PDA

Pokaż pełną wersje : Ek a inne profesje?

Tomek345
01-04-2009, 18:57
Witam.Mam pytanie co sądzicie o ek na 100+ levelach.Czy Szybko Expi? Jak Expi W porównaniu do innych profesji? Szybciej? Wolniej? Ile moze wyciagnac max na h?

Maciekxd
01-04-2009, 19:04
Poradniki rlz

Tomek345
01-04-2009, 19:06
Móglbys sie podzielic swoją wiedza ?

Mosted
01-04-2009, 21:57
Jeśli chodzi o exp (mowie o pg) to nie doścignie sorca , lecz z odpowiednia taktyka , miejscowa i budżetem to zdobywanie expa jest naprawdę przyjemne

Dark_Exhado
01-04-2009, 22:06
Jeśli chodzi o exp (mowie o pg) to nie doścignie sorca , lecz z odpowiednia taktyka , miejscowa i budżetem to zdobywanie expa jest naprawdę przyjemne

Dokladnie.
Bierzesz mp na 100~lvl lurujesz 3-4 dragi i ciskasz exori,na pvp mozna zajac cale yalahar caves wiec exp tam naprawde potezny
na 200+ to ofc frosty wiec profit ogromny ; d

Virlan
01-04-2009, 22:58
Dokladnie.
Bierzesz mp na 100~lvl lurujesz 3-4 dragi i ciskasz exori,na pvp mozna zajac cale yalahar caves wiec exp tam naprawde potezny
na 200+ to ofc frosty wiec profit ogromny ; d

Żeby zająć całe crystal caves, trzeba być w gildii rządzącej, a nie każdy ma taką możliwość. ^^ tak więc do budżetu i miejscówki dochodzą jeszcze znajomości...

Tomek345
02-04-2009, 08:28
Czy Ek jest ciekawą profesją ? ile wyciągne nia expa na h? wiecej niz rp?

Vil
02-04-2009, 11:50
tak, EK na 200 wyciagnie wiecej niz RP na 80.

knight-kuba
02-04-2009, 12:41
Witam.Mam pytanie co sądzicie o ek na 100+ levelach.Czy Szybko Expi? Jak Expi W porównaniu do innych profesji? Szybciej? Wolniej? Ile moze wyciagnac max na h?

heh jak dla mnie to najt jest dla osób cierpliwych lubiących expić spokojnie lecz ze znacznym zyskiem, lecz zgadzam się z przedmówcami że mając znajomości kase i czas można dość szybko expić (na symym faccu w d lair można wyciągnac 300k/h [przyjmujac ze ma sie cale dla siebie])
Lecz z drugiej strony knight nie może się równać z np. palkiem co do szybkości expienia.Rycerz szybko expiac traci przy tym naprawde dużo kasy zato palek nie raz może expic z taka sama predkoscia (o ile nie szybciej) bez wiekszego waste a często nawet z dość dobrym profitem!! Więc jeśli szukasz profki łatwej i na czasie ( przy tym bogatej,mogącej szybko expic bierz pala), jeśli wolisz zapracować na "coś" to knight:)

Dark_Exhado
02-04-2009, 12:54
@up
odezwal sie 18 najt

mam 82 rp i 72 ek i powiem ci ze ekiem expi mi sie wygodniej niz pallem,pallem na assassinkach wszedzie mam waste wiec nie mow ze przy szybkim expie pall ma zwrot,z enchantek tak samo waste wszedzie,jedynie rsy i dragi moze profit -,-
A knight,mam te 76/72 cieniarskie wiem a profit na dragach mniejwiecej 2/4k+ na 1 hunt 2h i do tego mam 60k/h~a pallem zeby miec na 80 lvl 60k/h musze brac enchanted i golemy na ktorych mam waste o.o

Maciekxd
02-04-2009, 14:40
@up to naucz się expic

knight-kuba
02-04-2009, 16:45
@up
odezwal sie 18 najt

mam 82 rp i 72 ek i powiem ci ze ekiem expi mi sie wygodniej niz pallem,pallem na assassinkach wszedzie mam waste wiec nie mow ze przy szybkim expie pall ma zwrot,z enchantek tak samo waste wszedzie,jedynie rsy i dragi moze profit -,-
A knight,mam te 76/72 cieniarskie wiem a profit na dragach mniejwiecej 2/4k+ na 1 hunt 2h i do tego mam 60k/h~a pallem zeby miec na 80 lvl 60k/h musze brac enchanted i golemy na ktorych mam waste o.o

tak owyczwiście bo to że akurat w opisie mam 18kine to znaczy że to jest mój main char (jeśli nie wiesz co to znaczy to Ci przetłumacze "główna postać") a to, że Ty masz 80palkiem wszedzie waste to masz pecha bo właśnie palek traci najmniej (chodzi o koszty) w porównaniu do expa który może zdobyć wystarczy iść z rs na poh, jeśli bd miał szczęście i latając po całym poh/tylko gs masz zarobek w pi* du!! zreszta powiedz mi który pal ma problem z wyciągnięciem 60k/h 80+rp?? odpowiem Ci jesteś jedynym który ma taki problem.

Dark_Exhado
02-04-2009, 16:54
aha fajnie na pohu nie ma waste?
5k/h bo wiecej ludzi niz w carlin noobów

jerrry
02-04-2009, 17:23
@up
OWNED! Idź sobie na roty do thais niż na poh. będziesz miał więcej expa. Poważnie, pogrążasz się.

@up
odezwal sie 18 najt

eee...moim pallem jedynym waste jest koszt rs. Do dp przynoszę 10k+ na 30-40 złamanych rs. Więc albo naucz się expic albo zrookuj go.

Palkiem 60k/h to wg Ciebie sporo na 80 lvl? na facc mam więcej...

Joupad
26-05-2009, 16:54
Nigdy knightem nie dogonisz expem w porownaniu do jakiejkolwiek innej profesji ... Knightem expi sie dosc wolno ale za to mozna naprawde sporo zarobic ... no chyba ze lubisz gigantyczne waste i bedziesz kupowal manasy pooi dl i exori gran ;))) Wtedy fortuna expa przy waste 500k na lvl ^_^