Pokaż pełną wersje : Human Upgrades
Eugeniusz Siekiera
04-04-2009, 23:18
http://www.humanupgrades.com/
Co o tym myślicie? Czy zdecydowalibyście się na takie coś?
Ja na pewno nie xD
To już jest gruba przesada... Mówię o "DNA SURGERY". Tak samo jak "Human Upgrades DNA Laboratory"... Nie sądzicie, że posuwamy się za daleko?
Dr.Unknown
05-04-2009, 00:01
Mam tylko nadzieję, że nie dożyję czasów, gdy ludzie przestaną chodzić i zaczną jeździć na Segway'ach oraz wszczepiać sobie doodbytniczo komory dezintegracyjne, uruchamiające się pod wpływem nadchodzącego stolca, co pozwoli zaoszczędzić dużo czasu.
Rethfing on Aldora
05-04-2009, 00:02
o w morde.
Gierubesoen
05-04-2009, 00:09
Ostro, nie chciałbym mieć dziewczyny z językiem wystającym z pochwy/ 8 sutkami ;<
Ostro, nie chciałbym mieć dziewczyny z językiem wystającym z pochwy/ 8 sutkami ;<
a ja chciałbym.
ciekawe całkiem.!
Jak zobaczyłem 4 sutki i 6 palców to o mało nie zaliczyłem rotfla.
Zaczynam bać się każdego kolejnego dnia...
Epic fail ; p Chociaż drugi kciuk byłby całkiem przydatny. Albo dorobić sobie błony, skrzela i płetwy. Hop, do wody ; p
Kurczakos
05-04-2009, 10:18
kturym sie wloncza?//
piternet
05-04-2009, 11:13
O lol N/C...
Jakoś tego nie widzę :p
Vasudanin
05-04-2009, 11:17
Ja juz mam aluminowe zeby i aluminiowe uszy. Fajne to!1
Shanhaevel
05-04-2009, 18:49
Nie no, nie wierzę. To z pewnością jakaś prowokacja.
PS Simplenose mweheheheheh
EDIT:
http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/permalink/human_upgrades/
Dla tych, którzy jednak w to w jakiś sposób wierzą.
@down
Plazmidy, morskie ślimaki, ADAM i EVE? Postoję.
Ale zajebiste.
Nie wiem co widzicie w tym dziwnego. To przyszłość, kiedyś ludzie będą mieli więcej maszyny w sobie niż człowieka, będą chcieli żyć lepiej, czuć się lepiej i takie implanty im to dadzą.
Sam bym siebie przerobił, jakbym mógł i miał za co. Oczywiście nie mówie tu o szóstym palcu czy błonach i skrzelach, ale na przykład jakieś wzmocnienie mięsni, czy doładowanie organizmu jak najbardziej.
Ale zajebiste.
Nie wiem co widzicie w tym dziwnego. To przyszłość, kiedyś ludzie będą mieli więcej maszyny w sobie niż człowieka, będą chcieli żyć lepiej, czuć się lepiej i takie implanty im to dadzą.
Sam bym siebie przerobił, jakbym mógł i miał za co. Oczywiście nie mówie tu o szóstym palcu czy błonach i skrzelach, ale na przykład jakieś wzmocnienie mięsni, czy doładowanie organizmu jak najbardziej.
jak chcesz wzmocnić mięśnie to idź na siłownie, a co do doładowania organizmu to amfa, jak najbardziej!
@nie no, fajne! ja osobiście sam bym co nie co powiększył ^-
jak chcesz wzmocnić mięśnie to idź na siłownie, a co do doładowania organizmu to amfa, jak najbardziej!
Chyba nie rozumiesz idei implantów. Po to powstają by mieć coś od razu a nie przez ćwiczenia, wysiłek jako taki.
A ja dalej obstaje przy swoim, że fajna sprawa. Szkoda, że tym razem to tylko podpucha.
Rocket Slayer
06-04-2009, 16:59
DNA modification procedures such as Simplenose (giving people one large nostril instead of two), Simpletooth (fusing all the teeth into one long, continuous row)
Hahahaha padłem xcD Ale wiecie co, to by było praktyczne! I jakby się dłubało w nosie... hmmmmm
I wierzycie, że to naprawdę istnieje?
Wiadomo, że to pic (link Szynki), ale sama idea fajna.
Alanus Lutinum
08-04-2009, 17:20
Wiadomo, że to pic (link Szynki), ale sama idea fajna.
No pewnie, posiadanie jednej wielkiej dziurki w nosie jest super zajebiste, atrakcyjne, ładne, praktyczne, nie wspomnę o jednym wielkim zębie, 6 palcu (ludzie z palidaktyliozą na pewno ci nie powiedzą, że kolejny palec jest fajny), albo nie, miałem nie wspominać...
No pewnie, posiadanie jednej wielkiej dziurki w nosie jest super zajebiste, atrakcyjne, ładne, praktyczne, nie wspomnę o jednym wielkim zębie, 6 palcu (ludzie z palidaktyliozą na pewno ci nie powiedzą, że kolejny palec jest fajny), albo nie, miałem nie wspominać...
Ehh, ja mówie o idei a nie o tych przykładach akurat.
Jak chciałeś wzbudzić we mnie zażenowanie, lub speszenie wypominając palidaktylioze to ci nie wyszło.
czemu nie apgrejd umysłu? możliwość wyobrażenia sobie przestrzeni choćby 8wymiarowej :d
Jakie Sci.Fi. normalnie rotfl. xo
Szkoda że całe to grzebanie w organizmie wyjdzie w końcu na złe, czy to w życiu codziennym czy w zwyczajnym funkcjonowaniu... chociaż kiedyś i tak idioci porobią sobie po cztery renki by mieć większy atak. omg
Rethfing on Aldora
18-04-2009, 00:26
czemu nie apgrejd umysłu? możliwość wyobrażenia sobie przestrzeni choćby 8wymiarowej :d
4 wymiar to czas, jakieś inne?
Shanhaevel
18-04-2009, 11:22
@up
http://www.joemonster.org/filmy/14734/Jestes_w_stanie_ogarnac_10_wymiarow
Gdzieś do szóstego wymiaru da się to jakoś ogarnąć, potem mózg się lasuje. ; )
@up
http://www.joemonster.org/filmy/14734/Jestes_w_stanie_ogarnac_10_wymiarow
Gdzieś do szóstego wymiaru da się to jakoś ogarnąć, potem mózg się lasuje. ; )
nie podoba mi sie ten filmik, bo zaraz po zwykłych wymiarach wpadaja w wymiary zawierajace czas :x
4 wymiar to czas, jakieś inne?
niestety jesteśmy ludzmi i nie możemy sobie ich wyobrazic
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.