Pokaż pełną wersje : Problem z tibia.com
BialyOleander
14-04-2009, 11:48
Od pewnego czasu ( 2 dni) nie mogę wejść na tibia.com i w związku z tym mam pytanie czy to wina tibia.com ( obciążony serwer itp.) czy tylko ja mam ten problem. Jeśli tak to proszę o pomoc.
Z góry thx pzdr.
Mi wszystko dziala i jakos nie slyszalam, zeby ktos mial ten problem. Raczej cos u Ciebie.
piternet
14-04-2009, 13:44
Nie raczej, na pewno coś u ciebie ;)
też to miałem słyszałem że to wina keya
Vasudanin
14-04-2009, 15:06
Co wyskakuje? Jesli nic kompletnie zobacz w pliku hosts, czy nie masz przypadkiem zablokowanej tibii.com.
Witam mam taki problem miałem system vista ale pomyślałem że czas zmienić system więc zmieniłem go na xp zaistalowałem wszystkie sterowniki i tak dalej ale jak przyjdzie do uruchomienia tibi to uruchamia się wszystko jest dobrze ale jak za loguje sie i wejde już na server to nagle mi cały obraz zaczyna mrygać w moim eq są jakies dziwne żeczy a moje eq lezy tam gdzie były te żeczy8o8o8o myslalem że wyżuciłem je czy cos ale jak poszłem dalej to juz nic nie widziałem i obraz sie zmwał lampy takie żaezy były w innych miejscach wszystko sie dziwnie zachowywało nawet nie widzailem graczy iminon prosze o pomoc istalowalem juz mnustwo ruznych tibi nie wiem co jest grane
BialyOleander
15-04-2009, 22:21
Co wyskakuje? Jesli nic kompletnie zobacz w pliku hosts, czy nie masz przypadkiem zablokowanej tibii.com.
Ok. Dzięki wielkie. Działa.:)
Temat do usunięcia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.