Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Dipitrah hunt
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=tcu0bo363o62882t
Tylko parę ubiliśmy, ale zawsze coś dla odmiany ;]
Elesar Inferno
14-04-2009, 00:58
I to jest właśnie gra w tibie! Expicie w zajebistych stylach macie konkretne levele widać ze bawi was ta gra a nie cyferki obok nicku ;) Pozdro czekam na więcej twoich camow bo sa zajebiste.
Dokladnie. To jest czerpanie jakies radosci z mimo wszystko pixelowej gry. A w tych miejscach co oni expia to az z checia sie gra.
I to jest właśnie gra w tibie! Expicie w zajebistych stylach macie konkretne levele widać ze bawi was ta gra a nie cyferki obok nicku ;) Pozdro czekam na więcej twoich camow bo sa zajebiste.
No dokładnie ;) popieram w 100% ale... no własnie .. mając takie lvle.. to większość mogłaby czerpać tę prawdziwą radość z gry. No cóż...
kombos665
14-04-2009, 09:03
nie liczy się cyferka? Gdyby nie mieli takiego lvla taki hunt byłby nie możliwy :) Więc nie pierdo*cie mi więcej że lvl sie nie liczy bo nie wiem komu daje frajde bicie ratów na 1 lvlu... - ja tam wole taki hunt jak na filmie tylko że lvl też trza miec odpowiedni.
EDIT
a i chciałem dodac że Profesja też ma znaczenie po ek nawet na 300 lvlu solo to może gówno zrobic.
W ogóle nie rozumiesz... Smutne.
Wbijanie takich lvli bez bota itp. to właśnie sposób w jaki oni to robią. Dla zabawy. Z waste'em ! I nie kozacz tak bo wprawdzie nic nie osiągnąłeś!
A ja tam cały czas czekam na filmik z vampire bridge :<<<.
ne'roox ty szujo!! trzeba bylo wlaczyc film 10 minut wczesniej :)
<foch> :D :D :D
nie liczy się cyferka? Gdyby nie mieli takiego lvla taki hunt byłby nie możliwy :) Więc nie pierdo*cie mi więcej że lvl sie nie liczy bo nie wiem komu daje frajde bicie ratów na 1 lvlu... - ja tam wole taki hunt jak na filmie tylko że lvl też trza miec odpowiedni.
EDIT
a i chciałem dodac że Profesja też ma znaczenie po ek nawet na 300 lvlu solo to może gówno zrobic.
300 knightem dasz rade wysolowac wszystkie faraony :P i na pewno masz tyle kasy ze mozesz sobie pozwolic na waste
A ja tam cały czas czekam na filmik z vampire bridge :<<<.
Nie żebyś coś przegapił...
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=211687
kombos665
16-04-2009, 00:33
300 knightem dasz rade wysolowac wszystkie faraony :P i na pewno masz tyle kasy ze mozesz sobie pozwolic na waste
faraony faraonami ale mi chodzi o coś w stylu poi/inq hunt.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.