Pokaż pełną wersje : WrestleMania 25
Prototyp
06-04-2009, 10:23
http://i458.photobucket.com/albums/qq302/wwe_themain/WrestleMania.jpg
Temat dla tych ktorzy chcieliby porozmawiac o najwiekszej imprezie w swiecie Wrestlingu.. Dzisiaj, (6 Kwietnia) o godz. 1 w Nocy rozpoczela sie WrestleMania 25... Zapraszam do ogladania i komentowania WrestleMani..
Tutaj mozemy zobaczyc cala WrestleManie 25:
http://www.desirulez.net/showthread.php?t=33208
Undertaker Wygral :cup:
R.I.P 4ever....
Fajna impreza byla.. Cala noc live ogladalem xD
Arka_Sath_Wielki
06-04-2009, 17:12
gdzie oglądałeś live? bo ja jak oglądam wresling to tylko na extreme sports channel gdzie masz raw i smackdown z miesięcznym opóźnieniem i ewentualnie na eurosporcie :|
@edit
Hah CM Punk "Mr Money in the Bank" xD
semilunaris
06-04-2009, 18:30
Zapytam jako osoba zupełnie nie obeznana z tematem Wrestlingu.
To jest to, że gościu A w kostiumie myszy bije się z gościem B w kostiumie kosmicznego pająka, nie?
Ale mniejsza. Moje pytanie brzmi: oni naprawdę się biją, czy udają? Wielokrotnie numery były demaskowane, na yt, metacafe czy innych portalach z 4chan'em włącznie.
(Nie wiem, czy dobrze skojarzyłem temat, tj.: ,,WrestleMania 25" z wrestlingiem, w którym ludzie się 'rzucają' po ringu. Linki z linka nie działają.)
WM, to tylko "imprezka" WWE, czyli 100% picu. : )
Arka_Sath_Wielki
06-04-2009, 19:45
Zapytam jako osoba zupełnie nie obeznana z tematem Wrestlingu.
To jest to, że gościu A w kostiumie myszy bije się z gościem B w kostiumie kosmicznego pająka, nie?
Ale mniejsza. Moje pytanie brzmi: oni naprawdę się biją, czy udają? Wielokrotnie numery były demaskowane, na yt, metacafe czy innych portalach z 4chan'em włącznie.
(Nie wiem, czy dobrze skojarzyłem temat, tj.: ,,WrestleMania 25" z wrestlingiem, w którym ludzie się 'rzucają' po ringu. Linki z linka nie działają.)
Dokładnie, to taki serial, walki są ustawiane. Jednym to się podoba innym nie. Mi to się podoba ze względu na "akrobatyczne" akcje które wykonują.
semilunaris
06-04-2009, 20:07
Aaa, dzięki. :D
Tylko się nie śmiejcie, ale zakładałem się o to z mamą ;D wygląda na to, że wygrałem :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.