl będę walił mocniej z royal spearów niż z spearów?
Edit a czy royal speary niszcza sie wolniej niz speary?
boniedwa
31-03-2009, 21:41
Według wyliczeń już na 15 lvlu będziesz walił nieco mocniej niż ze zwykłych spearów. Za każdy lvl straty tracisz 2% atk, 10 lvli to 20%, a 20% z 35atk royal speary wynosi 7, 35atk - 7atk = 28atk:)
To tylko teoria... Ale myślę że słuszna:D
Royal speary niszczą się wolniej niż zwykłe, wytrzymają nawet 2 razy więcej rzutów.
edit: pomyłka, wg. statystyki RS'y wytrzymają 1,5 razy dłużej - mają 2% szansy na złamanie się, gdy zwykłe - 3%, jak napisał boniedwa. Podkreślam - statystycznie.
boniedwa
31-03-2009, 22:16
Royal speary niszczą się wolniej niż zwykłe, wytrzymają nawet 2 razy więcej rzutów.
Zależy od szczęścia, z tego co wyczytałem(nie potwierdzono) zwykłe speary mają 3% niszczaloności, a royal 2%. Royal speary ogólnie wytrzymują dłużej, lecz i tak mogą się zniszczyć po pierwszym strzale.
Poskramiacz_Lamerow
31-03-2009, 22:22
Zależy od szczęścia, z tego co wyczytałem(nie potwierdzono) zwykłe speary mają 3% niszczaloności, a royal 2%. Royal speary ogólnie wytrzymują dłużej, lecz i tak mogą się zniszczyć po pierwszym strzale.
No i co z tego, że mogą się zniszczyć po jednym strzale. Zniszczy Ci się tak raz, 10, nawet 1000, ale na dłuższą sprawę dochodzi do głosu statystyka i royal speary starczą na dłużej.
Co do tematu - royalkami będziesz walił mocniej.
boniedwa
31-03-2009, 22:33
No i co z tego, że mogą się zniszczyć po jednym strzale. Zniszczy Ci się tak raz, 10, nawet 1000, ale na dłuższą sprawę dochodzi do głosu statystyka i royal speary starczą na dłużej.
Co do tematu - royalkami będziesz walił mocniej.
To że będzie walił mocniej już się dowiedział ode mnie.
Jaka statystyka? royal spear nie wytrzymuje 2 razy więcej niż zwykły (średnio, nie mówie o szczęściu i pechu). Twoja statystyka się myli.
Poskramiacz_Lamerow
01-04-2009, 00:56
Nie wiem stary, może kupujesz jakieś podróbki ;) Nie pisałem, że są dwa razy wytrzymalsze, ale na pewno lepsze. Ja zawsze dłużej hunce z royalkami i to mimo ich większej wagi (mniej zabierasz na polowanie).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.