Pokaż pełną wersje : Serwer Vengoth Vampires
Zamek na Vengoth, ktoś tam pytał o ten film, całkiem ciekawie było, zwłaszcza że byłem tam pierwszy raz od czasu poprawki po updacie ;] Gdzieniegdzie dochodziło nawet do 555k/h.
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=m1lbijffznqyd66g
Ja mam zawsze dobre pomysły ;).Dzięki za film i za odkrycie mapy.
Fajna miejscówka, nigdy o niej wcześniej nie słyszałem, no i jakiś loocik na pocieszenie spadł :P
Słaby loot jak na takie miejsce :[
grzela233
14-04-2009, 22:47
Ładny huncik ciekawe miejsce:)
Ja bym chcial zobaczyc jak z morgiem bijecie nightmare i grimy na yalahar tam chyba ladny exp jest tak mi sie zdaje :P
14:26 Ne'roox [285]: dlatego plec zmienilem ostatnio 2 razy
Fajnie to zabrzmiało ;P
A expowisko naprawdę fajne, ale loot mógłby bardziej dopisać
@down
Jeśli nagrywałeś z tego film, to chyba nawet widziałem twój ;)
14:26 Ne'roox [285]: dlatego plec zmienilem ostatnio 2 razy
Fajnie to zabrzmiało ;P
A expowisko naprawdę fajne, ale loot mógłby bardziej dopisać
Szczerze nie spodziewałem się tam loota, byłem zdziwiony bohami. Jak tylko wszedł update to zmieniłem płeć żeby zrobić tego questa, a potem zlotowalem tam 40 vampire shiedlow w 5h ;]
Teraz już to zmienili, tak jak widać na filmie, 2 ring of healing to max co zlotowalem z 20+ ~ bossow vampow.
golonkamatu
15-04-2009, 18:17
Nie opłacało się tam iść, waste w chuj.
Nie opłacało się tam iść, waste w chuj.
IMHO to on nie szedł dla zysku, ale to są moje domysły :P
Xelioxis
15-04-2009, 20:31
Witam.
Filmiki sa kozackie (wszystkie)...
Gdyby bylo mozna czy dali byscie rade nakrecic ( wsumie ty ) droge oraz hunt na annihilionie.?
Jezeli taki filmik juz byl to prosil bym kogos aby podeslal mi link'a najlepiej na priv msg ( poco zasmiecac forum ).
Z gory thx
Ne'roox obczajcie sobie spectres a potem phantasmy na inqu;) Ladny exp i loot w miare.
Filmik spoko :P
jackassia92
15-04-2009, 22:04
Nice, nice :>
btw. Obczaj roty na Fibuli, tam ponoć najs exp jest :D
Dość ciekawy resp xd
Tak sobie policzyłem i wiesz, że gdybyś zbierał gp, czego zbytnio nie opłaca się robić 285edem to miałbyś 26k więcej xD
ja gdy chodzilem tam expic (przed patchem up/down) wynosilem stamtad mnostwo kasy, w samym gp ok. 30k, 1-2 boh, spike swordy + duzo syfu na 20k~, a zdazalo sie ze bilem up/down dark torty i fury, wtedy udalo mi sie lootnac nawet vile axe, pelno terra rodow itd... ;) ogolnie to bylo moje ulubione expowiska dla druida, ktorego juz nie mam, ale z tego co pamietam exp (na 110~ lv) byl w granicach 180-260k/h wiec bardzo duzy, jak na ten level ;p
ja gdy chodzilem tam expic (przed patchem up/down) wynosilem stamtad mnostwo kasy, w samym gp ok. 30k, 1-2 boh, spike swordy + duzo syfu na 20k~, a zdazalo sie ze bilem up/down dark torty i fury, wtedy udalo mi sie lootnac nawet vile axe, pelno terra rodow itd... ;) ogolnie to bylo moje ulubione expowiska dla druida, ktorego juz nie mam, ale z tego co pamietam exp (na 110~ lv) byl w granicach 180-260k/h wiec bardzo duzy, jak na ten level ;p
ale pewnie biłeś pomału z exori flama czy frigo, dla mnie na tym lvlu już nawet nie chce się używać spellów na pojedyncze potwory, wole zaryzykować i pobić masowo, czasami bywa tego za dużo i się pada ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.