Pokaż pełną wersje : summon creature
Mam klopot z przywolaniem i iluzją w stworka, którego nazwa sklada sie z 2 czlonów.(np.winter wolf)
Pomóżcie 8)
Eeee, jaki tu można mieć kłopot?
utevo res "winter wolf :rolleyes:
Taki, że sie nie pojawia... 8)
przeczytaj jeszcze raz odpowiedź Androja
Zwróć uwagę na pewien dziwaczny znaczek stojący pomiędzy zaklęciem a nazwą potwora :P
NIE JESTEM NOOBEM!!!
NIESTETY NIC SIE NIE POJAWIA:(
Bloody_Izual
06-01-2004, 05:05
Żeby używać summon trzeba mieć:
-odpowiedni mag lv(16 chyba)
-odpowiedni level(czyt.mane)
-umieć wpisać nazwe stworka
-upenić się czy mamy odpowiedno dużo many
-wpisać utevo res "winter wolf
-mieć ten czar
Jak się nei pojawia to:
-nie masz odpowiednich wymagań(lev,mag lev),lub nei masz zaklęcia(nazwa i formuła to nie problem).
Gonzo von Krenzel
06-01-2004, 05:09
A mam pytanie: Czy summonowałeś już inne stworki? (to dużo wyjaśni :D )
Dr. Omader
06-01-2004, 05:30
Radze zajzec do spellbooka i sprawdzic czy masz ten czar napewno i czy masz wystarczajaca ilosc manny do rzucenia summona/crature ilusion. i uwaga na " w inkantacji.
To tak zdaje mi sie (wiem tylko co do summonowania nie weim czy bedzie to dzialac do iluzji) wiec gdy summonujemy cos co ma 1 człon np utevo res "wolf to mozna nie dawac zakonczenia lecz jesli jest juz utevo res "winter wolf" to musio byc ten znaczek na koncuchyba tak to dziala
Oryginalnie dodany przez zeus
NIE JESTEM NOOBEM!!!
NIESTETY NIC SIE NIE POJAWIA:(
Czy przypadkiem nie probujesz przywalac ghula lub monka? Chwilowo te summony zostaly zablokowane z powodu zabugowania po update. (W ogole to przyjaciel counsellor stwierdzil, ze Cipowie doliczyli sie 500 bugow po update, wiec cos czuje, ze niedlugo moze byc kolejny miniupdate :))
Oryginalnie dodany przez bloku
To tak zdaje mi sie (wiem tylko co do summonowania nie weim czy bedzie to dzialac do iluzji) wiec gdy summonujemy cos co ma 1 człon np utevo res "wolf to mozna nie dawac zakonczenia lecz jesli jest juz utevo res "winter wolf" to musio byc ten znaczek na koncuchyba tak to dziala
jezeli nazwa potwora w ktorego chcemy sie przemienic/przywolac go/wykopac osobe z domku sklada sie z jednego czlonu, np. Wolf, Slime mozemy nie uzywac znaku ( " ), lecz jesli dana nazwa potwora/imie gracza sklada sie z wielu czlonow, np. Winter Wolf, Orc Berserker musimy przed nia wstawic znak ( " )
Sumonnowałem juz inne kreaturki, których nazwy były z jednego członu. NIestety innych(winter wolf-mój ulubiony)przywolac nie moge... X(
Bloody_Izual
07-01-2004, 09:10
Nie lepiej przywołać psa...A jak chcesz wilka to sobie summonuj wolfa i tyle:P
Zoamelgustar
10-01-2004, 04:30
Mam jedno pytanie: na jakim mlvlu mozna summonowac Mino Archera?? To dla mnie ważne, bo zdaje mi sie ze niepotrzebmie juz kupilem ten czar...
Oryginalnie dodany przez Zoamelgustar
Mam jedno pytanie: na jakim mlvlu mozna summonowac Mino Archera?? To dla mnie ważne, bo zdaje mi sie ze niepotrzebmie juz kupilem ten czar...
Musisz miec 20 lvl.
żeby przywołać jakiego kolwiek stworka musisz miec 16 m lvl ae naprykład żeby mieć wystarczającą ilość manny musisz mieć 20 lvl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.