Pokaż pełną wersje : Serwer [knight power]150ek pada od kilku knightow
http://uploadhyper.com/file/1597/Aldegoknightpower.cam.html
Niezla sieka ^^
autor filmiku zapowiada ze zrobi jeszcze kilka takich wjazdow, tylko ze nastepnym razem z utito tempo
ogladajac cama mialem wrazenie ze gady~ tez sie wywali za moment xd
//rav
Partyraiser
16-04-2009, 19:30
on botował ? jeśli nie to gratuluje nie ucieknięcia z trapu.
on botował ? jeśli nie to gratuluje nie ucieknięcia z trapu.
nie botowal, na camie widac jak probowal unikac hitow od calego zespolu knightow
; )
Luis Drax
16-04-2009, 19:37
8 vs 1 ale i tak ladnie :)
no tak, ale mogl zrobic tak zeby tylko 3 go atakowalo... dal sie wypchnac.
btw.
Fajnie to wyglada jak ci 8 najtow wali e grana na 3 ^^
hardok123
16-04-2009, 21:48
e gran jak zniknie 'xD' xD
fajnie ; d
Najwiekszy_Koks
16-04-2009, 21:50
zawsze chcialem zrobic cos takiego
no tak, ale mogl zrobic tak zeby tylko 3 go atakowalo... dal sie wypchnac.
btw.
Fajnie to wyglada jak ci 8 najtow wali e grana na 3 ^^
on ma 8mlv, mogl jedynie jak sie wkrecil tam pod koniec w to ciasne miejsce rzucac pod siebie itemy, nic wiecej nie zostalo i starac sie ewent jakos wypchnac ich
TrunksSSJ2
16-04-2009, 22:06
A teorytycznie knajt to słaba profesja, w sumie teraz ma siłę, ale leczenie do dupy. Pomyśleś co by zrobiło 8 magów po 200 jak Ci knajci...każdy 300? 350 z sd? to combo rzędu 2400-2800 więc to prawie 200 ek sie składa. A co do filmu to ładny, ładny, ale lepsze zgranie było by gdyby na jakims ts'ie na raz go zaznaczyli i po combo z melee combo z e granow :p
a mi sie wydaje ze teraz ten heal system dla knightow jest rozsadniejszy, gdyby byly dawne uhy to te hlvlowe knighci byliby praktycznie nie do ubicia
Vasudanin
16-04-2009, 22:39
Teraz tak mowisz, ale jakby Ciebie zabili, pewnie byloby "wszystko przez ten nowy system leczenia, bo jest kretynski."
Ale nic, filmik fajny. Ba... Wole ogladac takie, anizeli kolejny nudny hunt na dragach roznej plci... Znaczy sie gatunku.
Jucha Furora
16-04-2009, 22:43
a mi sie wydaje ze teraz ten heal system dla knightow jest rozsadniejszy, gdyby byly dawne uhy to te hlvlowe knighci byliby praktycznie nie do ubicia
No ok,po to jest najt,żeby był fortecą,czołgiem etc..ale obniżyłbym 'siłę' leczenia uh'ów o 10-15% a nie o 50-.-
a on nie mogl do kogos podbic o pomoc ? brak qmpli ? w ciasne miejsce, dopuscic do siebie 3 tylko i dalby rade z jakakolwiek pomoca.
ja pierdole wypowiedzieli sie ludzie ktorzy chyba w trapa w zyciu nie wpadli lmao
sluchajcie akcji:
expicie/bocicie sobie na luzie na cultach na 150 lvl wiec prawie spicie <chyba ze bot> i wpada po was 8 kolesi lapiesz trapa przy scianie nie wiedzac ocb jeszcze bo nawet hunta nie masz zwlaszcza ze to random jak na moje oko byl no i wymykasz sie dostajesz mw na schodki i przy scianie stajesz przy 2 kolesiach ktorzy automatycznie cie pchaja xD i kurwa powiedzcie mi kozaki co byscie zrobili ; d
Typowe myślenie rp...Powiesz, że rp jest najsilniejszą profesją a ek to gówno to chuj zaraz się znajdzie 10 palków którzy powiedzą, że ek jest od blokowania a nie od nawalania...ok to czemu ten ek nie może się uhać po tyle ile trzeba żeby mógł być tym blokerem?
Knight jest od hp a druid od leczenia.
ja pierdole wypowiedzieli sie ludzie ktorzy chyba w trapa w zyciu nie wpadli lmao
sluchajcie akcji:
expicie/bocicie sobie na luzie na cultach na 150 lvl wiec prawie spicie <chyba ze bot> i wpada po was 8 kolesi lapiesz trapa przy scianie nie wiedzac ocb jeszcze bo nawet hunta nie masz zwlaszcza ze to random jak na moje oko byl no i wymykasz sie dostajesz mw na schodki i przy scianie stajesz przy 2 kolesiach ktorzy automatycznie cie pchaja xD i kurwa powiedzcie mi kozaki co byscie zrobili ; d
Ja bym się przetelepotował do DP jak songo.
@film
Faktycznie, nie miał szans! 8 knightów = nawet jakby był wielkości mrówki, to by się nie przecisnął ;)
Typowe myślenie rp...Powiesz, że rp jest najsilniejszą profesją a ek to gówno to chuj zaraz się znajdzie 10 palków którzy powiedzą, że ek jest od blokowania a nie od nawalania...ok to czemu ten ek nie może się uhać po tyle ile trzeba żeby mógł być tym blokerem?
Zeby bylo smieszniej, to idac tym tropem nalezaloby knightom dac mozliwosc najszybszego expienia, bo jako blokerzy najbardziej potrzebuja wysokich leveli. Ale ide o zaklad, ze jesli tak postawisz sprawe, to zaraz obroncy starego porzadku nabiora wody w usta ...
Najwiekszy_Koks
17-04-2009, 12:55
idac tym tropem nalezaloby knightom dac mozliwosc najszybszego expienia, bo jako blokerzy najbardziej potrzebuja wysokich leveli.
w tych czasach bardziej oplaca sie isc w 2 msow w tym jeden 200~ na demony,niz ek + 2 shooterow bo 200 ms na huntach typu demy jest jednoczesnie blokerem(tyle ze z tanszym i wydajniejszym leczeniem) + shooterem.
ek jest tylu datego ze mozna bylo bocic,teraz zrobili ten system wykrywania botow to juz calkiem nie oplaca sie grac ek
a on nie mogl do kogos podbic o pomoc ? brak qmpli ? w ciasne miejsce, dopuscic do siebie 3 tylko i dalby rade z jakakolwiek pomoca.
Ci co wpadli "ruluja" server od dawna i pomoc od innych staje sie niemozliwa
dzieki za odp ^^.
@ryba
post nic nie wnoszący do tematu, mozna powiedziec iz offtop ;( sam sie reportniesz czy ja moge ^^?
@top
No ta, ale mial z tego co widzialem szanse uciec i to 2x przy znikani mwala. Dalo by rady na upartego i zaryzykowac.
Zeby bylo smieszniej, to idac tym tropem nalezaloby knightom dac mozliwosc najszybszego expienia, bo jako blokerzy najbardziej potrzebuja wysokich leveli. Ale ide o zaklad, ze jesli tak postawisz sprawe, to zaraz obroncy starego porzadku nabiora wody w usta ...
Tylko jakoś sobie nie przypominam aby za czasów uhów ek expil najszybciej :> I jakoś sobie radził z blokowaniem i uhaniem chociaż nie było mega super hlvlowych ek.
I jeszcze jedno: kiedyś 200ek coś znaczył a dziś jest mięsem armatnim..było już to 100 razy wałkowane ale niektóry to się nie da przetłumaczyć. EK nie może szybko expić, nie może się uhać to po co on jest?? Tylko nie mów, że do blokowania bo teraz każda prof. od 200+ może być blokerem tylko z różnym skutkiem i na różne potwory.
w tych czasach bardziej oplaca sie isc w 2 msow w tym jeden 200~ na demony,niz ek + 2 shooterow bo 200 ms na huntach typu demy jest jednoczesnie blokerem(tyle ze z tanszym i wydajniejszym leczeniem) + shooterem.
ek jest tylu datego ze mozna bylo bocic,teraz zrobili ten system wykrywania botow to juz calkiem nie oplaca sie grac ek
Parodią jest to że taki ms może nosić mms'a. Dobrze, że chociaż cipki pozmieniali armory i legi.
Może lepiej przestańmy w kółko pierdolić o tym co się stało z tą grą bo i tak nie mamy na to większego wpływu. Stary system pvp, uhy itp nie wrócą i należało by się z tym w końcu pogodzić.
Co do filmiku, koleś wyglądał na "lekko" zaskoczonego/zdezorientowanego i to mogło być przyczyną jego nieogarnięcia. Co nie zmienia faktu, że wcześniej czy później i tak by się poskładał...
Luis Drax
17-04-2009, 21:32
Może lepiej przestańmy w kółko pierdolić o tym co się stało z tą grą bo i tak nie mamy na to większego wpływu. Stary system pvp, uhy itp nie wrócą i należało by się z tym w końcu pogodzić.
Co do filmiku, koleś wyglądał na "lekko" zaskoczonego/zdezorientowanego i to mogło być przyczyną jego nieogarnięcia. Co nie zmienia faktu, że wcześniej czy później i tak by się poskładał...
żadnego
......................
@up
mamy wpływ poprzez branie udziału w ankietach i wypowiadanie się na forum...
bartek8808
19-04-2009, 13:18
Chciałbym taki filmik ale z wykorzystaniem Blood Rage ;)
Widziałem już ten filmik, bo był na innym forum.
Ładnie go załatwili. :]
Flafik09
04-05-2009, 17:08
Dlatego robie knihta!! :cup::cup::cup::cup::cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.