Pokaż pełną wersje : Mam problem kupiłem postać
glowafordon
17-04-2009, 15:27
Witam mam problem kupiłem postać ktora posiada red scula jak postarac sie o zmiane nazwy postaci lub anulowanie rs?? poprowadzcie mnie bo pisalem juz na tibi na kanale help ale zero odzewu
glowafordon
17-04-2009, 15:32
Witam mam problem kupiłem postać ktora posiada red scula jak postarac sie o zmiane nazwy postaci lub anulowanie rs?? poprowadzcie mnie bo pisalem juz na tibi na kanale help ale zero odzewu
ok juz rs nie ma thx
Tak to jest jak człowiek który pierwszy raz styka się z tibią kupuje postać:)
A tak apropos - to rsa nie można anulować.
glowafordon
17-04-2009, 15:40
Tak to jest jak człowiek który pierwszy raz styka się z tibią kupuje postać:)
A tak apropos - to rsa nie można anulować.
jednak nie zmienili nicku ani nie anulowali rs choc wiem juz ze nie mozna ale zmienily mi sie ustawienia gry czyli znikla nazwa uzytkownika :) nie widac rs ale inni widza jest szansa na zmiane nicku ??
Jaki nick?
Jak łamie regulamin to tak.
glowafordon
17-04-2009, 15:46
Jaki nick?
Jak łamie regulamin to tak.
właśnie nie łamie regulaminu ale nieswiadomie kupiłem postac z red sculem i sie właśnie zastanawiam czy jest mozliwosc zmiany nicku
BialyOleander
17-04-2009, 16:32
Przecież w 2 poście napisałeś, że już nie masz RS'a, a nicku nie zmienisz przykro mi. Łącze się z tobą w żalu i cierpieniu http://img12.imageshack.us/img12/4175/modlitwa3.th.jpg (http://img12.imageshack.us/my.php?image=modlitwa3.jpg)
"zmienila sie nazwa uzytkownika"
o jakiej ty nazwie do nas rozmawiasz?
"rsa nie ma ale inni widza"
skoro nie widać rsa, to go nie ma.
Melmunda
17-04-2009, 19:56
Coś chłopak jest nierozgarnięty widać. RS Ci zniknie po 30 dniach od jego wbicia a nicku nie zmienisz, chyba że łamie on regulamin gry.
Gierubesoen
17-04-2009, 20:03
zmienily mi sie ustawienia gry czyli znikla nazwa uzytkownika
Haha on chyba mówi o niewyświetlaniu nicków postaci ;DDD
Stary, oddaj komuś tą postać, poczytaj trochę regulaminów, tutoriali, manuali, poradników, samouczków itd albo przynajmniej naucz się angielskiego, potem spróbuj osiągnąć coś bez kupowania postaci, satysfakcja gwarantowana ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.