Randlemen
26-12-2004, 19:02
Dość często mi się zdarzało, że podczas grania w tibie "zacinał" mi sie net. Np. byłem z qmplem w Orc Fortress i było naprawdę fajnie( dobry exp i loot )a tu nagle idzie sobie pojedyńczy berserker to ja logiczną koleją rzeczy atakuje i uciekam i właśnie w takim momencie koniec połączenia, gra staje a potworek mnie tłucze, gdy ja tego nie widze... Teraz po updacie miałem podobną sytuację w podziemiach Ghost Landu( expiłem na ghulach )i tak samo-ghul idzie a mi sie zacina. Po jakiś dwóch minutach znów sie do gry loguje i zaczynam grać w tym samym momencie co skończyłem tzn.stoje sobie w podziemiach a ghul idzie do mnie dokładnie z tego miejsca co wcześniej( przed tą zwiechą ). I mam pytanie czy po updacie jak sie lag zrobi to po naciśnięciu exit nic mnie nie może ruszyć tzn. może mnie np. drag ścigać a ja exit i po zalogowaniu sie będę dalej żył???
P.S. A tak przy okazji. Mam dzielony internet i czyto może sprawiać większe lagi ?
Nazywam sie Ponizeros :cup: , gram na Pacera :flaga_pl: , jestem pallem :lucznik: , rezyduje w Carlin :wiking: , posiadam obecnie 24 lvl 8o , skille 56/37( wiem że słabe ) :blazen: , mlvl 9 :mag:
Sorry że się tak rozpisałem, z góry dziękuję za odpowiedzi :)
P.S. A tak przy okazji. Mam dzielony internet i czyto może sprawiać większe lagi ?
Nazywam sie Ponizeros :cup: , gram na Pacera :flaga_pl: , jestem pallem :lucznik: , rezyduje w Carlin :wiking: , posiadam obecnie 24 lvl 8o , skille 56/37( wiem że słabe ) :blazen: , mlvl 9 :mag:
Sorry że się tak rozpisałem, z góry dziękuję za odpowiedzi :)