PDA

Pokaż pełną wersje : Molts?

Tasiorek ung
01-09-2003, 15:49
NIe wiem czy był już taki temat czy nie , ale chciałbym się dowieceć gdzie jest owanie sławą ;) molts. Z góry dzieki :)

Yogi
01-09-2003, 17:48
na polnoc od carlin
wejscie do niego jest na 2 poziomie jaskin

http://necroyogi.w.interia.pl/wejscie.jpg

http://necroyogi.w.interia.pl/poziom%201.jpg

zeby moc wejsc musisz otworzyc wejscie dzwignia

http://necroyogi.w.interia.pl/poziom%202.jpg

i juz jestes w MOLTS

Tasiorek ung
02-09-2003, 07:09
Jezuuu, dzieki niewierze faktycznie jestem w MOLTS, dzieki wielki ... ;)

Toniek-w tibi "Nexelede"
02-09-2003, 16:40
Ej, a co to jest te "MOLTS" ???

MatKus
02-09-2003, 16:43
MOLS - Maze of Lost Souls - Labirynt straconych dusz.
Taki sobie teren w miejscu wskazanym wyżej, gdzie można sobie popolować na masę potworków od najsłabszych do warlocków.

Pawulon
02-09-2003, 20:39
wow nawet warlocki som ?!

Dan the Automator
02-09-2003, 20:45
re.up
Tak, a dokładniej w demoni

eerion
07-09-2003, 21:18
A ajkie to te najsłabsze?? Demony :P ??

Winnie The Pooh
04-10-2003, 12:12
eeee sorry a co znajde na 1 -3 pozimie ... bo domyślame sie że nizej jest juz dośc trudno :)

Balien
18-10-2003, 09:47
ale tam jest ten prond kolo wejscia jak go wylonczyc??? ?(

Yogi
18-10-2003, 11:11
Oryginalnie dodany przez Balien
ale tam jest ten prond kolo wejscia jak go wylonczyc??? ?(

destroy fieldem

Bloody_Izual
18-10-2003, 17:43
A ja mam takie pytanie po wejścu do MOLSTS jest takie rozwidlenie po której stronie są bh po lewej,prawe,u góry czy na dole bo jak poszedłem w lewo to spotkałem mino maga który strzelił mi kombosa ale go zabiłem ale wyszedłem z brass armor:P

marred
19-10-2003, 10:11
Tak sie sklada, ze wczoraj przypadkowo znalazlem Molts. Po przeczytaniu tabliczki jednak, postanowilem, ze za duzo juz smierci mialem i wrocilem spowrotem. Mozecie mi powiedziec, jakie dokladnie potwory tam spotkam oraz czy wyprawa rycerem na 16 lvlu o skillach 44/39 moze sie powiesc?

kilerkuba
19-10-2003, 14:23
jak tam zejsc tam jest tylko jakis posag

Gimlos
22-10-2003, 15:14
chcialbym sie spytac do ktorego lvl w molts moge expowac ryckiem 15 lvl skille 44/41?
tzn. na ktorym lvl podziemi zaczne miec problemy
z gory big thx
edit: jak tam tak w ogole wejsc bo nie widze zadnego wejscia:(?

Gremlin
23-10-2003, 06:07
Do chetnych na MoLtS na 15-20 poziomie
Na drugim poziomie na polnocy macie rootwormy, wszedzie duzo troli. Na 3 poziomie zaczynaja sie schody, czesta moze byc cos zlurowane pod sama dziure (ostatnio mnie monk dziabnal).
Jak macie kogos kto zna tamta okolice to pewnie na 15 lvl mozna tam spoko expowac, ale jesli idziecie pierwszy raz to przygotojcie sie na zgony.

Gimlos
23-10-2003, 15:30
czym mgolby ktos zamiescic screen z wejsciem bo ja go nie widze:(?

Yogi
23-10-2003, 18:55
jak juz wczesniej napisalem wejscie otwiera sie dzwignia [wszystko jest zaznaczone na mapce]

Maxelm
11-11-2003, 01:00
jak wejsc tam przeciez tam gdzie zaznaczyles jest posag heros trzeba go jakos przesunac czy co ??

eerion
13-11-2003, 13:44
Dżwignia stary!!! Zrób jak napisał miszczu Yogi bo mi się udało tak wejść!

chronic
13-11-2003, 14:14
A ja chcialem sie dowiedziec gdzie sa stone golemy.

Dark Ice
06-12-2003, 18:32
Ja bym chcial sie dowiedziec gdzie znajde dragon lordy tam i gdzie gsy najlepiej prosil bym o mapke moze jakis moderator dal by???? :D

Gremlin
06-12-2003, 23:03
Oryginalnie dodany przez Dark Ice
Ja bym chcial sie dowiedziec gdzie znajde dragon lordy tam i gdzie gsy najlepiej prosil bym o mapke moze jakis moderator dal by???? :D

Wybacz, ale jesli szukasz DL i GS to jedyne co grozniejsze tam moze byc to Warlock ktory jest na samym dole. Innymi slowy sam sobie poszukaj.

finio
07-12-2003, 22:54
najslabszym potforem jest chyba tam bug ale trzeba uwazac ja sie raz tam wbijam i dostalem hita od monka gadalem z kolesiem ktory lurowal z tamtad gs'a i w ogole monki chodzilem tam na shamany i bh no i trolle rotwormy i bugi fajne miejsce tylko szkoda ze wszedzie takie dobre potworki oprocz bh na 13 lvl druidem tam chodzilem:czar:

Monoron
11-01-2004, 00:59
A ile tam jest poziomów?

Sir kubbonius
14-01-2004, 23:47
czy przypadkiem na samym dole molts nie sa demony??
nie jestem pewien ale moze to byc jaskinia obok

Bofedojo
24-01-2004, 12:49
Na ktorym poziomie znajde DS?I powiedzcie co jest po drodze do niego.

chrzanu5
25-01-2004, 10:13
dzieki tam pojde !!!!!!!!!!THX a czy sa tam raty????? :D :D :D:D:D:D

Szatan-zg
25-01-2004, 11:38
Jeśli się nie myle, to po updacie jest tam bramka doświadczenia (na 24 lev nie mogłem wejść). I nie radze tam iść na raty, bo ludzie mogą zlurować Monki...

miuriel
10-02-2004, 20:35
wejscie na 2 poziomy nad molts jest kolo jaskini z respepawnem ok 2-3 goblinow.idzie sie go gory i tam jest zakopana dziura , tzeba ja odlopac i jest sie w (prawie)w molts

Stasiu
11-02-2004, 16:11
Wiem już prawie wszystko co trzeba wiedzieć o Molts :D Chodzi mi tylko o dokładny spis stworków jakie można spotkać na każdym poziomie :] Z góry dziękuję :D

PawlaK
17-02-2004, 17:28
sorrki moze jestem nie pojenty ale tam gdzie zaznaczyles jest tylko posąg ...

moze ... czeba roskopac te groby ??

dziwignia jest na dole ale jak zejsc nadól ??

Haker
17-02-2004, 18:46
Macie problem :/ Niech ktos zrobi filmik albo gifa ze screnshotóf :)

PawlaK
19-02-2004, 19:22
Dobra ja załapałem jak siętam dostac teraz powiem wam to :

A więc wypadamy z carlin , albo AB i idziemy w strone tego posongu zaznaczonego na mapie :)
MAPA W 2 POSCIE
Szwendamy sie do okoła tego posongu az zanjdziemy dziure , rozkopujemy ją i oczywiscie schodzimy na dół.

I teraz powinismy sie troche poszewndac po tych tunelach (narazie widze ze nawet nieswiadomi co tu jest szwendajom sie tu 8 lev aby podbic expa. )
Gdy dojdziemy do tego zielonego pola na mapie :)
MAPA W 2 POSCIE

Musimy wejsc za drzewa z lewej strony , prawdopodobnie spadniemy do dziury tam jest ta dziwgnia :)
i teraz szybko tam gdzie jest zejscie do mols .
I teraz przed dwoimi oczami pokarze sie co ??,a no pola piorunowe :) ... czeba uzyc czaru zeby prze znie przejsc albo po prostu na kamikadze .
Puzniej runelem w dół potem w góre jezeli dzwignia jest w dobrej pozycji drzwi powiny byc otwarte jezeli nie to czeba sie wracać :P
Jezeli wszytko zrobiles dobrze GRATULUJE jestes w MOLS .
Rzeczy poczebne :
Łopoata - może okazać się zbędna
Lina-chesz wrucić ??
Plecak Uh- to zalezy od ciebie
Czar niszczenia pól- labo na kamikadze przez nie .

Lefty
20-02-2004, 01:31
@Monoron
Właściwe mols ma 4 poziomy [od -3 do -6], na poziomach niższych [-7,-8] znajduje się Demonia, demonów tam nie ma, stone golemy i warlocki to to, co demonie zamieszkuje.

Jeżeli zna się mols, to 15-20lvl spokojnie może tam się bawić, jeżeli idzie się w ciemno, to czasami 40-50lvl może okazać się za niski.
Po mols biega masa różnorodnego badziewia, od bugów, przez mino, orki, huntery i monki, aż do smoków [zielonych i czerwonych :P] i giant spiderów.
Najgorsze w tym kawałku tibii jest jednak to, że bardzo łatwo jest tam się zgubic... m.in. dla tego, że jest tam masa niespodzianek, typu dziura bez powrotnego ropeplace'a, i na odwrót, ropeplace, po skorzystaniu z którego, nie znajdziesz dziury powrotnej :P.

Mi dojscie do Demonii bez mapy zajeło jakieś 3h, droga na powierzchnie zajeła mi ok. 2h. I uważam, że "I was Lucky" :P

Owoc
20-02-2004, 07:10
Oryginalnie dodany przez Lefty
Jeżeli zna się mols, to 15-20lvl spokojnie może tam się bawić

Nieprawda:

You see a gate of expertiese for level 30. Only the worthy may pass.

PawlaK
20-02-2004, 18:16
Bramka wstawiona jest dopiero po łatce :)
Ja tez tam dawno nie zaglondalem Lefty ma racje można było bawic sie tam na 15-20 lev . Teraz chyba od 30 :(

Matheous
21-02-2004, 00:17
Hej ludzie ja mam 14 lev i chodze expowac do tych podziemi 'przy' molts-tam jest tyle potworkow ze w kilka godzinek mozna zrobic nastepny lev... Ano raty tez tam sa jak ktos lubi:) Chyba jedno z fajniejszych expowisk to jest... A samo MOLTS to dopiero musi byc fajne expowisko-na 30 lvlu sie wybiore:P Cya in MOLTS:)

miuriel
21-02-2004, 00:57
po 1:
-molts jest od 30 poziomu(od 30 poziomu mozna tam wejsc)
po 2:
wejscia kolo posagu nie ma,jest kolo amazonek polozonych na polnoc od carlin

Wufei
20-03-2004, 23:13
heh a tak dokładniej jak ja jestem na 13 lvl mam dista 43 i jestem pall a shielda nie używam to co ja tam moge spotkac i po drugie (chociaz pierwszego nie bylo :D ) to co mógłbym to zbić bo akurat dzis ide se na valkirie schodze se na dół ( a dobrze ze mialem odkryte calom mape) polazilem se ide i patrze jak se tam te drzewa rosnom mysle jkies dobre miejsce i se poszedłem bo pomyslalem ze mnie cos zbije ale ogór z tym bo jak zjechalem mapkom na nizsze pozimy to widzialem cos w kształcie orc fortec zalane na okolo lawom 8) a wienc czy moge tam pójść zeby deda nie zaliczyc czy chodzic tam z knightem blokerem?

Wertos
27-03-2004, 14:48
Ale macie ludzie problemy :/
A tak wogole to po co tam chcesz isc ?
Nie ma tam nic ciekawego :P

Sir Devilaz
09-04-2004, 21:38
Dzieki za mapke wreszcie wiem gdzie jst to molts :P

Pan Zeneq
06-05-2004, 21:34
@Matheous
W kilka godzin?? takto ci sie tam nieoplaca isc !!lepiej na dwarfy bo tam sie fajnie xpuje!!i masz 1kxpa=10 minut!!
@wufei
ty zamiast tam chodzic lepiej sie wybierz na cyce na poh albo na cmentarz!!(uwazaj na archery i gs lurowane!! ale jak dojdziesz to zyc nieumierac ;))
@bofedojo
jak chcesz isc na solo na ds to idz na cmentarz albo na ghostland!!

a jak ktos chce isc na smoki to niech idzie na drakonie albo jak lubi poczekac to kolo venore albo pod thais bo tam mniej ludu!!
8) :blazen:

Zip
14-05-2004, 15:44
ale tam nie ma żadnej dźwigni!! plz zamieszcz screen gdzie widać tą dźwignie bo ja tam widze tylko jakiś posąg (obok stoi kolo, który jak do niego zagadasz i powiesz ,,tell me a story'' opowie ci o wojnie carlin z orkami) jeszcze raz plz niech zamieści tu takiego screena

Gniew Mroku
14-05-2004, 15:57
W takim razie polecam inne wejście. Stań przy pierwszej na prawo od wejścia rzece. Teraz skieruj się w prawo i idź po granicy lasu. Powinieneś znaleźć 2 wejście.

Elf Adrianus
14-05-2004, 16:47
Jak wejść do tego Molts tam stoi posąg gdzie jest wejśće pszłem zgodnie z mapą i w tamtym miejscu jest jakiś posąg ???? Dopiero co przybyłem na main gdzie najlepiej chodzić by kase zdobyć :)jestem magiem z miastem startowym Calin

Owoc
22-05-2004, 06:52
Chciałbym wiedzieć jak głęboko są monki i jak daleko nie powinienem się zapuszczać knightem lvl 35 8o

traczuu
23-05-2004, 22:43
Czy ktoś jest w stanie mi podpowiedzieć mnej więcej jakie potworki znajde na 1 poziomie tego molts?? I czy Knight z (tak myślę) całkiem niezłym ekfipunkiem ze skillami 61/58 20 lvl (wiem, słaba, nie miałem kiedy trenować,ale zabieram się za to niedługo;P) ma szanse przezyć na tym poziomie?? czy lepiej żeby tam nie wchodził póki co....

Randagast z isarki
26-05-2004, 18:05
Ej a przypadkiem tam gdzie jest walrock to nie jest część moltsu dal pacc??

Jagger
26-05-2004, 18:51
Oryginalnie dodany przez Randagast z isarki
Ej a przypadkiem tam gdzie jest walrock to nie jest część moltsu dal pacc??

W motls nie ma warlockow, sa w Demonie - miejscowosc do ktorej mozna sie dostac tylko przechodzac motls. Poza tym motls jest caly darmowy i kazdy powyzej 30 lvl moze tam lazic. :P

PawlaK
26-05-2004, 22:37
Piersze 2 poziomy to sie tam szwendalem na 8 levelu :) trole rox !! a że ludzie boją się tu schodzic bo to wielkie i nieznane molts :)
Żeby zejsc do tych lepszych potworków to pasuje miec 30 level bo nie przepuszczą cie przez drzwi ( tylko nie pytajcie sie kto cie nie przepusci :) )
A tak do zwiedzania to pasuje mieć talent bo jest tam pare ddziu bez wyjscia z powrotem ... schody bez schodów nadół :) tak tez bywa :)....
POWODZENIA ....

eerion
27-05-2004, 04:49
@ owoc :
Nie wiadomo.
Ale co ci to da.
Bo tam nei ma że będę chodził np. tylko po 3 poziomie.
Tam żeby rpzejśc dalej (potem także do wyjścia) musisz iść np. po poziomach 3-4-3-4-5-4-3.
Tak się tam chodzi.
A tak do zwiedzania to pasuje mieć talent bo jest tam pare ddziu bez wyjscia z powrotem ...
PRzed update z drzwiami wpadełm tam na 18 lvlu.
Fajna frajda była poprzed dobijanie się do wyjścia (miałęm do wyboru Beho i shamany czy GD - wybrałem to pierwsze i zwyciężyłem :D )
@ traczu : you cannot pass. a tak pzoa tym to 1 poziom to roty, tspidery, raty, snaki, Pspirdery, wolfy, etc. Od 3 poziomu jest grpza, tam też trzeba mieć 30 lvl
@ gniew mroku - takie wejscai do pierwszych poziomów molts to każdy zna kto był.
Ale chpodzio tutaj o zejscie na 3 level - do stworów potężniejszych.

surbi
06-06-2004, 07:42
Czy mogłby ktoś opisać molts na poziomie -3 i -4, gdzie jaki monster (z wykorzystaniem kolorowych paintowskich strzałek)???

/wiem, że to dużo pracy, ale może komuś się będzie chciało.

RoE
29-06-2004, 09:44
PLZ jak dojsc do tego molts ? jest posag ale niema zadnej dziury!

Klusek07
30-06-2004, 13:19
13:07 Only the worthy may pass.
co to znaczy ?? dlaczego nie moge przejsc ?? ;( :(

Serdelek
03-07-2004, 21:01
Bo bramka lvowa przepuszcza wojowników od 30 lv, proszę was patrcie na wyższe posty tam jest wszystko o bramce lvowej o tym jak wejść, o posągu o tym gdzie ta dźwignia o potworach o mapkach etc..... Z góry THX.

Klusek07
03-07-2004, 22:03
sorki zauwazylem to potym jak przeczytalem wczesniejsze :|

jak wejsc do molts!!!
napewno byliscie na trolach, jak nie to znajdzcie jakies zejscie podziemie
-jedno jest kolo amazonek na polnocy
-jedno jest pomiedzy chyba 1 i 2 albo 2 i 3 idac na wschod
wescie łopate i line :P!!!!!!!!!!!!!!!

musicie dojsc na 2 poziom (chyba) i kierowac sie w prawy dolny rog mapy az dojdziecie do zielonej polany (lol)
zejscie do dzwigni
-idzie sie miedzy dzewami po lewej stronie zaczynajac od gory
-wpadamy do dziury i .... dopadaja nas 2 trole ; 8)
-przesuwamy dzwignie i wychodzimy - dzwignia ma byc chyba w prawo przesuniete (przeczytajcie tabliczke), wychodzimy wydostac sie z drzew mozna tylko dolem ?(

jak dalej to popatrz na mapke i nie pytaj!!!!!!!!

jak cos zle to piszcie
Ja tak zrobilem ale do molts sie nie dostalem ;(

Priestesss
07-02-2006, 13:32
Kurcze, jakoś mam teraz dziwną ochote sie tam udać :)
Wcześniej się nasłuchałam o jak to ktoś może nawet w tym wątku wspomniał "Osławionym Motls", a tymczasem okazuje się, że można tam chodzić i expic od początku do końca (jeśli ktoś ma tyle cierpliwości - mi sie kiedys udało przejśc rooka bijąc tylko raty :) ) To chyba tak jak z POH-em, że wystarczy tylko wiedzieć, jak chodzić, tylko ze tu jest łatwiej bo są różne poziomy wręcz sugerujące poziom trudności...
Aha i czy jest gdzieś tu jakis poradnik - mapa Motls z respami, wszystkimi możliwymi drogami i tak dalej? Bo jak używam "Szukaj" to mi się pojawia sporo tematów, na których widok odechciewa sie szukać :baby:

Duch Guardi
08-02-2006, 13:45
tylko żeby przejść przez bramke lvl na -3 trzeba miec 30 lvl

Adalo
08-02-2006, 20:18
Tak przy okazji... nie wiem czy już w tym temacie było ale mi się nie chce całego przerzucać (sorry) więc proszę powiedzcie:
Czy to prawda że gdzieś w Molts jest quest na Griffin shield?
Jeśli tak to powiedzcie jaki trzeba mieć lvl żeby go wykonać albo chociaż jego nazwę. Z góry dzięki za pomoc ^^

B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)

czucher
21-02-2006, 21:18
Slyszalem od qmpla ale nieiwme czy to prawda ze demona quest
mozna wykonac bez pacc

Bylo by to troche dziwne gdyby miejsce znajdujonce sie na obszarze dla facc
bylo dostepne tylko dla pacc :P
CZYSZ NIE ??

Dasiu Sorcerer
27-03-2006, 19:34
Jeju ... Motls ... Nie radze tam wchodzic ... :)
Po pierwsze : Bramka jest od chyba 30 lvl (nie pamietam bo dawno tam nie bylem :)
Po 2 : Sa tam zbyt sielne potwory, jak ktos samemu chce tam expic to nie radze :)
Po 3 : Mozna sie tam bardzo latwo zgubic :/ Jest to Labirynt (chyba wszyscy juz wiedza)
Po 4 : Jak bedziesz mial pecha to znajdziesz GSa :)
Po 5 :Jak dojdziesz do demonii to masz kape jak masz 30 lvl :/ Potworki na wejsciu nie sa trudne :/ Ale jak sobie jeszcze zejdziecie jeden poziom nizej to sobie popatrzycie na Warlocki :)
Po 6: Radze tam expic Faccom po wyzej 80 lvla (oczywiscie nie samemu). Ja pacca nie mialem i moim charem ktorego mi hakli ... :/ Chodzilem tam z blokerem (ja bylem sorcem) Szybko tam exp leci ... I loot tez jest suuuuper (na Warlockach oczywiscie)
Po 7 :Do Demonii nie jest tak latwo trafic :) Ale sa ludzie kturzy znaja droge na pamiec :)
Po 8 : ??? Juz nie chce mi sie pisac :)
No to Pozdro :)