Pokaż pełną wersje : Grimera Zbieram Ekipe Na Server (mam Kase) OD NOWA Z KASĄ NA WASTE
Zbieram ekipę do podbicia servera a jak się nie uda to do powojowania ;]
Świat Grimera: Mam tam 100cc wiec bedzie na wyexpienie
kazdy cos dostanie
I teraz tak szukam ludzi:
1. Ogarniętych (Ventrilo itp) Jeśli lecimy gdzieś to nie że jeden mówi że nie chce mu się a drugi idzie srać...
2. Znających sie (Minimum 1 rok gry)
3. Chcących powalczyć do końca
4. Zgranych
5. Przydałby się pacc ale facc narazie też może być
6. STARAMY SIE ROBIĆ ED/MS oczywiście inne profesje też mogą być
MAMY SWÓJ PRYWATNY KANAŁ VENTRILO
JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY PISZ NA GG: 6686017
LUB W TYM TEMACIE
NIE PODAWAC NAME Z GRIMERY NA FORUM
MAMY JUZ: 3 osoby co pisały mi na gg + 2 osoby na forum + 5 z rl + 4-5 z azury = 14-15 zrobię listę pisac na gg kto na 100%
Sephinio
12-04-2009, 21:40
Byłbym chętny, na grimerze nigdy nie grałem ale chciałbym zmienić server, zrobiłbym Druida a pozniej moze pacc. Kase widziałem masz to może coś byś dał ale to na priv ustalimy ok ? napisze na gg!
Minek91^^
13-04-2009, 00:08
Regmort a co to sie stało ze opusciles azurke naabku ;d;d po wojnie wanted vs d9 zwatpiles o walke nad lesza azura ;d nie ma szans okonania wanted dopuki wszyscy sie na azurze nie zgramy taka jest prawda a co do tego serva to moze sie zdecyduje ~~~pzdr. kate of azura ;)
Satharion
13-04-2009, 03:38
oo PVP
Moge tez sie dolaczyc jako MS
napisze na GG
Regmort a co to sie stało ze opusciles azurke naabku ;d;d po wojnie wanted vs d9 zwatpiles o walke nad lesza azura ;d nie ma szans okonania wanted dopuki wszyscy sie na azurze nie zgramy taka jest prawda a co do tego serva to moze sie zdecyduje ~~~pzdr. kate of azura ;)
Nie rozumiem co masz do panowania Wanted. Co ubili cie i pewnie narzekasz;p
@topic. No Reg widze ze masz wielkie ambicje ale wydaje mi sie ze chuj z tego bedzie;p Jakby mi ise chcialo grac w ogole na rl popykalbym z wami:)
nic nie mam do panowania wanted ;] nie ubili mnie ani nic ale gra na azurze jest mhyyy mało rozrywkowa zabijesz nieodpowiednią osobę i wpadają xD
Takla z Onią zawsze były spoko ja nie mam nic do wanted ;D
Pozatym na Regmorcie juz kasy nie mam w dodatku 2 bany za pk 3 to juz delete więc jestem tam ograniczony :DDD
kate pisz na gg weloth ty tez jak chcesz :D
Kurcze no powiem ze checi mi narobiles;p Pewnie nie zwojujemy serwa, ale pk team porzadny mozna skminic;] Z tym ze jak cos trzebaby bylo sie zgrac pierw i moze w wakacje wystartowac porzadnie. Vent swoj prywatny mam jak cos wiec juz by 1 rzecz byla:)
Edit. Kurwa fakt. Ujebiesz kogos to zaraz wpadaja, ale jest inne rozwiazanie;p Piszesz do kogos z Wanted, ten pyta sie na vencie "Ktos zna Regmorta (naprzyklad). Oni mowia "Nie", a osoba ktora pytala odpowiada "To jebiemy go w pizde" xD
jak krak gra to nie wpadaja :D
pozatym ja kraka moge podac do gma ;D za to ze z botem lata bo mam screen no ale h***m nie jestem xD
a na grimerze szybko by leciało się.
Teraz tam jest war xD niech potrwa jeszcze z 3 miechy to bedziemy mieli juz z 75+ a jak z 20-25 osób będzie miało 45+ to combo po ~3k ?
Może i bym spróbował, ale mikrofon nie chce działać, a Grimera to serwer USA i będzię lagowało. :\
Soldierman
14-04-2009, 20:16
mi pasuje ja aktualnie w usa mieszkam wiec amerykanski serwer niestanowi dla mnie problemu tibie znam juz od 5 lat ale niegralem juz ponad rok mialem 85 knighta ale mnie zjechali bo wojne przejebalismy napisze ci na gg jak bedziesz dostepny
Ja jestem zainteresowany grą z tobą jak i z innymi w grupie na jakimś servie.
Gram w Tibie 2,5 roku i posiadam 65~ dni pacca.
Jak coś kontakt na gg 5696966
dobra juz jest sporo nawet bardzo dużo osób
oczywiscie dalej zbieramy zeby było z 50+
Soldierman ja na niewidoku cały czas siedze
Jak ktoś chętny na world trade (moja grimera) to pm do mnie z propozycjami
Reg powodzenia ci zycze:)
Shamanus
15-04-2009, 20:38
nic nie mam do panowania wanted ;] nie ubili mnie ani nic ale gra na azurze jest mhyyy mało rozrywkowa zabijesz nieodpowiednią osobę i wpadają xD
Zobaczysz na grimerze :):)
Tam każdy br +30 lvl ma plecy
nie boj :D Eloth dawaj z nami a nie się męczysz na azurze :D
ZonaRomana
15-04-2009, 21:28
1,2,3,4,5,6 - wszystko sie zgadza :) I'm in.
Soldierman
17-04-2009, 12:24
yo dajcie tylko znak kiedy zaczynamy ja codziennie sprawdzam temat ema
Luis Drax
17-04-2009, 16:33
widze ze moze wam wyjsc ladna ekipa, powodzenia
jak by ktos zbieral ekipe na szwabskim serwie to dajcie mi znac
i wolal bym ts zamiast vt ;]
-Ogarniam.
-Ventuje.
-Zabijam.
-Skiluje.
-Botuje.
-Rookuje.
~~~~~~~~~~~
Bede zainteresowany w srode , jeszcze napisze , elo. _/
Ja jestem chętny gram w tibie 3 lata mój największy lvl to 79 Master Sorcerer (chaknięty).
Kontakt:
GG: 1113293
Ja był bym chętny, gram 3,5 roku z przerwami
Jak by co gg: 8836449 :)
1. Ogarniętych (Ventrilo itp) Jeśli lecimy gdzieś to nie że jeden mówi że nie chce mu się a drugi idzie srać... // Jak jestem na PC to bede mógł gadac ^^
2. Znających sie (Minimum 1 rok gry) // Zalezy jak sie znac =P Ludzi nie znam , a w Tibie juz z 3-4 lata popierdzielando grane jest
3. Chcących powalczyć do końca // Till last drop of blood
4. Zgranych // To sie chyba da wycwiczyc ^^
5. Przydałby się pacc ale facc narazie też może być // Pacc grany ofc
6. STARAMY SIE ROBIĆ ED/MS oczywiście inne profesje też mogą być //
Tak sie sklada ,ze mam zajawke na MS'a wiec akurat podpasowalo .
@ P . S .
Hlvl - hummm... lvl 72 Rookstayer ^^ Ale ogarniam main , wiec nie ma co sie bac o jakas lipe z mojej strony.
Wal pan na GG 2059004 - moge jeszcze paru ziombli ogarnac , ofc jak i ja bede mogl.
Piątka ziom.
Soldierman
19-04-2009, 23:29
ventrillo musi byc , sami ms bedzie ciezko wylewelowac bo pochlania duzo hajsu ja zrobie pala albo knighta dobrze by tez bylo miec jakiegos druida na heal... ten serwer naprawde jest zajebany od br , na gamechat nikt po angielsku niegada bo cie od razu namiezaja ;D
Szkoda ze nie odpisales mi na PM.
Aktywny w 100% bede w czwartek.
Ale już mógł byś mi podać vt, 2.1.4?
Soldierman
20-04-2009, 01:22
przydala by sie juz jakas flota bym sobie kupil pare spear.... bo ja z kumplem juz 8 lvl ,zaczynajcie juz powoli grac a jak jest jakas akcja 5 gora 10 minut na ogarniecie sie i jazda niema srania :D
Secretagent
20-04-2009, 18:45
super dziesiendz snakuf
Wypisuje sie z tego projektu. :evul:
Soldierman
20-04-2009, 23:46
yee.... to moze byc tylko waste of time , proponowal bym jakis inny serwer nawet i bez kasy na start ale wzajemne wsparcie musi byc....
No własnie tak samo uważam.
Jeżeli ktoś mi wkońcu tutaj albo na GG odpisze to mogę z wami grać.
Już zaczynam pomału mimo ze w 100% w czwartek dopiero bede expic.
Ale chciał bym już venta..
Soldierman
21-04-2009, 09:04
yo ta grimera jest spalona totalnie wyszlem na main zajebali mnie 30 sekund po wyjsciu ze swiatyni , caly serwer trzyma sie razem bo wszyscy sa br i wiedza kto jest kto , niewylewelowalibysmy nawet do 30 chocbysmy mieli niewiem ile CC..... lepiej myslcie nad innym serwerem gdzie jest duzo polakow albo malo br....
kornelex
21-04-2009, 15:58
Mam na Grimerze 35 druida, więc radzę nie zaczynać z własnych doświadczeń ...
Sami br, jak spotkasz polaka jest to cud. :p
Wysokie ceny.
Siedzisz sobie w depo, a tu kilku br Ci po swoim języku mówi to aż się źle robi. :(
I to, że br nienawidzą polaków, w ogóle serwer do bani.
Odradzam tego serwera =)
P.S Najlepiej grać gdzie dużo polaków, gdyż jest bardzo miła atmosfera.
SaintGanne
21-04-2009, 15:59
Pzdr ;] vt mam w tibie 4 lata gram ,ogarniecie mam ed robie sam pacca pewnie kupie :evul: ale na 30 dni bo wiecej zarobic nie moge na facc moim rp a ogar jestem normalnie pro evul masta 6979117 gg moje xd
Gierubesoen
21-04-2009, 16:14
Mam na Grimerze 35 druida, więc radzę nie zaczynać z własnych doświadczeń ...
Sami br, jak spotkasz polaka jest to cud. :p
Wysokie ceny.
Siedzisz sobie w depo, a tu kilku br Ci po swoim języku mówi to aż się źle robi. :(
I to, że br nienawidzą polaków, w ogóle serwer do bani.
Odradzam tego serwera =)
P.S Najlepiej grać gdzie dużo polaków, gdyż jest bardzo miła atmosfera.
No jasne, jak sie biega do każdego brazylijczyka spamuje "pl?" "polack?" "englisch plx" to pewne że sie nie wbije nawet 30 lvl... A co do polskiego serwera i miłej atmosfery- GL & HF_/
Spokojnie zacząłem sobie grać na tej Grimerze, 0 problemów, w razie czego podaje się za Islandczyka i nie narzekam. Im trudniejsze warunki tym lepiej, trzeba troszkę pokombinować i mieć nieco zacięcia żeby się wybić ;) Mam nadzieję, że nie wszyscy się wycofają, jak coś to PM
Witam wszystkich chętnie bym sobie z wami zagrał, tylko proszę o więcej info.
No niby wszystko sie zapowiedziało ale autor tematu chyba o temacie zapomniał na GG także go niema. Dlatego wszyscy ktorzy przynajmniej teraz nie maja z kim gadać a zaczynają na Grimerze grać. PW
Soldierman
22-04-2009, 08:32
niech ktos zamknie topic bo i i tak nic z tego niewyjdzie , i zalozcie jakis nowy sensowny ja proponuje rubere bo tam gram , niejest zbyt wielu polakow ale jest duzo canada/australian/american znacie angielski to zajebiscie serwer jest przyjemny calkiem niezly fun na game chat po ostatniej rozmowie mialem bana za uzycie slowa "weed" w nieodpowiednim kontekscie .... zreszta niewiem czy te forum jest na tyle zorganizowane zeby grupa polakow przy pomocy tego ustawila sie na jakis serwer =(
MasterofPuppets
23-04-2009, 09:50
Post do usunięcia.
Gierubesoen
25-04-2009, 17:16
Widzę, że większość już dała spokój _/
Soldierman
26-04-2009, 00:15
ye forget it
To moze podbijcie inferne?? enfo malo ludzi(puste respy) i nawalasz sie ile chcesz ;]
Gierubesoen
09-05-2009, 23:37
coś na wiwat i szybki rs ;d
http://i516.photobucket.com/albums/u322/Tetrabromoetanol/rs.jpg
czy ktos tam w ogole gra, bo ja gram tam, w sumie zaczynam i z nikim sie dogadac po ludzku nie moge, brazylijczycy sami. jestem tam: zaoza sasza
Wildze że autor już się tu nie udziela :/. Może nowa ekipa na innym świecie ?? Może Hiberna ?? Mało ludzi gra sporo Polaków, można zrobić dobrą ekipę ;D. Ja już mam palla jak by co to pisać na PW nick: Rubesom. Naprawdę chciał bym zrobić jakąś ekipę na hunty i może w przyszłości wojny. Wypowiedzcie się w tym temacie, jak zgłosi się parę osób to założę nowy temat na forum.
ta może być ale do holery jak znowu ma być tak jak w tym temacie eh..
czekam tylko na jakąs ekipę żeby zacząć od nowa gre i..
Ja już mam postać zrobioną i expie, będzie dobrze jak zgłosi się przynajmniej 5 grających graczy i można zacząć :].
Kosmen21
25-05-2009, 22:47
również byłbym chetny
ekipa jest uformowana na kyrze te same warunki te samo gg ;] sorry za nieobecnosc...
paluch89
07-06-2009, 23:39
Grimera jest zjebana. Grałem tam prawie 2 lata, 160ms w końcu sie br dojebali i przestałem i zaczęło lagowac na maksa i ceny mają z kosmosu.
Złodzieje jebani brazole i tyle w tym temacie. Okradają z poi, inqu i z czego sie da.
tez tak mysle zakładam nowy temat poniewarz GRAMY NA KYRZE i zbieramy tam nowych ludzi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.