Pokaż pełną wersje : Problem z ringami.
Witam, mam pytanie odnośnie Anni.
Czy mogę zakładać ringi (w tym przypadku chodzi oczywiście o might) podczas spamowania potionami? Coś słyszałem że się nie da. Ale nie jestem pewien. Bo jeśli nie, to będę musiał liczyć się z tym, że mam ułamek sekundy na założenie ringa :(
Edit: Chciałbym, aby były to pewne, sprawdzane wiadomości, a nie jakieś banialuki wyssane z palca.
Milten Magician
03-04-2009, 15:02
Jeśli myślisz o Anni, to spokojnie dasz radę leczyć się i zakładać might ringi. Jak masz refleks to i nawet możesz elven amulety zmieniać. Wiem, bo sam tak Anni robiłem.
Jeśli myślisz o takim spamowaniu, że po prostu trzymasz hotkey to możesz załapać exhausta(? jakoś tak?) i albo ring albo potion nie wskoczy.
taka rada zebys to anni robil na spokojnie a nie cos w stylu
hot na pełnej k**wie i co bedize to bedzie, jesli masz maly ping komp wszystko ok to lecz sie dopiero jesli zejdzie iles tam hp, bo w innym przypadku mozesz leczyc sie podczas gdy bedziesz miec full a potem hp zejdzie i nie ma jak leczyc, co do ringow to skoro inni robia to widocznie sie da
@2up
Dzięki za informacje, ale nie do końca odpowiedziałeś na moje pytanie. Spamować potkami chcę tak, że po prostu naciskam co ułamek sekundy. Nie trzymam, lecz wciąż wciskam. I czy tak robiąc, biorąc ringa "do ręki" i przeciągając nadal będę się potionował czy podczas przeciągania ringa nie będzie pot zaskakiwał. Chaotycznie to opisałem, ale nie potrafię tego inaczej wytłumaczyć.
@up
Ping mam mały, ale może akurat zdarzyć się lag, akurat kiedy będę miał full hp. Będę myślał że mam full hp, podczas gdy tak naprawdę już mi odejmie część, dlatego wolę spam.
Michukng
03-04-2009, 16:21
Ja tak bardzo Cię to męczy, to kup 30 potów i zobacz czy tak się da...
Dasz radę ja na 109 rp robiłem tydzień temu i luzem zakładałem might ringi + elven amulety a potami nawet spama nie waliłem bo luz był .
Z tymi potami to jest teraz przecież banalne. Wciskasz sobie hotkeya, w tym samym czasie przeciągasz nad miejsce z ringiem/amuletem might ringa/elvenka. I w chwilę potem jak naciśniesz hotkeya zrzucasz ringa/amulet. Takie trudne ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.