Pokaż pełną wersje : Twóeczość Człowieka
Oto co zauważyłem na dachu gdy byłem w venore:
http://sw_jadwiga.fm.interia.pl/tworczosc%20czlowieka.JPG
Evul Tibian
27-12-2004, 00:02
interia... rezerwacja posta na recenzje
<edit>
o boze... jush bardziej zainteresowaly mnie te uhy co leza na bagnach
Coś się otworzyć nie chce
Dr.Unknown
27-12-2004, 00:25
Nie dość, że na Interii, to jeszcze *.bmp, rehost now.
<edit>
Błąd ortograficzny, i tak na serio...sam to robiłeś, nie?
Dark Knight
27-12-2004, 00:33
Hehe, dobre.
Brawo za spostrzegawczość :P
Brawo tylko długo sie ładuje z rozszeżeniem .bmp ale cotam .
***A zobaczyles
i tak na serio...sam to robiłeś, nie?
nie chodzilem se po venore i patrze wow napis taki fajny :)
Po pierwsze, nie widzę napisu, bo mi się najzwyczajniej nie otwiera. Po drugie jesteś obrzydliwym tranzwestytą, masz profil o kobiecym imieniu, twoja postać to kobieta, a sam mówisz "oto co zauważyłem"... Pomyśl nad sobą.
Po drugie jesteś obrzydliwym tranzwestytą, masz profil o kobiecym imieniu, twoja postać to kobieta, a sam mówisz "oto co zauważyłem"... Pomyśl nad sobą.
po pierwsze masz slabego neta ze ci sie nie otwiera ( wszedzie gdzie sprawdzalem szybko sie otwieralo ) po drugie co ci do tego ze mam taki frofil i ze moja postac to baba. jakbys chcial wiedziec to ta postac jest moim rune makerem a moja postacia jest koles .
Roland to bylo piekne!! :D
Łe co z tego że na dachu pisze *** każdy głupi cos takiego może zrobić w 1 min.
po pierwsze masz slabego neta ze ci sie nie otwiera ( wszedzie gdzie sprawdzalem szybko sie otwieralo ) po drugie co ci do tego ze mam taki frofil i ze moja postac to baba. jakbys chcial wiedziec to ta postac jest moim rune makerem a moja postacia jest koles .
Nie, nie mam słabego neta(neostrada 512/sekunde tylko dla mnie) Wszyscy mówią, że im nie wchodzi, więc może coś by co ciebie trafiło? I jeszcze jedno, skoro to jest runemaker to podaj nik tej postaci dla kogo robi uhy...
@ re Karlos
Wiem, ja też jestem piękny:P Ale to coś(do końca nie wiem jakiej toto jest płci) to i tak tranzwestyta(nieważne czy z kobiety=facet czy odwrotnie)
Po pierwsze, nie widzę napisu, bo mi się najzwyczajniej nie otwiera. Po drugie jesteś obrzydliwym tranzwestytą, masz profil o kobiecym imieniu, twoja postać to kobieta, a sam mówisz "oto co zauważyłem"... Pomyśl nad sobą.
Hmm a wiesz co ci powiem... W tibii duzo mezszczyzn gra kobieta, bo podobaja sie im te ouftity, ja tez gram kobieta a moj nick jest zbyt kobiecy:P Ale to nie moja wina bo chara tego kupilem :)
@Topic
Czlowieku zenada jak mozesz cos takiego wstawiac wogule na forum ? Ten swiat ( a szczegolnie polska) podnieca muwienie sie o nazadach seksualnych plci kobiecej i meskiej...Ponad 78% (najczesciej dzieci i nastolatkowie od lat 8 do lat 15) rozmawiaja codziennie na temat (oblesny na swoj sposob) seksu i nazadow seksualnych.
Hmm a wiesz co ci powiem... W tibii duzo mezszczyzn gra kobieta, bo podobaja sie im te ouftity
Nie outfity, tylko boją się PK.
Pożądny pk( taki jak ja :P ) nie tknie kobiety.
Hmm moze i tak ale mi sie podobaja ouftity PK'erów sie nie boje ale przedewszystkim chodze w babskim oufticie bo tego chara kupilem i juz taki mial :D
Nie outfity, tylko boją się PK.
Pożądny pk( taki jak ja :P ) nie tknie kobiety.
ale to trudne by na securze byl pk ktory bije ludzi :D ( nie mowie o lurerach np. o bulasowa-druid )
Bloody'Seba
30-10-2006, 17:51
Popatrzcie na tabelkę SKILLS
Popatrz na datę ostatniego posta -.-
OMG najpierw napisał nowy temat o outfitach (kolorkach) a teraz odświerza temat z przed prawie 2-óch lat -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.