Pokaż pełną wersje : Kolejny 400 Lvl
Tomurka - Kolejny 400 lvl.
Gratulacje i Życzę Dalszych Sukcesów.
@Down. Szukałem screena ale niestety nikt go nie ma :(
Z takimi informacjami to zapraszam na hunted.pl
I jak masz tam pisać to byś jakiegoś Screen'a skręcił ;)
Tomurka = share braci
Niema czego gratulować
Pozdrawiam
(screen w zdjęciach Candii)
http://img219.imageshack.us/img219/3601/miniaturanhx.jpg (http://img219.imageshack.us/my.php?image=miniaturanhx.jpg)
Misiakox
22-04-2009, 10:19
Niema czego gratulować
Mimo, że share to i tak pogratulować można. Wkońcu 400 to nie lada wyczyn. Zreszta jerrry czego się spodziewałeś po Polaku? Ułatwiają sobie życie na każdy możliwy sposób, nawet w Tibii.
Melmunda
22-04-2009, 15:49
http://img410.imageshack.us/img410/6358/tomu.jpg
Skoro sharer to dlaczego go nie zbannowali ? Skoro go nie zbannowali to znaczy, że nie ma dowodów na sharing... Jeśli nie ma dowodów to Wy też nie macie co tak gadać ;]
A sharer czy nie sharer 400 lvl to jest coś ^^
Btw. Koleś mieszka niedaleko Chodzieży ^^, więc jestem z niego dumny xD
Partyraiser
22-04-2009, 20:26
więc jestem z niego dumny xD
Haha, omg rotfl'n'lol.
Który z braci miał zaszczyt zasiadania na tronie przed monitorem jak wbijany był 400 ? a może cała rodzina była i wogóle wyświetlali rzutnikiem na dwór żeby wszyscy widzieli ? :o
Lord_Mayonnaise
22-04-2009, 20:33
Kolejne bożyszcze tłumów?
Couranger
22-04-2009, 20:41
Who care? ><
Gierubesoen
22-04-2009, 20:43
Kiedyś, jak Seromontis wbił 250 lvl, to ludziom się w głowach nie mieściło, osiągnąć taki kosmiczny poziom... A teraz? "kolejny 400 lvl", głupio to brzmi...
Created: Oct 02 2006, 08:22:30 CEST
Pokolenie hi,okolnir,yes _/ Jaki jest sens grania 400 lvlowym knightem, na non pvp?
Couranger
22-04-2009, 20:47
Kiedyś, jak Seromontis wbił 250 lvl, to ludziom się w głowach nie mieściło, osiągnąć taki kosmiczny poziom... A teraz? "kolejny 400 lvl", głupio to brzmi...
Created: Oct 02 2006, 08:22:30 CEST
Pokolenie hi,okolnir,yes _/ Jaki jest sens grania 400 lvlowym knightem, na non pvp?
Taki jak expienie jakim kolwiek charem na non pvp...
Taki jak expienie jakim kolwiek charem na non pvp...
Myslalem ze to moja kwestia xd
@down, znam takiego typa z nonpvp 300ek+ i biega na okolnir za botami krzyczy '"KARARARAA" I zabija im frosty to jest na prawde c00l
Jaki jest sens grania 400 lvlowym knightem na pvp? _/
To, że ty nie potrafisz się "bawić" na non-pvp nie oznacza wcale, że gra na nich nie ma sensu... : /
Nie przepadam za Tomurką ale i tak Gz :)
Gierubesoen
23-04-2009, 19:10
To, że ty nie potrafisz się "bawić" na non-pvp nie oznacza wcale, że gra na nich nie ma sensu... : /
nooo, oranie frostów 8h dziennie, pyszna "zabawa"
@down, znam takiego typa z nonpvp 300ek+ i biega na okolnir za botami krzyczy '"KARARARAA" I zabija im frosty to jest na prawde c00l
ludziom odbija kiedy nie mogą kogoś zabić w bezpośredni sposób ;d
Who care? ><
I don't care!
Co z tego, że ma taki poziom? Daje mu to jakiś bonus na sądzie ostatecznym? Ja myślę, że on/ci bracia będą mieli teraz zaspamowaną skrzynkę pocztową od "wielbicieli" o treści "ale jesteś fajny", "dasz item, w końcu takiś dobry i fajny", albo od frustratów: "ssiesz boterze!" "ohgohohoho nie masz życia".
GZ 400 lev, choć nie uważam tego za wyczyn jak ktoś wyżej napisał. A dlaczego tak uważam ? - Bo każdy może mieć 400, to tylko kwestia czasu i chęci, i taka jest prawda. Pomijam, że wielu jara taki level bo chcą się w grze dowartościować, a w rl lipa :)
Mimo wszystko gz bo mnie się nie chce mieć 400 - wystarczy 100+ grać można tak samo przyjemnie.
Ja sądzę, że pomimo wszystkiego w rl dobrze sobie radzą. Dlaczego? Skoro jadą na bocie i każdy to wie, nie ma ich przy kompie=robią coś innego=zajmują się rl życiem. Więc uwagi skierowane w tą strone są niesłuszne. Aczolwiek w ogóle nie powinno się gadać o ich rl życiu. ^^
Co nam do tego?
@up
... tak jak sądzić o używanie bota skoro jakoś nikt nie potrafi tego udowodnić :)
Może z zazdrości ludzie piszą, że ktoś wysokopoziomowy na bank używał bota. Tak naprawdę to nikt o nikim nie zna całej prawdy.
botuje czy nie - i tak to zaden wyczyn.
kurczak2828
24-04-2009, 10:46
Szkoda i za niedlugo beda same 400 lvle jak na otsie.
już jest kolejny 400 lvl..
Scorpion Andree z Harmonii
_/
Żadna nowość, botter, sharing :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.