Pokaż pełną wersje : Serwer Gazek + bug ?
http://tibiacam.tv/cams.php?id=dbyr5cmylg9h6i10 ajjjj ... :]
Z tymi blesami coś jest nie tak ...
Dziwny przypadek, przeciez 300 lvl na pewno kupuje the Blessings of Inquisition = wszystkie 5. Nie wiem jakim cudem spadl mu ten shield :F Moze CIP cos zjebal?
Tak to jest jak się chcę ulepszać coś na siłe. Był aol, było wszystko wporządku.
Kleczajek
04-04-2009, 13:47
Tak odrazu bug cipsoftu!
Wszystkim dziala ale bug jak sie ma 300 rp!!
Ja kidys mialem sytuacje ze napisalem hi>blessing>eys
drobna literowka a tak wiele strat..
dpsy zbili aggro z tankera i po raidzie
olimpijski
04-04-2009, 14:06
Tak odrazu bug cipsoftu!
Wszystkim dziala ale bug jak sie ma 300 rp!!
Ja kidys mialem sytuacje ze napisalem hi>blessing>eys
drobna literowka a tak wiele strat..
to spadł by bp wtedy, no chyba ze spadl ale sie nie przyznal ;d
Lol to nie wow czlowieku tutaj nie ma tak wysokiej technologi jak w warcrafcie :) tutaj boss sie przezuca w kazdym momencie a nie jak sie zbije trita z mooba ;)
PzdRo
MaanMinel
04-04-2009, 14:26
spadly mu 2 lvle wiec blessy napewno mial
Nie mow skrotami z wowa bo tu Cie raczej nie zrozumieja xd
Kleczajek
04-04-2009, 14:37
promocja 3%
tak bug Cipsoftu!!!!!!! Teraz 300 lvl jak pada traci 90-100% lvla więc blesów nie miał, a tak pozatym to jest film o 300 lvlu czy o Ghazbaranie? Bo jak zobaczyłem te skille z PVP to z ziemi nie mogłem się podnieść.
No niby stracił te 1,25% całego expa ...
Czyli, że niby te blessy miał. (Zakładając niski 300 lvl mógł spaść na wysoki 298, gdyż 299-300 to 4,425,400 expa, a stracił on coś ponad 5,5 mln)
I tak ogólnie to da się zauważyć brak skilla w wallowaniu.
Nie bulwersuj się bo cie ktos zabieu w malem
zapewne 23 druid z goblinów i minotaurów mnie zabije M-walem jeżeli w ogóle wie jak ta runa wygląda :)
Taa bug cipsoftu, po prostu kretyn nie kupil wszystkich blessow bo pewnie na frosty czy inny syf pedzil w podskokach.
Psiak s*******aj na poi i nagraj jakąś komedie dobrą.
Psiak s*******aj na poi i nagraj jakąś komedie dobrą.
często ktoś ode mnie daję filmy na cam tv ze mną w roli głownej więc masz wiele "komedii" wystarczy poszukać.
Nobbek_z_Carlin
04-04-2009, 18:45
Bo z tymi blessami jest troszkę do dupy, powinniśmy widzieć ile kupiliśmy na przykład tam co są skończone questy... Sam nie wiem czy mam wszystkie, a chodzę z platinum amuletem :> Ale mój kolega padł bez aola i nic nie spadło.
Bo z tymi blessami jest troszkę do dupy, powinniśmy widzieć ile kupiliśmy na przykład tam co są skończone questy... Sam nie wiem czy mam wszystkie, a chodzę z platinum amuletem :> Ale mój kolega padł bez aola i nic nie spadło.
widzisz jak masz ceremonial ankh : >
a Czy czasami te bless nie dają 90% pewności że nic nie spadnie? ;s no chyba że źle doczytałem....a jeśli mam racje to miał pecha po prostu w lotto też czasami ktoś wygrywa a jest mniejszy % szansy :P.
Arathorn
04-04-2009, 22:50
Wszystkie blessy dają 100% pewności. Jak mu coś spadło to widocznie nie miał wszystkich, albo rzeczywiście jakiś bug (to mi się wydaje mniej prawdopodobne).
a moze to od ilosci wykupionych blessow zalezy jaka bedziesz mial szanse ze ci item nie spadnie
4 bleski 80%
tak bug Cipsoftu!!!!!!! Teraz 300 lvl jak pada traci 90-100% lvla więc blesów nie miał, a tak pozatym to jest film o 300 lvlu czy o Ghazbaranie? Bo jak zobaczyłem te skille z PVP to z ziemi nie mogłem się podnieść.
gosciu z candii stracil 15kk expa ze starymi blesami
wedlug cIEBIE pomylil sie 5 razy kupujac je tak?
tak samo Eternal Waka. Cipsoft to tez ludzie a nie bogowie jak wam sie zdaje i tez sie czasem myla.
a i nie rozumiem o co ci chodzi z tym pvp skillem bo unitera to swiat non pvp i na 1000% ogarniaja lepiej niz guardia (jako caly server) ktorzy patrza tylko jak mozna przeszkodzic w ubiciu bosa
witmac44
04-04-2009, 23:56
święte słowa : byl aol było dobrze
widocznie jakieś niedopatrzenie w nowym systemie blessów...
btw. nie wiem po cholere zastępli aol blessami, teraz jak ktoś pada na rs'ie traci 100k zamiast 50k za same blessy
gosciu z candii stracil 15kk expa ze starymi blesami
wedlug cIEBIE pomylil sie 5 razy kupujac je tak?
tak samo Eternal Waka. Cipsoft to tez ludzie a nie bogowie jak wam sie zdaje i tez sie czasem myla.
a i nie rozumiem o co ci chodzi z tym pvp skillem bo unitera to swiat non pvp i na 1000% ogarniaja lepiej niz guardia (jako caly server) ktorzy patrza tylko jak mozna przeszkodzic w ubiciu bosa
zwracam honor Unitera to n-pvp, z przeszkadzaniem to też prawda dlatego prawdopodobieństwo na zabicie czegoś poza Orshem na Guardii jest małe.
@do ludzi z adhd poupdejtowym
Pomyślcie jakie korzyści ma to ze teraz można biegać w full secie z ssa np: na Ferumbrasie, a dopiero potem wyzywajcie Cipsoft.
--Ogorek--
05-04-2009, 00:24
Boże poszedł na noob-pvp bez blesów i aola i teraz płacze mówiąc że miał
2up
nie wiem czy to sa kozysci bo zabijanie bosow bedzie jeszcze latwiejsze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.