zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knight Czy Pall

laysmks
02-04-2009, 12:41
Mam knighta 26 lvl skille z axe 55/53:)
i Palla 24 lvl skille 61/48:p
jest to na servie non-pvp
eq : dsm , mms , g legs , dh , boh . 5cc8o
zastanawiam sie i nie moge sie zdecydowac czy knight czy jednak pallX(
jesli chodzi o pacca to kupilbym 50lvl +:cup:
PROSZE O POMOC

WORLD TRADE :
MOJA LUMINERA TWOJ PVP SWIAT
EQ OK. 350K

grzybo1994
02-04-2009, 17:29
jak dla mnie to mozesz grac knightem bo wiecej zarabia i EQ masz raczej na najta :D palkiem sa duze wydatki bez pacc . najtem wbij 65 skill i mozesz jechac spokojnie na czym chcesz :P a wbrew pozorom palek nie jest az taki dobry jak sie z knightem skilem mniej wiecej zrowna . moim zdaniem knight rox :cup:

Vyohman
02-04-2009, 19:44
allegro blz

Mingking
03-04-2009, 18:35
@topic

Powiedz mi po chuja zakładasz drugi identyczny temat?X(X( W tamtym Ci dokładniej nie powiedzieli? Jak się nie możesz zdecydować to nie graj będzie o jednego nuba mniej o/ a i to, że kupiłeś kasę na allegro to nas obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg. Odinstaluj Tibię, wyłącz neta i spadaj pograć w Urodzinowe Przyjęcie Kubusia Puchatka dzieciaku.

mokasyn15
03-04-2009, 21:47
tak jak ktos up napisal eq masz dobre jak dla knighta to graj knightem. Doskiluj do 70/70 i potem juz tylko exp. Z paccem bedzie Ci sie fajnie gralo, knight wbrew pozorom majac dobre skile i eq (o lvlu nie mowie bo to oczywiste) to fajnie sie expi i jeszcze do tego mozna na jakies hunty pochodzic etc.
Zreszta wydaje mi sie ze podczas nastepnej łatki polepsza troche knighta ;)
Graj tym kim Ci sie lepiej gra a jezeli obojetnie to bierz kina, nie bedziesz zalowal(najlepszy exp od 70lvla ( avenger **).
Pozdro!
uu nie zauwazylem ze skile masz z axa ( avenger odpada) ale masz inny odpowiednik z axow. SCA rox

KuraKoPall
03-04-2009, 21:58
a ja się wyłamię..

moim zdaniem pall..
sam mam palla.. i nie zamienie go na nic innego.. moze sa wydatki co hunt (speary) ale nie musisz kupowac tyle potionow co tez kosztuja.. a jak umiesz dobrze zagospodarowac pieniedzmi i mana to bedziesz mial zysk :) nie kupuj royal spearow na trade tylko popros jakiegos pacca zeby Ci kupill.. duzo graczy zrobi coś bezinteresownie..

100 % Pall :) ale to moje zdanie, i nie neguje pozostałych :)

speed'speed
05-04-2009, 15:22
ja tam wole najta jak expisz na cycach masz z 75skill to podlatujesz kladziesz go na 1-2 hity i lecisz dalej bo gdy masz juz 75skill niemasz zbyt wielkiego waste expilem palkiem bo bylem napadany przez fhiefow loota i to mnie boli u palka ciagle uciekanie lag obrywasz hity knight podbiega raz dwa kladzie monstera i leci dalej:D ale musisz sobie poskilic aby tak expic ;p

Azdragor
09-04-2009, 23:14
Jak to server no-pvp TO KNIGHT!!!

@KNIGHT MA NOWE FAJNE CZARY :P

LukaszekII
13-04-2009, 02:17
ja tam wole najta jak expisz na cycach masz z 75skill to podlatujesz kladziesz go na 1-2 hity i lecisz dalej bo gdy masz juz 75skill niemasz zbyt wielkiego waste expilem palkiem bo bylem napadany przez fhiefow loota i to mnie boli u palka ciagle uciekanie lag obrywasz hity knight podbiega raz dwa kladzie monstera i leci dalej:D ale musisz sobie poskilic aby tak expic ;p

Idz podleć knightem do GSa i wez go na "1-2 hity"...:confused:
Moim zdaniem Pallek na faccu ma większe możliwości expienia niż knight
Pallkiem możesz expić wszędzie tam gdzie knight i jeszcze poh i te sprawy :)

Nath015
14-04-2009, 20:33
Mimo ze mam knighta, graj lepiej palkiem. W tym momencie to najsilniejsza profesja. Palkiem na pacc mozesz bic BB na goromie, majac przy tym spory profit i exp. Knightem nawet na 100+ lvlu expienie tam nie jest do konca oplacalne.

RamosQ
17-04-2009, 12:09
Pallek 1oo% knightem teraz bocic sie nieoplaca, palkiem masz wiele mozliwosci do 80 bedzie meczarnia ale dragi veno lub poh a knightem 8 i co dalej, na paccu masz takie same waste lepsze potworki to tylko z sio a palkiem frosty z asskami/p boltami ;)

Suk Suk
17-04-2009, 18:04
Bez bota knight szybko się znudzi, polecam pala zwłaszcza gdy początek na facc.