zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mam problem kupiłem postać

glowafordon
17-04-2009, 15:27
Witam mam problem kupiłem postać ktora posiada red scula jak postarac sie o zmiane nazwy postaci lub anulowanie rs?? poprowadzcie mnie bo pisalem juz na tibi na kanale help ale zero odzewu

glowafordon
17-04-2009, 15:32
Witam mam problem kupiłem postać ktora posiada red scula jak postarac sie o zmiane nazwy postaci lub anulowanie rs?? poprowadzcie mnie bo pisalem juz na tibi na kanale help ale zero odzewu
ok juz rs nie ma thx

Erverse
17-04-2009, 15:33
Tak to jest jak człowiek który pierwszy raz styka się z tibią kupuje postać:)
A tak apropos - to rsa nie można anulować.

glowafordon
17-04-2009, 15:40
Tak to jest jak człowiek który pierwszy raz styka się z tibią kupuje postać:)
A tak apropos - to rsa nie można anulować.
jednak nie zmienili nicku ani nie anulowali rs choc wiem juz ze nie mozna ale zmienily mi sie ustawienia gry czyli znikla nazwa uzytkownika :) nie widac rs ale inni widza jest szansa na zmiane nicku ??

Erhion
17-04-2009, 15:43
Jaki nick?

Jak łamie regulamin to tak.

glowafordon
17-04-2009, 15:46
Jaki nick?

Jak łamie regulamin to tak.

właśnie nie łamie regulaminu ale nieswiadomie kupiłem postac z red sculem i sie właśnie zastanawiam czy jest mozliwosc zmiany nicku

BialyOleander
17-04-2009, 16:32
Przecież w 2 poście napisałeś, że już nie masz RS'a, a nicku nie zmienisz przykro mi. Łącze się z tobą w żalu i cierpieniu http://img12.imageshack.us/img12/4175/modlitwa3.th.jpg (http://img12.imageshack.us/my.php?image=modlitwa3.jpg)

Erverse
17-04-2009, 17:35
"zmienila sie nazwa uzytkownika"
o jakiej ty nazwie do nas rozmawiasz?
"rsa nie ma ale inni widza"
skoro nie widać rsa, to go nie ma.

Melmunda
17-04-2009, 19:56
Coś chłopak jest nierozgarnięty widać. RS Ci zniknie po 30 dniach od jego wbicia a nicku nie zmienisz, chyba że łamie on regulamin gry.

Gierubesoen
17-04-2009, 20:03
zmienily mi sie ustawienia gry czyli znikla nazwa uzytkownika

Haha on chyba mówi o niewyświetlaniu nicków postaci ;DDD

Stary, oddaj komuś tą postać, poczytaj trochę regulaminów, tutoriali, manuali, poradników, samouczków itd albo przynajmniej naucz się angielskiego, potem spróbuj osiągnąć coś bez kupowania postaci, satysfakcja gwarantowana ;)