Pokaż pełną wersje : Create food
Gonzo von Krenzel
04-01-2004, 09:10
Hiho!
Mam pytanie!
Jak działa czar create food (tworzenie jedzenia)? Powiedzcie co tworzy, ile sztuk itp.
Tworzy żarcie: max 2 sztuki, możliwe są dowolne kombinacje każdego z tych:
grapes
meat
ham
bread
red apple
roll
To jest AFAIR możliwe że coś przeoczyłem :)
kotomaniak
04-01-2004, 11:08
Na pewno twoży też banany. To dobry sposób na mlev dla druidów i pallych (przynajmiej na początku).
Gonzo von Krenzel
04-01-2004, 11:40
To znaczy, że zawsze jak użyje tego czaru da mi 2 sztuki czegoś z powyżej wypisanych ?
Bloody_Izual
04-01-2004, 11:46
Nie zawsze to chyba jest losowo bo ja pallem jak nabijalem mag lv to mialem np.1 roll.
Napisałem max 2 sztuki czyli czasem dostaniesz 2 szynki a czasem 1 red apple...
Gonzo von Krenzel
05-01-2004, 00:10
Aha, a czasem 1 apple i 1 ham ? Śmieszny czar, ale nawet może się przydać na newbie hunty...
AFAIK mogą też być wisienki.
Dr. Omader
07-01-2004, 16:56
A wisienek nie widzialem zeby tym zrobic, ale jest to najlepszy czar 0 lvl.
Jestes jak perfetum-mobile co zjesz to narobisz;p Na 8 poziomie zawsze co bys z tego nie wyczarowal to sie zwroci cala manna i tak w kolko.
A jak nie polujesz w danej chwili tylko chcesz nabic mlvl to rob to dopoki nie bedziesz mial HMM/conjure arrow.
Hegemmon
09-01-2004, 08:56
na gerym ten czar jest oznakowany jako kupować na szarm końcu a moim zdaniem to nie dokońca prawda...
czar nie jest niezbędny ale przyda się czasami kiedy po prostu gdzieś stoisz lub masz max mana troche poniżej max życia to robisz sobie jedzonko i zazwyczaj wytwarzasz go wystarczająco dużo by zregenerować mane i życie
poza tym jest to dobry czar do wyszkolenia 2 mlvl...
ja swoim pallem zrobiłęm za jego pomocą wiele pysznego jedzonka ^^
Ja używam tego czaru i uważam że jest on świetnym czarem dla małych mlev od 0-3
ALE ja wytworzylem kiedys za jednym razem 2ham i 1 red apple wiec mogą być więcej nisz max 2 sztuki BONZO
To naprawde niezly sposob na mlvl.
ten czar jest super a na tibia.pl piszą że calkiem bezużyteczny! Protestuje X(
Gonzo von Krenzel
06-02-2004, 14:50
1. Niedawno kupiłem ten czar jak robiłem uh-makera i naprawdę jest baardzo dobry...
2. @zadki
ALE ja wytworzylem kiedys za jednym razem 2ham i 1 red apple wiec mogą być więcej nisz max 2 sztuki BONZO
Chodzi Tobie o mnie?
3. Już uzyskałem odpowiedź na moje pytanie, więc myśle, że nie ma sensu pisać postów w rodzaju "To naprawde niezly sposob na mlvl." czy "ten czar jest super a na tibia.pl piszą że calkiem bezużyteczny! Protestuje"
THX ALL ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.