Pokaż pełną wersje : Serwer Peka na morganie
--Ogorek--
14-04-2009, 20:28
Here spidiszare (http://www.***********.com/data/304227280/16260504/55230582/MWAHAHAHA.cam)
Spoil ----> Na samym końcu vicetron 250 MS i dwóch noobków 192 RP i 180 EK nie potrafi sobie poradzić 80 paladynem no ale co :)
oczywiście ng bot 100%
http://img2.imageshack.us/img2/4932/xxsss.png
Jucha Furora
14-04-2009, 22:25
Najlepiej,jak ten Viceron czy jakos tak praktycznie sam siebie zmwallowal;>
--Ogorek--
14-04-2009, 23:26
ta z tego nie mogłem najbarddziej jak to oglądałem
Pinio777
15-04-2009, 00:52
oczywiście ng bot 100%
TIBIABOT NG & PVP = SUX ; <
ELFBOT NG _/
Uzik3000
15-04-2009, 12:37
Co sie stało ze starą dobrą morganą :o
Elesar Inferno
15-04-2009, 13:17
huja wiecie duzo gadacie - jak zawsze ;)
Uzik3000
15-04-2009, 16:35
huja wiecie duzo gadacie - jak zawsze ;)
A wiec tak drogi Elesar Inferno, może teraz huja wiem, bo nie grałem na Morganie z 2 lata, ale wiem co działo się gdy ten serwer rozkwitał, wiem również jakimi kurwami była zawsze kureska plaga Inferno, zdradzaliście ziomków, byliście "bosami"... do puki nie pojawiło się św. Tengu, Overshadows, bo wtedy wszyscy dostawliście ostro w swoje zdradzieckie dupska. Nie wiem jak Ty będąc Polakiem, możesz używać nazwy z końcówką inferno, sprzedałeś sie szwedom tak samo jak Anandumim tez św. pamieci, ale on chodziarz kiedyś sie zrehabilitował... nie odszedł jako szmata, tak jak ty. Przez takich jak ty, Morgana wygląda tak jak wygląda na dzień dziesiejszy, same kurestwo i upadek zasad. I jedna rada na przyszłość: "za plecami przyjaciela nie oblicza sie zysku, bo dostaniesz od życia jak tania dziwka po pysku"
Tyle mam do powiedzenia.
Partyraiser
15-04-2009, 19:13
Pro pvp, fire bomby nie mogli puscic tam gdzie sie rozkopuje dziure ? w takim teamie nie mogli na combo zabrać 905 hp ? victo~ też niezły z tymi m wallami :D
@napinacze up
To pokażcie co potraficie chlopaki :)
A wiec tak drogi Elesar Inferno, może teraz huja wiem, bo nie grałem na Morganie z 2 lata, ale wiem co działo się gdy ten serwer rozkwitał, wiem również jakimi kurwami była zawsze kureska plaga Inferno, zdradzaliście ziomków, byliście "bosami"... do puki nie pojawiło się św. Tengu, Overshadows, bo wtedy wszyscy dostawliście ostro w swoje zdradzieckie dupska. Nie wiem jak Ty będąc Polakiem, możesz używać nazwy z końcówką inferno, sprzedałeś sie szwedom tak samo jak Anandumim tez św. pamieci, ale on chodziarz kiedyś sie zrehabilitował... nie odszedł jako szmata, tak jak ty. Przez takich jak ty, Morgana wygląda tak jak wygląda na dzień dziesiejszy, same kurestwo i upadek zasad. I jedna rada na przyszłość: "za plecami przyjaciela nie oblicza sie zysku, bo dostaniesz od życia jak tania dziwka po pysku"
Tyle mam do powiedzenia.
Arcano wlasnie walczyl po stronie polakow w ostatnich wojnach, a to ze ma na forum nick costam inferno to nie znaczy ze w grze ma takim sam
Elesar Inferno
15-04-2009, 23:53
Tyle mam do powiedzenia.
I znowu potwierdza sie moje jakże mądre zdanie, że huja wiesz a duzo gadasz ;) Elesar Inferno panie poinformowany nie jest aktualnie moim nickiem kiedys miałem taki nick 16 knightem który nie wiedzial co to cyklop teraz jakbys pokusił sie o zwrot pustej główki w lewą strone ekranu zauważyłbys mój name i po której stronie walcze. Co do jak to ujałes plagi Inferno nie mam za bardzo o tym pojęcia ponieważ niby grałem w czasach Tengu ale wtedy nie miałem pojęcia o co w tym "wszystkim" chodzi więc swoje mądre wywody zostaw dla siebie.
Nie pozdrawiam
Uzik3000
16-04-2009, 14:47
I znowu potwierdza sie moje jakże mądre zdanie, że huja wiesz a duzo gadasz ;) Elesar Inferno panie poinformowany nie jest aktualnie moim nickiem kiedys miałem taki nick 16 knightem który nie wiedzial co to cyklop teraz jakbys pokusił sie o zwrot pustej główki w lewą strone ekranu zauważyłbys mój name i po której stronie walcze. Co do jak to ujałes plagi Inferno nie mam za bardzo o tym pojęcia ponieważ niby grałem w czasach Tengu ale wtedy nie miałem pojęcia o co w tym "wszystkim" chodzi więc swoje mądre wywody zostaw dla siebie.
Nie pozdrawiam
Człowieku, sam przeczysz sobie.. mówisz że huja wiem o Morganie, biłem tam szwedów, wtedy gdy ty nie wiedziałeś co to internet, twojego nicku jakoś nie pamiętam, może i walczyłeś, ale za późno, bo na pewno wcześniej pojechaliśmy (niestety) na Xerene.
--Ogorek--
16-04-2009, 15:57
Grałem na morganie jak Cinek i reszta zaczynali o_O Nie wiem czy to ten sam owner ale nie wiem kim jestem a z nim razem na hunty chodziłem ;)
Landryna
17-04-2009, 11:25
I takie się ma pvp jak się sharuje konta ludziom z Furory czy tam Aldory..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.