PDA

Pokaż pełną wersje : Serwer 170mage+ - czyli pokaz PvP

Rav
13-04-2009, 21:39
Na prawde warto obejzec by sie przekonac jak ludzie potrafia grac taka postacia

irony ofc

http://uploadhyper.com/file/1517/barbrastrorm.cam.html

//rav

Gelt
13-04-2009, 21:48
WTF?! Co to było o.O

Marecki666
13-04-2009, 22:00
a co mial ten ms robic?

no dobra:

wrzucil utamo - mogl nie wrzucac
nie mial jak do tp uciec bo by tamten 250 rp mu zablokowal wyjscie
mogl sie uhac/e granowac
co jeszcze?

mc200
13-04-2009, 22:02
Ale tak latwo sie dal ;o.

Myslalem ze keylogger bo 8 kb hahahaha ;p

Rybzor
13-04-2009, 22:52
Ta i jeszcze mi powiedzcie, że ten 170 lvl to lou...

Wiecie ile postać magiczna na 170 lvlu obrywa z asasin starsów od 200+ palka? Do tego jeszcze jedna osoba tam była, koleś mógł wrzucać exure gran co runde i paść przy odrobinie pecha, albo dać manashielda i paść prawdopodobnie szybciej.

Fakt faktem miał 0, dosłownie 0 (chyba, że obaj agresorzy dostali by kicka ._.) szans na przeżycie.

@down
Dobry bullszit.
Ded po 1 minucie = ded po 5 minutach.
Zero szans na przeżycie = zero szans na przeżycie.
zeby nie bylo.. jego bledem wedlug mnie bylo to ze spanikowal i nie myslal trzezwo... no chyba ze on i tak malo kumaty to i opanowanie mu nie pomoze
Co to som "blendy"? Tu chyba blont zrobiłeś ;;

Snagoth
13-04-2009, 23:26
z tym sie zgodze

koleś mógł wrzucać exure gran co runde i paść przy odrobinie pecha, albo dać manashielda i paść prawdopodobnie szybciej.

i to jest 1 powod dlaczego jest 'lou'. Z tych dwoch opcji wybral te gorsza... wybral pewna smierc od walki o zycie.

ale z tym sie nie zgodze

Fakt faktem miał 0, dosłownie 0 (chyba, że obaj agresorzy dostali by kicka ._.) szans na przeżycie.

mial szanse... leczac sie exura gran uciekajac po 1 powinien jednak postarac sie biec jak najszybciej (wszystkie dostepne przyspieszacze+ mapclick chociazby).. bo tp to praktycznie jedyna droga ucieczki... ewentualnie mogl by probowac przedostac sie na gore i blokowac mwallami, wolac kumpli i powoli cofajac sie w tyl, (mam nadzieje ze kminicie o ktorym miejscu mowie.. w tyl mozna dosc daleko sie cofnac i blokowac) blokowac sie tymi m wallami zeby zyskac na czasie... tam sa waskie korytarze :)

zawsze jest jakie wyjscie... male szanse ale jednak.. wiecej niz pewna smierc :)

zeby nie bylo.. jego bledem wedlug mnie bylo to ze spanikowal i nie myslal trzezwo... no chyba ze on i tak malo kumaty to i opanowanie mu nie pomoze :)

dobranoc :)

Koszyk
14-04-2009, 00:27
Spanikował i zrobił to co można zrobić najgłupszego... "utamo vita". Ech... nie miał szans tam zjechać bez utamy. Nie mniej jednak zapewne jakby wjechał w tp to tam już stał ktoś kto blokował to wyjście, ale mógł też zrobić tak jak mówi Snagoth...

hardok123
14-04-2009, 01:17
z tym sie zgodze

i to jest 1 powod dlaczego jest 'lou'. Z tych dwoch opcji wybral te gorsza... wybral pewna smierc od walki o zycie.

ale z tym sie nie zgodze

mial szanse... leczac sie exura gran uciekajac po 1 powinien jednak postarac sie biec jak najszybciej (wszystkie dostepne przyspieszacze+ mapclick chociazby).. bo tp to praktycznie jedyna droga ucieczki... ewentualnie mogl by probowac przedostac sie na gore i blokowac mwallami, wolac kumpli i powoli cofajac sie w tyl, (mam nadzieje ze kminicie o ktorym miejscu mowie.. w tyl mozna dosc daleko sie cofnac i blokowac) blokowac sie tymi m wallami zeby zyskac na czasie... tam sa waskie korytarze :)

zawsze jest jakie wyjscie... male szanse ale jednak.. wiecej niz pewna smierc :)

zeby nie bylo.. jego bledem wedlug mnie bylo to ze spanikowal i nie myslal trzezwo... no chyba ze on i tak malo kumaty to i opanowanie mu nie pomoze :)

dobranoc :)

ta* gorsza, nie te.
cofac sie w tyl, ee serio.?

Partyraiser
14-04-2009, 08:11
Nie miał szans, jednak ja na jego miejscu nie wrzuciłbym utamy.
Btw. tam nie ma żadnego innego wyjścia ?

jerrry
14-04-2009, 09:06
Nie miał szans, jednak ja na jego miejscu nie wrzuciłbym utamy.
Btw. tam nie ma żadnego innego wyjścia ?

Jest wejście.
Ale zapewne i tam postawili kogoś

Swiety
14-04-2009, 09:37
Ja sie niezbyt zgodze. Pallek ma utamo tempo san a gdyby rzucil dobiegł by napewno szybciej na miejsce wyjscia. A wejście było raczej zablokowane. Ale z utamą znóbił...

Virlan
14-04-2009, 13:13
Wrzucanie manashielda to był maksymalny bezsens...jeśli tak się bał, że od razu na combo padnie, mógł energy ringa założyć, zawsze można go później zdjąć.

Energy Ring na chwilę, Gran Hur, mwall przed pysk tego palka co biegł pierwszy i lecieć do teleportu mapklikiem, miał szansę zdążyć. Gdyby nie dał rady, powinien zdjąć ringa i uciekać w drugą stronę lecząc się co krok. Padłby i tak na 90%, ale miałby jakąś szansę. Poza tym, nie rozumiem czemu kiedy miał już końcówkę życia nie używał Exury Gran od razu po wypiciu GMP. Zlamił ogólnie...

Eyro
14-04-2009, 14:08
najlepsze by było jak ulpa bloczył tp to mwalla mu postawić tak aby nie wyszedł ;] a ogólnie to było tzw świąteczne pk :) bo starprinze i ulpa to dwaj liderzi gildi którzy wara maja :d

Snagoth
14-04-2009, 15:04
ta* gorsza, nie te.
cofac sie w tyl, ee serio.?

nad 1 sie zastanawialem.. i napisalem tak jak wygodniej sie mowi ;)

a z drugim masz racje... tylko... a zreszta.. nie chce mi sie tlumaczyc :) jest to blad na pewno :)

ELaro
14-04-2009, 22:01
ja bym uciekal spowrotem zmagic wallowal sie i dal xloga

najlepsze wyjscie o ktorym nikt z 15 postow nie napisal :)

Rav
14-04-2009, 22:08

mwall i mana shield watpie ze by wystarczyl na minute

Koszyk
14-04-2009, 22:17

M wall daje nam 20 sekund? Żeby nas wylogowało potrzeba nam JEDNEJ minuty, przez 40 sekund by go zabili. Więc niezbyt mądre rozwiązanie.

Flafik09
18-04-2009, 00:32
nieno chyba dobrze zrobil xD