zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Najwieksze Rare

Kwlsk265
01-04-2009, 18:09
Jakie jest waszym zdaniem najwieksze rare na rooku ?

Vipciu
01-04-2009, 18:22
plate armor steel helet brass legs time ring > lecą z tarantuli
brass armor chain legs wand of cosmic energy taurs mace > lecą z mino maga
brown of piece life ring scale armor > lecą z ghoula
spike sword posion dagger( leciał kiedyś z mino)
knife mlw > AS

Paciuch
01-04-2009, 18:25
Połowa twojej odpowiedzi jest błędna! Jak np. Time Ring może być rarem, skoro nikt nawet nie zabił jeszcze Tarantuli.

Vipciu
01-04-2009, 18:26
Unholy shield jest rarem mino że nikt niema
wiec time ring to też rare

Pan Klocek
01-04-2009, 20:04
Rare to przedmiot który występuje rzadko i jest wręcz niespotykany. Więc itemy które "lecą" z potworów to są raczej semi-rare items, bo prędzej czy później ktoś będzie miał drugi taki.
Na rooku wszystkie void items są rarami (wręcz ultra-rare), stary klucz do bear room(ten to wart jest miliony) no i runki antidote (mimo że jest ich jeszcze dużo, to przecież nie da się już ich nijak zdobyć). Na starych światach ewentualne "prezenty od mikołaja".

Vyohman
01-04-2009, 21:01
Poison dagger?
Kiedyś ktoś mi go pokazywał ; d

DK-LOG.911
01-04-2009, 21:07
@Mr Brick

santa byl na rooku?? nie wiedzialem :o. rozdawal cukierki?? :) bo one musza byc rarem i to pozadnym

Beh0lder
01-04-2009, 21:42
Najwieksze rare hm... poison dagger , brass armor -> oba były kiedyś teoretycznie dostępne co wcale nie oznacza , że ktoś je ma :0 nadal na rooku

Gold Raven
01-04-2009, 22:12
i runki antidote (mimo że jest ich jeszcze dużo, to przecież nie da się już ich nijak zdobyć).
To samo odnosi się do Life Fluid'ów.

Pozdro
Gold Raven

Hexus
02-04-2009, 08:21
Pomarańcza, Blank Rune, Brass Armor, Brown Piece Of Cloth, Spike Sword, Poison Dagger ;)
Co do tego drugiego nie jestem pewien.
Brass armor i posion dagger lootowało się kiedyś z minosów, Brown Piece Of Cloth (ghoul był kiedyś otwarty), pomarańczę dostawało się od mikołaja, spike sword z questa :D

Rocket Slayer
02-04-2009, 13:20
Że się tak spytam - skąd pomarańcz?

PSP
02-04-2009, 14:02
@up
Od Św. Mikołaja?

Największy rare jaki był i jest na rooku to Spike Sword.. Jest 1 i więcej chyba nie będzie.

Szpec
02-04-2009, 16:18
@up
Od Św. Mikołaja?

Największy rare jaki był i jest na rooku to Spike Sword.. Jest 1 i więcej chyba nie będzie.

Kto go niby posiada B) ?

Za rary uważam:
-Brass Armor (na antice są)
-W poison daggera nie wierze.
-Pomarańcze
-Inne itemki od mikołaja
-Itemki z voidbuga.

zero_skillu_szczylu
02-04-2009, 19:43
Na Antice ,możecie spotkać gracza ma około 90 lvla, nie pamiętam nick tylko tyle,że ma full citizen outfit, posiada on Dice, kostke.

nie wiadomo skąd, najprawdopodobniej od gma, bo nie ma innej sensownej odpowiedzi.

Rocket Slayer
02-04-2009, 20:59
Na Antice ,możecie spotkać gracza ma około 90 lvla, nie pamiętam nick tylko tyle,że ma full citizen outfit, posiada on Dice, kostke.

nie wiadomo skąd, najprawdopodobniej od gma, bo nie ma innej sensownej odpowiedzi.
A nie czasem z munstera? Jeśli ufać wiki...

Morpheus_Rookstayer
02-04-2009, 21:08

Screen z Rookstat.com

http://img522.imageshack.us/img522/6792/antica.jpg (http://img522.imageshack.us/my.php?image=antica.jpg)

Gdzie tu masz gracza z około 90 levelem ?
Niezły z Ciebie bajkopisarz. ^^'
A full Citizen to żaden problem na tym levelu.
@Topic.
Moim zdaniem Knife.
Co do dice, spike sworda etc to nie uwierzę dopóki nie zobaczę.

Robert Lublin
02-04-2009, 21:23
e tam z tym spike swordem to gówno prawda były już takie mity jak jeszcze bubble nie miała 150lvl a jeszcze jakoś nigdy nie widziałem żadnego dowodu na to... ^^

PSP
03-04-2009, 12:22
Kto go niby posiada B) ?

Za rary uważam:
-Brass Armor (na antice są)
-Pomarańcze
-Inne itemki od mikołaja
-Itemki z voidbuga.

Potty on Harmonia(?) jakoś tak się nazywał :]

Beh0lder
03-04-2009, 13:53
Potty nie posiada spike'a ...
I w ogóle to był wredny podstęp... spamerze

PSP
03-04-2009, 14:52
@up
Jak wytłumaczysz screeny z nim w roli głównej? Jeden z użytkowników tego forum miał ss kiedy robił z nim trade.

golonkamatu
03-04-2009, 15:06
Największym rarem jest klucz do mino mage, a posiada go niejaki mastah Shadow Rex <3

Beh0lder
03-04-2009, 18:27
@up
Jak wytłumaczysz screeny z nim w roli głównej? Jeden z użytkowników tego forum miał ss kiedy robił z nim trade.

Omg podstęp bo potty mial go od Slythi... było to rowniez przerabiane tyyyyyysiąccccccccceeeee razy.... ale nie ... zacząłeś cos czytać i jak to na noobka przystało nie doczytałeś do końca / nie sprawdziłes u wujka Google
i napisałes o tym na forum :/ ....

DK-LOG.911
03-04-2009, 20:07
tu nie o to chodzi w topicu

@topic

RARE, KTÓRE WCIĄŻ DA SIĘ ZDOBYĆ:
Knife
Magic Light Wand
DICE (?)

RARE, KTÓRE DA SIĘ KUPIĆ OD GRACZY (ZOSTAŁY WYCOFANE)
Poison Dagger (wypadał z mino)
Scale Armor (kiedyś ghoul był otwarty)
Lifefluid
Antidote Rune
Silver Key (ten stary do bear room)
Brass Armor (z mino)

jak o czyms zapomnialem to piszcie ;)

@down

dopisane ;)

RookeR
03-04-2009, 21:01
(...)Potty nie posiada spike'a ...
(...)

Racja, Potty na dzień dzisiejszy nie posiada spike sworda. Posiadał go jakiś czas temu. Nie zdobył go z questu... Po prostu otrzymał go od Gma przez... pomyłkę. Pottemu został odebrany spike sword, a CM mówili że to była pomyłka. Ciekawych całej historii zapraszam do opcji szukaj =)

Edit:
@up
Jeszcze Brass Armor. O ile dobrze pamiętam był on lootem z minotaurów (bardzo dawno temu).

Pozdrawiam =]

Luker's
03-04-2009, 21:23
Dokument ? Może kiedyś był ale dziś jakoś nie...
Brass armor bym nie nazwał rarem tylko unikatem...

@UP.
Dawno cie nie widziałem... fajnie że jesteś :D

KuraKoPall
03-04-2009, 22:10
to jak to jest z tym spike swordem w koncu bo juz sie pogubiłem :P

DK-LOG.911
03-04-2009, 22:36
@up

ciagle probujemy go zdobyc. jedynie ci, ktorzy sie rookneli i przez buga zostalo im eq go posiadaja. albo ktos zrobil questa... (nie wiadomo czy istnieje (ja wierze w questa :)))

Robert Lublin
04-04-2009, 09:38
@UP

nie ma questa na spike sworda lol...
po 2 juz by dawno był na wiki i każdy noob slayer by miał go ^^

DK-LOG.911
04-04-2009, 09:47
@up

myslisz, ze nie ma questa na spike sworda, bo nigdzie nie znalazles spoilera?? nienawidze takich noobow jak ty!! jakby ktos zdobyl sofa to myslisz, ze by to rozglosnil?? zanim cos napiszesz pomysl.

UZYWAJ http://images.tibia.pl/static/items/decoration/orsh_brain.gif

Vipciu
04-04-2009, 11:09
Największym rarem jest klucz do mino mage, a posiada go niejaki mastah Shadow Rex <3

masz na myśli ten fimik przeciez na końcu pisze że to fake

Itachi
04-04-2009, 11:35

za moich czasów były normalką na wyspie.

Itachi
04-04-2009, 11:38
Scale Armor (kiedyś ghoul był otwarty)

jak dobrze pamiętam... Gdy ghoul był częścią questu z kataną (fajnie sie tam ludzi zamykało:) ) to nie wypadał z niego jeszcze ten arm (dodali go pozniej)
Ale tu mogę się w jakiś sposób mylić

Luker's
04-04-2009, 12:30
@up. Edytuj posty a nie piszesz jeden pod drugim...
Chyba z AS wypada martwy wąż ?

KuraKoPall
04-04-2009, 13:05
Chyba z AS wypada martwy wąż ?

a martwy waz uwaszasz bedzie rarem bo chyba nie.. kazdy potrafi zabic weza i se go do bp wsadzic.. wiec waz odpada ;p

PSP
04-04-2009, 21:18
Brass armor bym nie nazwał rarem tylko unikatem...

Fail.

Znaczenie słowa Rare

1 rzadki; unikatowy
2 niezwykły; nietypowy; osobliwy
3 krwisty; niedosmażony (np. befsztyk)
4 ekstra; świetny; ekstra klasa

Own3d.

Robert Lublin
05-04-2009, 10:44
@up

myslisz, ze nie ma questa na spike sworda, bo nigdzie nie znalazles spoilera?? nienawidze takich noobow jak ty!! jakby ktos zdobyl sofa to myslisz, ze by to rozglosnil?? zanim cos napiszesz pomysl.

UZYWAJ http://images.tibia.pl/static/items/decoration/orsh_brain.gif

pozwól ze nie skomentuje twojej wypowiedzi...
A jak chcesz to mnie nienawidź nikt Ci nie broni xD
A ty nadal wierz sobie w questa na spike sworda i Golden helmet na roku, wierzyć nikt Ci nie zabroni... .)
[/I]

Jared
06-04-2009, 18:32
Siema!
Co do rarów na antice:

Jeśli można to nazwać rarem bo na serverze jest ich z 10, to 18:08 You see a silver key (Key:4601).
It weighs 1.00 oz.

Runy tj. 18:10 You see a poison field rune ("adevo grav pox", Charges:2).
It weighs 1.20 oz.
Pozostałość po jakims meczu czy konkursie.

Pomarańcze ktoś podobno ma, ale osobiście widziałem tylko na novie.

Oprócz tego, brass armory 2-3 sztuki, parcele, labele, stare scrolle bez daty wpisu, manafluidy, lifefluidy i jakieś inne przedmioty typu knife o których nie warto wspominać.

Do ghoula nigdy nie można było się dostać, spike sword quest to bzdura (podobnie jak golden helmet, silver mace i inne przedmioty które miałybyć dostępne z ukrytych questów a w rzeczywistośći można je dziś wylootować z mniej lub bardziej groźnych potworków), może Sunrise posiada jedną sztukę z racji tego, że swego czasu miał wiele do powiedzenia w tibii ze względu na swoją pozycję.

To by było na tyle, na temat innych serverów się nie wypowiadam ponieważ na żadnym innym nie gram. :-)

Vipciu
06-04-2009, 18:38
Siema!
Co do rarów na antice:

Jeśli można to nazwać rarem bo na serverze jest ich z 10, to 18:08 You see a silver key (Key:4601).
It weighs 1.00 oz.

Runy tj. 18:10 You see a poison field rune ("adevo grav pox", Charges:2).
It weighs 1.20 oz.
Pozostałość po jakims meczu czy konkursie.

Pomarańcze ktoś podobno ma, ale osobiście widziałem tylko na novie.

Oprócz tego, brass armory 2-3 sztuki, parcele, labele, stare scrolle bez daty wpisu, manafluidy, lifefluidy i jakieś inne przedmioty typu knife o których nie warto wspominać.

Do ghoula nigdy nie można było się dostać, spike sword quest to bzdura (podobnie jak golden helmet, silver mace i inne przedmioty które miałybyć dostępne z ukrytych questów a w rzeczywistośći można je dziś wylootować z mniej lub bardziej groźnych potworków), może Sunrise posiada jedną sztukę z racji tego, że swego czasu miał wiele do powiedzenia w tibii ze względu na swoją pozycję.

To by było na tyle, na temat innych serverów się nie wypowiadam ponieważ na żadnym innym nie gram. :-)

ta runka chyba niema roku tak samo jak manafluidy czy labele i parcele :P

Ziuuu
06-04-2009, 18:47
Co sprytniejsi maja wszystkie dostepne przedmioty z maina takze na rooku.

Przykladowe przenoszenie kasy z maina na rooka, o ktorym wie(do teraz) moze kilkadziesiat osob: wystarczylo sprzedac domek na mainie i zrookowac postac a kasa trafiala do banku na rooku. Ten bug chyba nadal dziala.

Nie ma rarow na rooku. Sa tylko sprytni ludzie. Papatrzcie pare tematow nizej a domyslicie sie o co mi biega.

kubol9999
07-04-2009, 20:39
Moze z kasa tak jest nie probowalem ale niedawno w update zostal wprowadzony mod, w ktorym mozna miec na rooku w banku juz tylko 1k wiec na nic nie zda sie juz rookowanie;)

Ziuuu
07-04-2009, 22:10
@UP
Mozesz wplacic przez przelew za domek ile chcesz. Ograniczenie 1k jest (bylo) tylko na wplate przez npc na rooku.

Exp z bota i kasa+itemy z maina to cale wasze sekrety i screeny z rooka.
Watpliwosci? Jak nie macie mentalnosci 15latka ze wsi, to spokojnie dogadacie sie ze starymi oldfag-ami ktorzy wiedza to i owo. Od pierdolnikow w rodzaju listy, parcele po boh, to to co mozecie znalezc na rooku.

A jedynym rare mozliwym do zdobycia na rooku to knife. I nie piepscie o starych bugach bo co rusz pojawiaja sie nowe. To gra rpg, nie konkurs na znajdowanie buga wiec nie mieszajcie jednego z drugim.

Brakuje jeszcze mozliwosci przeniesienia expa z maina..

AT DOWN:
Magia buga? Zartujesz?
Te bugi byly reportowane wiele razy.
Jak tylko dotre do osob ktore zdradza conieco wiecej, nastepne spoile do bugow tez nie tu pojawia.
Jesli potraficie tylko tym wyrozniac sie w tej grze to FAIL panowie i panie.

Przeciez wy placzecie nawet za erig.net, zalosna strona ktora byla najwiekszym przeklenstwem tej gry.... nc

AT EDIT DOWN
Dokladnie, wyscigi w expie/skillach staly sie juz taka codziennoscia tej gry ze juz bez tego w wiekszosci nie potraficie zyc. Erig net byl wieklim katalizatorem rozwoj botow, i najprawdopodobniej przy okazji wszystkich akcji antyboterskich rozwniez on postanowil zamknac z tej okazji strone. Szkoda mu czasu na cos so w wiekszosci jest dedykowane oszustom, a jesli pozostali moga znalezc to samo na innych stronach to nie ma sensu tracic na to czasu.

(Sokojnie, dotre jesli tylko pojawia sie w sieci :) )

Ameriov
07-04-2009, 22:15
@up
<cleared>
edit2: 1.Źle to zrozumiałeś.
2. Na szczęście nie tylko tym...
3. Jak tylko dotrzesz i o ile zdradzą... Marne szanse ^^
4. erig.net przekleństwem? Kalkulatory i skrypty na erigu były świetne.
Best exp/day też ok
występowanie bossów- co w tym złego,
top 500 skilli? Tak... To zmusza do rywalizacji, podobnie jak rookstat.com <- Niszczyło to grę.
Poza tym nie wiem do czego jeszcze mógłbyś się przyczepić

@edit
Jared (?)

Fail. Silver mace quest istnieje, sęk w tym, że na szczęście jeszcze nikt nie wygadał jak go rozwiązać (choć teraz SM to rzeczywiście śmieć)

Itachi
09-04-2009, 18:09
Do ghoula nigdy nie można było się dostać

Założymy się? :>

Heatvich
09-04-2009, 18:35
@Ghoul
Nie raz na t.com było widać fragi rookstayerów
"lvl xx killed by a ghoul"

AzuranskiRookstayerXL
09-04-2009, 19:39
Największym rarem jest rookstayer bez bota.

Michukng
10-04-2009, 09:24
Największym rarem jest rookstayer bez bota.

Zgadam się w 100 % z Tobą :P

Romex669
12-04-2009, 20:51
Co do rarów:
Brass Armor - Otóż niegdyś wypadał z mino. (do tibi 7.5)

Scale Armor - Nie wypadał z niczego ponieważ gdy ghul był jeszcze otwarty to nie istniała ów zbroja

Spike Sword - Taka pokazówka, ale podobno dostał go od GM'a pierwszy 100 lvl na rook lecz inny GM mu go odebrał (tak słyszałem). Co do questa - nie istnieje, nie będzie istniał, żeby go zrobić rookstayerzy przeorali cały rook kilofem... nie przyniosło to żadnych efektów.

Brown POC - Nigdy nikt tego nie miał ponieważ w czasie gdy można było zabić ghula w katana room'ie, nie robiło się jeszcze addonów...

Poison Dogger - Wypadał bardzo rzadko z mino.

Magic Light Wand - Wypada ze słynnego ucznia mino maga o imieniu Sheng.

Knife - Wypada z apprentice shenga.

Antidote Rune - Chyba każdy wie że można było się w nią zaopatrzyć w sklepie, ponieważ była potrzebna w katana room queście.

@down
Sam jesteś stek bzdur...

Ameriov
12-04-2009, 22:22
@up
Stek bzdur. Nie pisz jak nie wiesz.

Noradin
13-04-2009, 08:39
Brass Armor - Nie wiem czy istnieje.

Scale Armor - Nie wiem czy istnieje.
Spike Sword - Cóż kiedyś pewna dama rookstayerka została przeniesiona na maina przez GMa. Zabrała na rook kilka rzeczy [blue robe,spike sword],gdy wróciła oddała spike swojemu koledze Potty of Harmonia lecz po pewnym czasie gm się o tym dowiedział i zabrał Spike z powrotem na main.

Brown POC - Nie wiem czy istnieje...

Poison Dogger - Kiedyś może istniał.

Magic Light Wand - Z As.

Knife - J.W

Antidote Rune - Była do kupienia u Lily za bodajże 60 gp.

Blank Rune,Oranges - Od Mikołaja jednakże [UWAGA] pewien gracz dostał od Mikołaja... Pewną rzecz. Najcenniejsza rzecz na rooku. Nie będę wam psuł niespodzianki.

Dice - Prawdopodobnie z Munstera jednak jest teoria,że ktoś zmienia opisy na wiki. Administracja musi to ciągle poprawiać a jak się nie chce to zostaje.

To tyle jak poszukam jeszcze innych to wam powiem ;] 3manko

SmOoTHas
13-04-2009, 09:50
Heh Bone club... to był szpan na rooku.
Kupiłem od jednego gościa za 200gp, potem sie jarałem że byłem na goblin queście.
Wspomnień czar

Niroos
14-04-2009, 06:26
Czy antidote rune da sie teraz jakoś zdobyć? od npc czy cuś? czy juz jest nie dostepna i moga miec je tylko starsi gracze?:p

DK-LOG.911
14-04-2009, 07:49
@up

zostala wycofana po wprowadzeniu potionow

TERAZ OFICJALNA LISTA (CLOSE TOPIC):

http://images.tibia.pl/static/items/sword/sword_knife.gifKnife

http://images.tibia.pl/static/items/light_source/light.gifMagic Light Wand

http://images.tibia.pl/static/items/armor/8.gifBrass Armor (dawny loot z minosow)

http://images.tibia.pl/static/items/armor/Scale_Armor.gifScale Armor (kiedys ghoul byl otwarty)

http://images.tibia.pl/static/items/sword/poison_dagger.gifPoison Dagger (dawny loot z minosow)

http://images.tibia.pl/static/items/food/204.gif Orange (od mikolaja)

http://images.tibia.pl/static/items/tool/blankrune.gif Blank Rune (od mikolaja)

http://images.tibia.pl/static/items/decoration/dice.gif Dice

http://images.tibia.pl/static/items/fluid/blood_life.gif Lifefluid

Antidote Rune

to chyba wszystko. jakbym czegos zapomnial piszcie na pw, to edytuje posta. PROSZE NIC NIE PISAC W TEMACIE!!

@down

w sumie thx, ale mogles na pw ;)

UZYTKOWNIK.FORUM
14-04-2009, 14:22
@up

Brakuje orange i blank rune.Kiedys zasrany mikolaj (moj stary sie za niego przebral ) rozdawal te rzeczy na rooku.

O KURWA MAC !!!! Napisalem w tym temacie , prosze nie bij mnie bede grzeczny ;(
Moderator zamknie temat jak mu sie bedzie chcialo xD

Akkorin
20-04-2009, 17:00
Brown Piece Of Cloth
Brown poc - wprowadzone bodajże w wersji 7.8. Jeżeli ghoul był kiedyś otwarty, to na pewno minimum dodatkowe 5 lat wstecz, bo tak to wieeelu userów tego forum, by to pamiętało.
Akurat z dice to prawda. Już dużo razy kiedyś pisałem ze starego konta, dawałem screeny, było wiele potwierdzeń z innych światów. Ja akurat widziałem dice na rooku na Silverze u Irmao de Kratos i nie tylko ja na tym forum pokazywałem ss właśnie z Irmao i wydaje mi się, że wśród tych osób byłeś też ty, więc pomieszały ci się światy. Irmao nawet mówił, że mi sellnie, kiedy w końcu uzgodniliśmy cenę równą 150k powiedział w języku, który prawdopodobnie miał byc angielskim coś w stylu "no trade, trade sucs, give 1rd" i na tym zakończyła się nasza znajomość. Nie będę znowu wyszukiwał ss, pokazywałem je kiedyś już wiele razy, powiem jeszcze że informacje o dice na rooku zaczęły wypływać od zimowego/letniego update '08.
Moze z kasa tak jest nie probowalem ale niedawno w update zostal wprowadzony mod, w ktorym mozna miec na rooku w banku juz tylko 1k wiec na nic nie zda sie juz rookowanie;)
Nie można wpłacać pieniędzy ręcznie, ale może istnieć taka możliwość jak opisał tamten ktoś, aczkolwiek po tym co on dalej pisze ja sam w to wątpię ^^ Jak dla mnie to próbuje udawać wszystkowiedzącego i po prostu ma nadzieję, że nikt nie sprawdzi tego co opisał.
@Ghoul
Jakieś konkretne przykłady?
Co do rarów:
Brass Armor - Otóż niegdyś wypadał z mino. (do tibi 7.5)

Tak jak wcześniej pisałem- Tibia 7.5- 2005/06 rok, bardzo wielu z nas wtedy grało, nie wiem jak inni, ale ja nie pamiętam żeby mino dropał brass arm.

@down
Przepraszam że zapomniałem, iż 'twoja lista' jest pępkiem tego tematu i że kiedy ty coś powiesz to ma to być wykonane, wybacz :)

DK-LOG.911
20-04-2009, 17:33
PO CO TEMAT ODSWIEZALES??X( NA PM TRZEBA BYLO NAPISAC, ZEBYM DICE DOPISAL, A NIE ROBIC 30-LINIJKOWY POST!!X( TEN TEMAT JEST NIE POTRZEBNY I PROSILEM O NIEPISANIE W NIM!! to tyle.

@down
I KTO TU ROBI 10 LATKA?? ODSWIERZASZ DURNY TEMAT, KTORY NIE JEST DO NICZEGO POTRZEBNY. NA GORZE MASZ LISTE RAROW, JEST ANTIDOTKA WIEC SIE NIE CZEPIAJ!!

Heatvich
21-04-2009, 15:31
PO CO TEMAT ODSWIEZALES??X( NA PM TRZEBA BYLO NAPISAC, ZEBYM DICE DOPISAL, A NIE ROBIC 30-LINIJKOWY POST!!X( TEN TEMAT JEST NIE POTRZEBNY I PROSILEM O NIEPISANIE W NIM!! to tyle.

DK-Log na Modka o/!
Prosić to ty możesz o jedzenie, na forum panuje prawo wypowiedzi więc?
Zakończ spam i nie rób z siebie 10-letniego dziecka które przeżywa każdy post.

@topic

Rarem jest jak najbardziej Antidote Rune :)

Muszkiet
21-04-2009, 16:38
@DK-LOG.911
I co z tego że odświeżył temat? Zresztą nawet nie odświeżył bo temat jest jeszcze dość ,,młody". Może byś tak spojrzał na swoją wypowiedź i zastanowił się nad jej treścią? Ja już wole lekkie "odświeżenie", niż dzieciaka który myśli że jest fajny jak zgani kogoś za odpowiadanie w zapomnianych tematach( a robi to tylko dlatego ,,bo inni tesz tak robiom"). Jeśli cię tak bardzo rozbolał jego post to najzwyczajniej: zraportuj go.
Jeśli nie wiesz do końca jak się raportuje to przećwicz to na moim poście, bo jak łatwo zauważyć nie wnosi on nic do tematu, chociaż gdyby nie twoja debilna wypowiedź nie musiał bym go pisać ;)

Akkorin
21-04-2009, 16:46
Let's start a flame war! ;'d
<ojazły>

_BERCIK_
21-04-2009, 18:57
Stare czasy, jak jest teraz to nie wiem bo od 10 miechów nei widziałem Tibi :P
Tam jeszcze duużo wiecej, to tylko boss items ;)
Michal of Rook & Bercik Rookstayer

http://i213.photobucket.com/albums/cc133/bercik860/itamy.jpg
http://i213.photobucket.com/albums/cc133/bercik860/bp3.jpg
__________________________________________________ ______________
http://i213.photobucket.com/albums/cc133/bercik860/HAIL.jpg

To było 30. czerwca 2008 roku.

Poozdro ;)

Heatvich
21-04-2009, 20:24
@up
Pojęcie Rare

Item który jest bardzo rzadki...
A tam maja tego po 2bp(?), na innych servach to samo.

MLW to nie jest już rare.. Bardziej Semi-Rare.

Beh0lder
22-04-2009, 13:54
Dk-nob

Nie dopisales silver amulet (leci rzadziej niz mlw czy knife) , bronze amulet .
No i ofc słord of furry

Partyraiser
22-04-2009, 14:12
@Ghoul

lol,daj nick takiego rookstayera to dam Ci złote kalesony.

Ameriov
22-04-2009, 15:48
Scale Armor (kiedys ghoul byl otwarty)

Jeśli wliczamy bugi to dopisz też scrimitar.

Heatvich
22-04-2009, 18:18
lol,daj nick takiego rookstayera to dam Ci złote kalesony.

Ech... Pisałem nie raz i chodziło mi o dawne czasy, kiedy istnieli RookStayerzy.

Partyraiser
22-04-2009, 19:36
Ech... Pisałem nie raz i chodziło mi o dawne czasy, kiedy istnieli RookStayerzy.

Ale ty old schoolowiec jesteś, daj link do swojego posta.

pro_palacz
05-05-2009, 19:29
Według mnie rary to są obecnie Dice, Knife, Magic Light Wand, runki antidote, life fluidy,bronze amulet, silver amulet a inne typu stare klucze do bear room'a, prezenty od św.mikołaja, brass armor'y, to według mnie już nie rary, tylko historia, posiadały je może kilka osób z Anticy typu Sunrise czy Payton, choć wątpię żeby je też dalej posiadały, ale tego raczej sie nie dowiemy.

lonelol
06-05-2009, 16:15
@up
Antidote Rune i Life Fluid zostaly usuniete wiec tez sa historia.

eriis
07-05-2009, 17:29
Potty on harmonia posiadal albo posiada dalej spike sworda
podobno jakis tutor mu go przemycil dawno temu
lecz cipsy sie o tym dowiedzieli i chyba mu go zabrali
http://img165.imageshack.us/img165/8201/spikepottywo6.jpg

Luker's
07-05-2009, 18:17
fajne fake

Heatvich
07-05-2009, 18:20
fajne fake

Uwierz mi to nie fake, sam to widziałem. Gdzieś mam chyba screena z nim na trade :)

perek1892
07-05-2009, 19:00
To nie fake.To Slythia(użytkowniczka naszego formu) przekazala miecz Pottiemu.Przeniosla sie z maina na rook za pozwoleniem gm'ów po których wylogowaniu wręczyła mu miecz...a tak w ogóle to najlepiej żeby sama Slythia się wypowiedziała...choć wydaje sie sie ze to było juz w jakims temacie...

@down
Kilka miesięcy temu...pozdro...

Akkorin
08-05-2009, 22:53
Potty on harmonia posiadal albo posiada dalej spike sworda
podobno jakis tutor mu go przemycil dawno temu

Dawno? Kilka miesięcy temu. Wszyscy to pamiętają.

Hexus
09-05-2009, 16:24
Ale... po co sylthia mu go dała?
mogła nikomu nic nie mówić to by go dalej miała :p

Potitek
09-05-2009, 20:20
Ta fotka to nie fake sam widzialem na trade, ale to nie byl Sword of Fury tylko zwykly spike sword.

Beh0lder
09-05-2009, 21:32
Ale... po co sylthia mu go dała?
mogła nikomu nic nie mówić to by go dalej miała :p
Bo nie każdy chce miec pr0 evul masta eQ :P zresztą to nie fair

StaryAnarchista
09-05-2009, 23:44
Eeee, według mnie największym rarem jest spike sword. ;p bo w sumie mało osób go posiada w swoim ekwipunku.

Akkorin
09-05-2009, 23:57
Eeee, według mnie największym rarem jest spike sword. ;p bo w sumie mało osób go posiada w swoim ekwipunku.

No.. w sumie to mało osób.

Draqus
16-05-2009, 23:35
Taurus Mace, Poison Dagger dużo by tego wymieniać... ;P

Beh0lder
17-05-2009, 00:43
Nom nikt go nie posiada i nie da sie go zdobyć . ;)

kubol9999
17-05-2009, 12:06
Wg. mnie sa 2 rare : tak jak ktos juz mowil w tym temacie, pierwszym jest rookstayer bez bota, a drugim jest rookstayer 4fun ( nie dla statow ^^ )

Co do Dice, to watpie zeby leciala z munstera, poniewaz jest tylko jedna osoba, ktora ja posiada (tylko u niej widzielismy). Na moim swiecie codziennie zabijaja munstery z tego co czytam na tibiastat.com i jakos nikt nie ma kostki.

Beh0lder
17-05-2009, 12:48
@up wielu rookstayerow gra 4fun 3/4 z nich najzwyczajniej trapuje :)