PDA

Pokaż pełną wersje : Nabór do Supportu

Slythia
17-04-2009, 21:46
Od dnia dzisiejszego masz możliwość dołączyć do grona supportu.
Co musisz zrobić? wystarczy, że napiszesz podanie w tym (http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2524746) temacie.

Na czym polega praca supporterów?
Support zajmuje się głównie dodawaniem i aktualizacją informacji zawartych na stronie, a w szczególności questów, przedmiotów, potworów, outfitów, map itp. Tłumaczymy wszystkie newsy ze strony tibia.com, teksty książek. W niedługim czasie zajmiemy się także aktualizacją tibian earth.

Kogo poszukujemy?
Szukamy osób pracowitych, odpowiedzialnych, godnych zaufania oraz chętnych do tworzenia tego serwisu. Jeśli uważasz, że jesteś odpowiednią osobą i chcesz razem z nami rozwijać stronę zgłoś się!

Co oferujemy w zamian?
Głównie satysfakcję. Tibia.pl jest aktualnie największym serwisem tego typu w Polsce - codziennie strona jest odwiedzana przez ponad 100.000 graczy ! Czy to nie piękne mieć swój udział w tak wielkim przedsięwzięciu? Dodatkowo, każdy supporter dostaje służbowego emaila, własny, kolorowy podpis pod nickiem na forum oraz większą skrzynkę prywatnych wiadomości. Od czasu do czasu nagradzamy najbardziej pracowitych supporterów. I jeszcze coś... Support to najkrótsza droga do zostania moderatorem forum tibia.pl w przyszłości.

Dowiedziałam się, że niektórzy (pseudosprytni) hakerzy podszywają się pode mnie próbując wyłudzić hasła. Pamiętajcie! O dostaniu się do grupy support zostaniecie poinformowani po zakończeniu wyborów przez prywatną wiadomość. Nie potrzebujemy także waszych haseł!

Snagoth
17-04-2009, 21:52
pierszy pierszy!!!!!!!

zawsze chcialem to zrobic ;x

od siebie dodam ze latwo wam nie bedzie w supporcie ;)
@edit
niech wiedza co ich czeka ;) praca praca praca! :P

Voniek
17-04-2009, 21:55
*Snag
Lepiej tak nie pisz, bo przestraszysz ludzi i nikt nie będzie chciał złożyć podania :)

*temat
Ze swojej strony życzę wszystkim powodzenia i mam nadzieję, że nie będzie tego dużo (w sensie podań) :]
Mogę tylko podpowiedzieć, żebyście się nie śpieszyli i przemyśleli kilka razy treść podania i swoją decyzję.

*Down
Akurat znaki interpunkcyjne i ortografią nie będą stały na przeszkodzie, gdy podanie będzie dobre, a użytkownik będzie odpowiedni.

*Ryba
Ta wiadomość nie jest tylko do Ciebie, ale także do innych - pracy jest od groma i ciut ciut ;)

jerrry
17-04-2009, 22:34
będę chyba pierwszym który wypowie się negatywnie. Wiem, że może wg was nie jestem najlepszym kandydatem na jakąkolwiek posadę, ze względu na to, jaki byłem kiedyś, no ale...

Mariannos

gram równierz
Nowa klawiatura nie zmienia faktu, ze powinieneś uważać na zasady ortografii.

loteriach z dickiem

może i miss click, ale naprawdę przezabawnie to zabrzmiało ^^ musisz to poprawić (mniemam, że chodziło Ci o Dice)

Pozdrawiam

Rybzor
17-04-2009, 22:35
Fajnie, że z tego co zauważyłem, nie trzeba już pisać podań publicznie, duży plus.

Praca w supporcie to fajna sprawa, nawet ostatnio trochę gram i mógłbym wnieść jakiejś informacje dla strony, jednak o ile sam fakt dodawania informacji jest bardzo fajny i pozytywny, to perspektywa bycia w tamtejszej grupie trochę mnie odpycha. Tak czy siak, na pomoc związaną w eksplorowaniu czy coś, poza supportem, zawsze mogę się zgodzić, jeżeli będzie potrzeba (w co wątpię, ale może a nusz!), możecie pisać na PW :P

Co do podań jeszcze, jestem ciekaw ile będzie, bo na pewno o wiele więcej niż na moderatora. Perspektywa przeglądania ~500 jest tragiczna, a ktoś musi to robić (będzie też się z czego pośmiać : d)

piternet
17-04-2009, 22:38
Huh, daliście to w newsach!? A podanie zaraz piszę, w końcu kiedyś musi mi się udać 8o!

LoluU$
17-04-2009, 22:41
bedzie duzo. jak pisalem swoje było tylko jedno : O Po wyslaniu juz jest z 5+~

D4n1
17-04-2009, 23:28
no ciekawe co z tego będzie mogę napisać tylko to: niech wygra najlepszy :D

Herbi_Oxyna
17-04-2009, 23:37
mogę napisać tylko to: niech wygra najlepszy
To nie gra. To poważna sprawa. Przyrównywanie faktu dostania się do grupy do wygranej wprowadza tylko niepotrzebną chęć rywalizacji. Ludzie piszą mnóstwo głupot, byle tylko pokazać, że umieją niby więcej od pozostałych. To jak ciągły wyścig, w którym bierze udział 1000 osób i wszyscy biją się o pierwsze miejsce.

Gonzo
17-04-2009, 23:43
Droga Lidio, dziwię Ci się, że publikujesz tą informację tutaj w NIUSACH (chociaż domyślam się, że nie od Ciebie to zależy). Większość zgłoszeń będzie od newbie, a tak to zgłosiliby się tylko Ci, co aktywnie czytają forum - a chyba tacy są potrzebni.

/Temor Fuliuxase.

Rybzor
18-04-2009, 00:14
Droga Lidio, dziwię Ci się, że publikujesz tą informację tutaj w NIUSACH (chociaż domyślam się, że nie od Ciebie to zależy). Większość zgłoszeń będzie od newbie, a tak to zgłosiliby się tylko Ci, co aktywnie czytają forum - a chyba tacy są potrzebni.

Nie koniecznie. Rekrutowanie forumowiczów, którzy piszą posty, a w Tibii mają 20 lvle, albo w ogóle nie grają, przysparza czasem wielkich problemów. W zasadzie to chyba nie było jeszcze rekrutacji do supportu bez info w niusie (albo była raz)

babcia666
18-04-2009, 00:31
Ekhm... z tego co pamiętam, to jeszcze nie tak dawno temu (pół roku? +/-) też było rekrutowanie do supportu... i co?
Wciąż Ci sami ludzie piszą/tłumaczą newsy.
Dużo lepiej skorzystać z ang tibiawiki, niżeli szukać info na tibia.pl czy na tutejszym forum, zatem support od tej strony jakoś specjalnie potrzebny nie jest...
TibianEarth jest tak opóźniony w rozwoju, że to już całkiem przemilczę...
Lepiej byście zrobili nabór do modków wśród co niektórych bardziej rozgarniętych graczy, a nie jeden z drugim dostaną supporta, bo mają h-lvl, a skończy się na chwilowym entuzjazmie.
Tak czy siak, powodzenia, i obyście się wywiązywali ze swojej roboty.

Gawus
18-04-2009, 00:34
Co jak co ale support nie jest dla ludzi, ktorzy maja malo czasu i krotki zapal do pracy.
Zadania rpzydzielone lub ktore sam wybierasz jak zaczniesz musisz je skonczyc a nie odkladac.
Przyslowie "co masz zrobic dzis, zrob pojutrze, a bedziesz mial dwa dni wolnego" nie pasuje do Support. Oczywiscie sa osoby, ktore nie maja na to juz czas, rzadko odwiedzaja forum lecz dalej z nami sa, bo moze a nusz kiedys znow beda mogli w czyms pomoc :)
Naprawde Ci, ktorzy maja zamiar pokazac sie tylko, ze sa w support niech nie pisza nawet podan bo szkoda czasu osob ktore beda wybierali nowa grupe darmowej sily roboczej :p

Darren
18-04-2009, 09:44
No nic poczekamy zobaczymy..
Jedno pytanie czy poinformowanie kogoś, że został przyjęty odbędzie się po zamknięciu rekrutacji czy w trakcie

neopostman
18-04-2009, 10:03
To nie gra. To poważna sprawa. Przyrównywanie faktu dostania się do grupy do wygranej wprowadza tylko niepotrzebną chęć rywalizacji. Ludzie piszą mnóstwo głupot, byle tylko pokazać, że umieją niby więcej od pozostałych. To jak ciągły wyścig, w którym bierze udział 1000 osób i wszyscy biją się o pierwsze miejsce.

I zawsze zwycięsko z tej rywalizacji ten, kto ma najorginalniejsze podanie, więc rywalizacja jest tu jak najbardziej wskazana : P.

Jedno pytanie czy poinformowanie kogoś, że został przyjęty odbędzie się po zamknięciu rekrutacji czy w trakcie
Najpewniej po zamknięciu, ale może oczywiście się zdarzyć, że dostaniesz pw w trakcie.
TibianEarth jest tak opóźniony w rozwoju, że to już całkiem przemilczę...
T.Earth będzie zrobiona od nowa ; d.

Erverse
18-04-2009, 10:04
Już wybrali paru nowych userów do supportu... (http://change.*********.pl/change_please/9964803)

Wyp******** z tą oklapaną grą...

Co do supportu- zgłoszenie pana, który chce się zajmować tłumaczeniem tekstów, a zamiast dice pisze dick roxor =)

Tazz87
18-04-2009, 10:30
W sumie i ja mógłbym się zgłosić.
W moderowaniu stron, adminowaniu mam już dość duże doświadczenie. Byłem jednym z założycieli forum javase.pl, ale odszedłem z powodów prywatnych i teraz jestem Junior Adminem. Założyłem także kilka stronek, ale z powodu braku rozgłosu zamknąłem je. Znam dobrze ortografię, bo wiem że się to przydaje.
Języki kodowania także... Przynajmniej kilka, np. xhtml(html), php, BBcode, java, pascal.
Myślę że się nadam, bo do takich spraw do mam niezły zapał;)

Pozdrawiam!

mariannos
18-04-2009, 10:39
@down
kurde sorka ale dzisiaj jakis zamulony jestem i zobaczylem ze t tym temacie nie ma mojego zgloszenia to ze wykasowali ;/

Rybzor
18-04-2009, 11:09
T.Earth będzie zrobiona od nowa ; d.
Ona już się pisze od nowa od jakiegoś roku : P
A te podania co napisałem ja i Jerry też będą rozpatrzone? Czy mam napisać wniosek na PW ?;(
O muj, wszystkie podania będą rozpatrzone po zakończeniu ich składania, wystarczy je napisać i już.

Pachirisu
18-04-2009, 13:03
Zgłosze się.Ale wiem ze i tak mnie nie wybiezecie ale bym się starał :D

Gelt
18-04-2009, 13:08
Zgłosze się.Ale wiem ze i tak mnie nie wybiezecie ale bym się starał :D

Postaraj się nie zajmować czasu:x

Publiczny to był dobry pomysł. Już się uśmiałem na pierwszej stronie: d Więcej oryginalności.

Snagoth
18-04-2009, 13:14
Ona już się pisze od nowa od jakiegoś roku : P

w takim razie napisz to sam i szybciej - jesli umiesz ... jesli nie - nie komentuj :)

Kubaland
18-04-2009, 13:26
Zawsze chciałem być, ale się nie nadaję. Życzę powodzenia ;]

jerrry
18-04-2009, 13:38
Widzę że wszyscy znają się na infie ;D
Temat ledwo ~16h i już 3 strony podań. Myślę że pozycja supportera jest dla innych lepsza.

@ten co się zna na javie
Napisz do mnie pw jak możesz ;) z chęcią bym się o coś podpytał

@mariannos

czemu moje zgłoszenie jest "zue" :?

Wg mnie zgłoszenia powinny być oficjalne. Po to powstał ten temat żeby można było komentować :D

Voniek
18-04-2009, 13:49
*Do wszystkich tych, którzy próbują brać na litość
Uwierzcie mi, robienie z siebie ofiary 'nie mam szans, nie dostanę się' nie pomaga wam, a raczej szkodzi ;)
Po przeczytaniu pierwszych 10~ odechciało mi się dalszej lektury :S

LoluU$
18-04-2009, 13:57
jaki jest sens pisania "wiem ze sie nie dostane ale napisze". Szkoda troche czasu modow hm ?

@

Dick=Dice <3 ^^

Gelt
18-04-2009, 14:00
Voniek, o ile komuś w ogóle chce się czytać podanie osoby piszącej coś takiego.

@edit

Po przeczytaniu ostatniego punktu, zacząłem czytać całe podanie. Takie mają zdecydowanie większe szanse niż "bla bla bla ale i takmnie nie weźmiecie."

http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2525226&postcount=47

Voniek
18-04-2009, 14:06
*Up
Wystarczy, że Ty i Ja jesteśmy tacy, jak to napisał on w podaniu :D

EDIT: Przejrzałem wszystko według 1 kryterium - na razie 5 osób tylko odpowiedziało z sensem ;)

LoluU$
18-04-2009, 14:16
kto ! :D

"bo jestem zajebisty" - mocne mocne :)

mariannos
18-04-2009, 15:10
@jerry
Nie jest złe tylko zobaczyłem że nie ma podania twojego i mojego więc myślałem że usuneli potem mi się przypomniało że jest od podań jest drugi temat ;/ a tak to twoje podanie jest spoko poprostu ja dzisiaj jestem "mało spostrzegawczy":(

Pan i Wladca
18-04-2009, 15:23
Sporo widzę w Anglii czy tam Stanach było i angielski perfekt. Chyba tylko mnie rodzice niemieckim pokarali ;)

mariannos
18-04-2009, 15:38
@up
nie tylko ciebie ja mieszkam 1km od "kochanych" sąsiadów XD więc niemca musze znać XD

Gelt
18-04-2009, 15:46
Sporo widzę w Anglii czy tam Stanach było i angielski perfekt. Chyba tylko mnie rodzice niemieckim pokarali ;)

Szkoda, że jak przyjdzie co do czego to tym skillem dzielić się za bardzo nie chcą..

PS: Za ewentualne błedy przepraszam wynikaja one z tego że mam nową klawiaturę i jeszcze się nie nauczyłem dobrze na niej pisać

A jak przyjdzie Ci tłumaczyć tekst? By nie zrobić błędów będziesz podłączał starą klawiaturę czy będzie na końcu taki PS. "Przepraszam za wszelkie błędy, ale ta nowa klawiatura to współpracować nie chciała."?

Dragon-Fly
18-04-2009, 15:51
Nowy nabór + news. Wszyscy czytają forum od 2 lat ale nagle się zajerestrowali!

w takim razie napisz to sam i szybciej - jesli umiesz ... jesli nie - nie komentuj :)
A czemu nie?

mariannos
18-04-2009, 16:58
@gelt
Nie zrozum że do tej pory miałem klawe z "odstającymi klawiszami" a teraz dostałem płaską i cięzko mi się przystosować

Mosted
18-04-2009, 16:59
Zglaszam sie na ochotnika.

Rybzor
18-04-2009, 17:00
No właśnie, a czemu nie? Co innego pisać od roku (linijka kodu na dzień wychodzi: d), a co innego twierdzić, że się piszę od roku i robienie nowego t earth pozostawić w fazie mówienia o tym, że "będzie" : d

Gelt
18-04-2009, 17:10
@gelt
Nie zrozum że do tej pory miałem klawe z "odstającymi klawiszami" a teraz dostałem płaską i cięzko mi się przystosować

To jakie Ty masz palce, ze nie możesz trafiać?

Btw, zamiast przepraszać za błędy wypadałoby do podania sie przyłożyć i sprawdzić literówki..

Koszyk
18-04-2009, 17:55
A jak przyjdzie Ci tłumaczyć tekst? By nie zrobić błędów będziesz podłączał starą klawiaturę czy będzie na końcu taki PS. "Przepraszam za wszelkie błędy, ale ta nowa klawiatura to współpracować nie chciała."?
ROTFL

Zglaszam sie na ochotnika.

YOU MADE MY DAY :D

@topic.

Powodzenia wszystkim którzy składają podania : )

Pan i Wladca
18-04-2009, 18:51
Mirahz
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Wieloletnie doświadczenie w tibi, znajomość komputerowa (szeroko rozumiana), szybko się uczę, można mi zaufać, wiedzą to najlepiej Kumple z tibi do których mam dostęp,

Fuuu sharer :p

mariannos
18-04-2009, 19:14
@Gelt
kurde człowieku na klawie "wypuchłej" lekko nacisłem i było tutaj musze mocniej wciskać ;/ i nie mogę się przystosować. Dobra koniec bo offtopa lekkiego robię (apropo literówek max 3 były)

LoluU$
18-04-2009, 21:37
1)

Grzesiek, albo jak kto woli "misiek". lat 18 . Zainteresowania ? muzyka, potrafie przesiedziec bardzo dlugo na Youtube...oglondać klipy zespołuw rockowych !. szkoła 1 zawodowa ,dział kucharz.

2) na forum od niedawna ale ogulnie w tibie gram od 3 lat, czytałem z 60% plikuw na stronie , fakt faktem wszystkie sie pszydały.

3)

Z angielskim radze sobie w miare dobrze, wiekszych klopotow nie mam. Gdyby przyszlo co do czego-tlumaczenia itp musial bym sie skupic : z wolnej ręki nie przetlumacze ale po dłuższym posiedzeniu nie ma sprawy

4)

W tibie gram długo. Dokladnie nie pamietam daty rozpoczęcia. gram na Harmoni. prowka Palladyn. Czas poświecony na gre.. hm ? od 30 minut do 4h~ zależy od zajęcia w ciągu dnia

5)

Mam wiele pomysłuw graficznych, moge pisać artykułu na dane tematy , wymyślać legendy , itp.

6)

Dlatego ze potrafie pracowac w wiekszej grupie i uwazam iż sie na cos moge przydac.
Poza tym chce mieć swój udział w tfożeniu świata tibi

7)

Przedmioty - poniewasz sam o broniach wiem dużo gdyż sam twoże broń.
Potworami tez nie pogardze
mapy moge tfożyć opsługa map edytorów nie jest mi opca

8)

Wyzej juz jest napisane ze potrafie pracowac w wiekszej grupie i nie stwarzam zadnych problemow. Chce pomóc...

pozdro
misiek

Ty jedna kserokopiarko >.<

//

Ten ten co ma Itachiego w avatarze
"lubie sport i dziewczyny

Gelt
18-04-2009, 22:11
6. Gdy widzę zdjęcia jak expić na Dwarf Guard z starej tibii,czy też na innych potworach,to mnie c*** strzela.
7. Potwory,jak wyżej powiedziałem,bym to najchętniej pozmieniał wszystko.
8. Dlaczego mnie? Bo się staram,chcę tu należeć po to by poznać ludzi i zrobić coś dla tibia.pl,a nie po to,żeby przyszpanować "WOW,JESTES W SUPPORT TIBIA.PL ŁAŁ!"
Oraz jeszcze jedno.To najkrótsza droga do zostania moderatorem.Już ja bym tu zrobił porządek...

Ma poczucie humoru.

Ooo..W końcu jakieś ciekawe podanie..; >

Snagoth
18-04-2009, 23:53
A czemu nie?

No właśnie, a czemu nie? Co innego pisać od roku (linijka kodu na dzień wychodzi: d), a co innego twierdzić, że się piszę od roku i robienie nowego t earth pozostawić w fazie mówienia o tym, że "będzie" : d

dlatego nie, ze krytykowanie kogos za cos, czego samemu by sie lepiej nie zrobilo jest glupie, tym bardziej nie majac pojecia jak jest na prawde, tylko opierajac sie na wlasnych domyslach.

Ma poczucie humoru.

Ooo..W końcu jakieś ciekawe podanie..; >

ziomus kopiuj mi takie rodzynki na gg bo nie bede tych durnot czytal by ich szukac ;)

HubertPol
19-04-2009, 00:37
1. Marcin, Lat 12, 5 klasa szkoły podstawowej, Sport i MMORPG.
2. Na forum uczęszczam codziennie od 4-5 lat jednak nigdy nie miałem ochoty zakładać własnego profilu.
Ten założyłem tylko żeby się zgłosić do pomocy w supporcie.
3. Z niektórymi słowami mam problem jednak znakomicie znam angielski (FC - 4+)
4. Mój najwyższy poziom to 146EK na świecie Nebula. Wykonałem Annihilator Room - 124 Lvl. Inkwizycje - 144 oraz niecałe PoI -146, na 47 lvl bloknołem Demona. Zależy czy gdzieś wychodzę, wtedy 4-6 godzin a tak mogę cały dzień
5. Wprowadzenie poradników do dzisiejszej tibii, podkreślone tematy założone przez Moderatorów, wygląd stronki.
6.Chciałbym pomóc w prowadzeniu strony, ja sam oglądam dział np. questy żeby dowiedzieć się o jakimś quescie więc chce pomóc takim jak ja aktualizując
strone.
7. Mógłbym zająć się tłumaczeniem, potworami i mapkami jak coś zobaczę. Głównie tłumaczeniem i questami.
8. Jestem szczery, nie boje się ośmieszyć mówiąc jakiegoś newsa który może nie jest prawdą, nie jestem konfliktowy jak wielu na forum: Ty jesteś debil, Sam jesteś debil.

He rules.... rozwalił mnie z tym FC chyba KFC zioom ; /

Madmix
19-04-2009, 12:22
Zastanawiam się czy napisać to podanie czy nie napisać. Angielski znam, doświadczenie z gry mam no ale w sprawach HTML, PHP itp jestem ciemny... Muszę się jeszcze zastanowić ;)

Gelt
19-04-2009, 12:27
Zawsze się dziwie czemu ludzie piszą o php i htmlu przy podaniach... Jakby to miało jakiś związek.

Voniek
19-04-2009, 12:34
*Gelt
To Ty nie wiedziałeś, że potrzeba znać wszystkie języki programowania? Ostatnio pisałem opis do szczura w Delphi, ciężko szło, bo ponad tydzień, ale jakoś się udało!

*Down
Skromność to podstawa, dlatego jestem najlepszy, najpiękniejszy, najmądrzejszy, najfajniejszy, najzabawniejszy!

Rav
19-04-2009, 12:38
Zawsze się dziwie czemu ludzie piszą o php i htmlu przy podaniach... Jakby to miało jakiś związek.

skoro kaza chwalic sie swoimi umiejetnosciami to kazdy pisze zeby bylo jak najwiecej ^.-, swoja droga tez napisalem wieczorem podanie ale jesli wezma pod uwage ilosc ostrzezen/wartnow, to powodzenia

*Gelt
To Ty nie wiedziałeś, że potrzeba znać wszystkie języki programowania? Ostatnio pisałem opis do szczura w Delphi, ciężko szło, bo ponad tydzień, ale jakoś się udało!

jesli znasz wszystkie jezyki, to masz prawo dac w sygnaturke opis "jestem hardkorem"

1. Marcin, Lat 12, 5 klasa szkoły podstawowej, Sport i MMORPG.
2. Na forum uczęszczam codziennie od 4-5 lat

w wielku 7 lat zaczynac gre to niezly wyczyn, ri5p3kt

Darren
19-04-2009, 12:45

Jeżeli to czyjeś zainteresowania to nie widzę, problemu by ktoś o tym pisał..

Gonzo
19-04-2009, 12:49
1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
yo jestem Beniu, mam 13 lat, w przyszlosci chce zostac rozbujnikiem
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
jestem userem na durzej ilosci stron
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
tak umiem angielski, mam same szustki z tego przedmiotu :)
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
jestem rookslayerem na refugii gram po 8 godzin dziennie i nie wiem czemu mowia na mnie botter? lvl 55
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Mam duzo pomyslow, ale ich teraz nie przedstawie bo to ma byc niespodzianka
bo chce szpanowac przed kumplami na refugii tym, ze jestem suporterem na tibia.pl
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty,
questy, mapy);
ja chcialbym sie zajmowac dzialem rookgaard i lista przedmiotuw
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
nie powinniscie

Muj kandytat!!!1oneone

Gelt
19-04-2009, 12:52
skoro kaza chwalic sie swoimi umiejetnosciami to kazdy pisze zeby bylo jak najwiecej ^.-, swoja droga tez napisalem wieczorem podanie ale jesli wezma pod uwage ilosc ostrzezen/wartnow, to powodzenia

Ciężko domyślić się, iż chodzi mi o użalanie się z powodu nieznajomości tych języków?

@up

Mentalnie pasuje do zespołu:P

Koszyk
19-04-2009, 13:33
No jak dla mnie póki co Rapek to najlepszy kandydat :)

Pan i Wladca
19-04-2009, 14:23
Luis Drax
7. Najchętniej bym kasował wszystkie posty z wyzwiskami i keylogerami.

Facet to nabór do supportu, nie na moderatora ;)

Koszyk
19-04-2009, 15:56
--Ponieważ chciałbym przyczynić się do rozwoju strony Tibia.pl a także wiąże swoją przyszłość z Tibią oraz stronami internetowymi

Ale, że niby co?:D

Chyba czegoś nie rozumiem... :confused:

piternet
19-04-2009, 16:00
Ale, że niby co?:D

Chyba czegoś nie rozumiem... :confused:

On po prostu w przyszłości będzie "Tibijczykiem"!:cup:

Hazar
19-04-2009, 16:07
Będzie ciekawie , mam nadzieje że zostaną wybrani najlepsi z najlepszych

Powodzenia życzę każdemu a także Sobie ponieważ mam zamiar kandydować :)

Stanley6a
19-04-2009, 16:07
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
korzystam od zawsze z tibi.pl lecz na forum dopiero zaczynam ale szybko tutaj sie rozwinę

"Jestem tu od 12 lat ale wczoraj zrobiłem konto". Dwa słowa? Brawo Yeti.

Jeżeli to czyjeś zainteresowania to nie widzę, problemu by ktoś o tym pisał..

Z tego wynika, że co drugi polak zna wszystkie języki programowania ;d

Hazar
19-04-2009, 16:15
mam takie pytanie , po co mój cytat tutaj zamieściłeś bo jakoś nie rozumię

Rav
19-04-2009, 16:31
mam takie pytanie , po co mój cytat tutaj zamieściłeś bo jakoś nie rozumię

podejrzewaja cie o wspolprace z binladenem o ile dobrze domyslilem sie, wtyczka??!

GargoinX
19-04-2009, 18:15
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Bycie moderatorem to w pewnym sensie immunitet, formulowicze nabieraja pewnego szacunku do danej osoby, jako zwykly formulowicz takze staram sie pomagać lecz moje odpowiedzi są szare, bez barwne. Bycie moderatorem to wyzwanie, które polega na wielkiej odpowiedzialnosci i wiedzy. Nawet jesli nie dorównuje tym progom, mam nadzieje, że spróbować zawsze warto.

Ale to wybory na supporterów, nie moderatorów (co nie zmienia faktu, że masz rację).

Herbi_Oxyna
19-04-2009, 23:36
No jak dla mnie póki co Rapek to najlepszy kandydat :)
LOL, myślałem, że to na serio, ale dopiero potem spojrzałem na jego podanie xD

Eloth'
20-04-2009, 00:11
Na supportera stronki to raczej nie ale na moderatora forum to dalbym rade.

Koszyk
20-04-2009, 01:06
LOL, myślałem, że to na serio, ale dopiero potem spojrzałem na jego podanie xD

Przecież nie żartuję, hahaha :D

Xmazda
20-04-2009, 12:34
Ktoś właściwie wie kiedy zakończy się rekrutacja albo ściślej mówiąc kiedy ci co się nadają zostaną przyjęci a ci co nie nie będą? :P

Pan i Wladca
20-04-2009, 13:10
Do 10 maja można składać. Kiedy wybiorą - nie wiadomo.

Gelt
20-04-2009, 13:28
Szczerze mówiąc to był dobry pomysł z tym newsem. Co prawda jest ogromna ilość spamu, ale tego się nawet nie czyta. IMO na 4 stronach znalazłem aż 6 podania których autorów bym przyjął. Z paroma bym się wahał. Więc imo nie jest tak źle.

Rav
20-04-2009, 13:49
Aktualnie gram 104 RP na Asterze (Pallek Adrian), kilka tygodni wykonałem test na tutora, a od niedawna jestem Senior Tutorem. Na grę poświęcam jakieś 3h+ dziennie.

z tego rozumie w ciagu kilku tygodni z gracza stales sie senior tutorem, ri5p3kt!

jurant-.-
20-04-2009, 15:30
Myślę ze wygraną mam w kieszeni. Jakieś pytania? B)

Stanley6a
20-04-2009, 15:36
Jestes moim faworytem ;D Ejj... Dasz mi bana na google? Plx ;/

neopostman
20-04-2009, 15:56
Myślę ze wygraną mam w kieszeni. Jakieś pytania? B)

Dla wyjaśnienia- nadmierna pewność siebie jak i brak jej źle wpływa na wasz wizerunek.

Na supportera stronki to raczej nie ale na moderatora forum to dalbym rade.
Jak nie masz zapału, aby być suporterem to moderatorem tym bardziej ; d.
@ down
transwestyta!

Gelt
20-04-2009, 16:25
8. Nie jestem typem narcyza, nie potrafię się przechwalać. Jedyną moją cechą która mogła zostać uznana za dobrą jest to że potrafię się przyznać do błędu, oraz to że na pewno niczego (oprócz czasu) nie tracą Państwo przyjmując mnie do Supportu. I jeszcze jedno przyjecie 14-latka do Supportu byłoby chyba precedensem.

No tak, wtedy nikt nie powie, że jesteśmy rasistami czy coś! Mamy kobiete, mamy homo (Neoś: ***), mieliśmy zwierze (Ryba) no i mamy Snaga. Brakuje tylko 14latka!

@edit
Racja, jeszcze trans (moi).

Eloth'
20-04-2009, 16:25
Jako moderator mam doswiadczenie bo prowadzilem pare forow ale na supportera musialbym ogarniac od nowa wszystko;p

Rybzor
20-04-2009, 17:12
mieliśmy zwierze (Ryba)

Ja nie jestem zwierzem, tylko genetycznie zmodyfikowanym człowiekiem, nubie!

@ludzie
Pisanie o tym, że ktoś inny jest gorszy od Was raczej nie poprawi waszego podania. Osoby rekrutujące za pewne wiedzą co robią : P.

Herbi_Oxyna
20-04-2009, 17:37
Zresztą, szanse, że dana osoba się dostanie są prawie jak:

_ilość osób, która ma się dostać_
ilość złożonych podań

Prosta matma. Oczywiście chcąc mieć dokładny wynik powinniście odjąć:
- 0,5 za p0k3m0ni45t3 litery i emoty
- 1 za podanie z błędami ortograficznymi
- 10 za podanie napisane na moda

Snagoth
20-04-2009, 21:30
No tak, wtedy nikt nie powie, że jesteśmy rasistami czy coś! Mamy kobiete, mamy homo (Neoś: ***), mieliśmy zwierze (Ryba) no i mamy Snaga. Brakuje tylko 14latka!

@edit
Racja, jeszcze trans (moi).

tylko mnie nie zaliczyles do zadnej grupy ;p Snag to osobna grupa? ;)

Voniek
20-04-2009, 22:04
*Snag
Też się nad tym zastanawiałem.
*Gelt
Zabrakło jednej grupy - metro (to ta dla mnie!).

GargoinX
21-04-2009, 12:38
Ad 2.
Na forum jestem dosyć krótko tylko 2 lata i postów mam mało, ponieważ często wolę poczytać innych opinię ale nie znaczy to, że wogóle się nie udzielam.

A ilość postów? "Pokazane rezultaty 1 z 1" (czy jakoś tak). Kogo ty chcesz okłamać? :s

Mirahz
21-04-2009, 15:12
Ja mam nadzieję, że nie zostanie wybrana jedna czy dwie osoby, tylko z dziesięć i zostaną tylko wybrańcy ;) Konkurencja jest naprawdę duża, sam się zgłosiłem, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Voniek
21-04-2009, 15:31
*Up
Wolałbym 2 osoby, które będą pracowały, niż 10, które napiszą coś krótkiego i będą leżały.

Mirahz
21-04-2009, 15:36
No racja, ale jeśli wybierze się 10 osób, sprawdzi ich aktywność przez jakiś okres czasu, i wybierze tych 2 najaktywniejszych :)

neopostman
21-04-2009, 15:42
Wg mnie jestes kiepskim kandydatem bo zaczynasz oceniac innych. Jezeli robisz ta czynnosc to oznacza ze sam nie jestes lepszy.

A co w tym złego? Ten temat jest m.in do oceniania podań i kandydatów i nie ma w tym nic złego.

Herbi_Oxyna
21-04-2009, 16:40
@Mirahz
Nie przesadzajmy. Dziesięć to może nie, ale pięć by było fajnie.

@up
W sumie masz rację. Ja sam nie mam zamiaru nikogo oceniać, ale nie mam też nic przeciwko opisywaniu, bo w końcu wiele podań to same prowokacje.

Bourne
21-04-2009, 17:38
Podania powinny być jednak pisane na priv... Patrząc na posty jednych i porównać je z wcześniejszymi to można sie za głowę złapać :D

No ale już trudno

Pozdro.

Gelt
21-04-2009, 18:00
1. Supporterów wybiera szef(owa). Wątpię czy chciałoby się jej czytać tyle podań na swojej skrzynce.
2. Podania takie same? Jeśli ktoś ma głowę to napisze podanie nie do podrobienia.
3. My, pozostali supporterzy także możemy wyrazić swoje zdanie na temat osób które piszą podania. Musimy je przeczytać, wiedzieć kto w ogóle się zgłasza. Więc pisanie ich na forum jest jak najbardziej wskazane.
4. Supporterów może zostać wybranych 5 lub 50. Nie ma liczby ograniczonych miejsc. Szefowa przyjmie tylu ilu uważa za nadających się. I wątpie czy będzie się bawiła w "okresy próbne" bo robota jest i wykonac ją trzeba dobrze. Bo nie widzi mi się potem poprawianie jej.
5. Ocenianie innych podań jest jak najbardziej na miejscu.

@edit

Właśnie dostałem wiadomość od jednego z użytkowników którzy złożyli podanie. Ktoś napisał do niego na gg podając się za Slythię. Został o niby wybrany na supportera przedwcześnie. Prosił o hasła do konta tibijskiego itp.. To oczywiście kłamstwo. Nikomu z supportu (wliczajac w to szefa) nie potrzebne będą nigdy passy do Waszych postaci!

robek
21-04-2009, 19:04
Właśnie dostałem wiadomość od jednego z użytkowników którzy złożyli podanie. Ktoś napisał do niego na gg podając się za Slythię. Został o niby wybrany na supportera przedwcześnie. Prosił o hasła do konta tibijskiego itp.. To oczywiście kłamstwo. Nikomu z supportu (wliczajac w to szefa) nie potrzebne będą nigdy passy do Waszych postaci!

O przyjęciu do supportu zostaniecie poinformowani przez PW.

Ci, którzy mieliby zostać już wybrani na to stanowisko wiedzieliby, że bierze się pod uwagę takie rzeczy, jak ten cytat up (inaczej - czyta się posta o rekrutacji od A do Z).

Bourne
21-04-2009, 19:10
Hmm... Możliwe ze masz racje Gelt :D Ale z punktem 1 zgodzić sie nie mogę :)

Gelt
21-04-2009, 19:13
Ci, którzy mieliby zostać już wybrani na to stanowisko wiedzieliby, że bierze się pod uwagę takie rzeczy, jak ten cytat up (inaczej - czyta się posta o rekrutacji od A do Z).

Wiem Robek, ale piszę to dla osób które (jak widać) do końca nie przeczytały. Nie chce miec potem na sumieniu p-setów: p

@Bourne

Z 1 pkt nie? A to czemu?

@edit

Właśnie taka, ze na forum jest to czytelne. Zresztą patrząc tylko na sposób pisania i datę dołączenia można wyeliminować wiele niepotrzebnego czytania.

Bourne
21-04-2009, 20:13
1. Supporterów wybiera szef(owa). Wątpię czy chciałoby się jej czytać tyle podań na swojej skrzynce.

Zeby już kogoś wybrać to i tak musi przeczytać wszystkie podania wiec jak różnica czy będą one w skrzynce czy na forum :]

Mirahz
21-04-2009, 22:11
4. Supporterów może zostać wybranych 5 lub 50. Nie ma liczby ograniczonych miejsc. Szefowa przyjmie tylu ilu uważa za nadających się.Bardzo mnie to cieszy, to daje większe szanse na przyjęcie :)
Myślałem że jest jakieś ograniczenie, np potrzeba 3-4 ludzi;p

Krakersanczyk
21-04-2009, 22:21
Nie startuję, ale mozna sie dowiedziec kto ma realne szanse na bycie w Supporcie?
widzialem kilku niezlych kandydatow na te stanowisko

pozdrawiam

robek
21-04-2009, 22:41
Szansę ma każdy, jedni mniejszą (...), inni większą (...).

Mam nadzieję że się nie obrazisz Vońku ^^

Snagoth
22-04-2009, 06:22
Nie startuję, ale mozna sie dowiedziec kto ma realne szanse na bycie w Supporcie?
widzialem kilku niezlych kandydatow na te stanowisko

pozdrawiam

kazdy kto sie do tego nadaje ma realne szanse... :)

Hainlie
22-04-2009, 14:31
Najbardziej zabawne są podania ludzi którzy chcieli by aktualizować informacje o Mobach , Mapach i Przedmiotach .. a posiadają bardzo nisko poziomowe postacie .. wiec wątpię żeby takie osoby mogły to wykonywać .. (chyba że chodzi im o jakieś słabe moby)

Wystarczy że jakiś wysoko lvl postać zrobi fake i już piszą posty etc .. (tak było w przypadku "lord Schools Knight" ((czy jakos tak)) który zrobił fake tego co wypadło z Orsha bodajże .. )

Stanley6a
22-04-2009, 15:04
4) W tibii radzę sobie dość dobrze, mam 15 lvl i wczoraj zabilem smoka. Wydalem na to około 500gp, poniewarz kupilem 10 manasów.

Gratuluje ;D

neopostman
22-04-2009, 15:05
Najbardziej zabawne są podania ludzi którzy chcieli by aktualizować informacje o Mobach , Mapach i Przedmiotach... a posiadają bardzo nisko poziomowe postacie .. wiec wątpię żeby takie osoby mogły to wykonywać ..

Nie, to nie jest wcale zabawne ; d. Aktualnie większość suporterów nie jest aktywnych w grze a cały czas aktualizujemy taktyki.

mariannos
22-04-2009, 15:13
właśnie teraz włączyłem tibie i co ukazało się mym oczkom ? jakiś Patch

@down
kurde sorka miałem na myśli patch a napisałem update ;/

Hainlie
22-04-2009, 15:31
Nie, to nie jest wcale zabawne ; d. Aktualnie większość suporterów nie jest aktywnych w grze a cały czas aktualizujemy taktyki.

Taktyki walki z potworami powinny być przeprowadzane przez czynnych graczy którzy sami je opracowują :)

właśnie teraz włączyłem tibie i co ukazało się mym oczkom ? jakiś Update

To nie Update tylko zwykły patch który ma na celu poprawienie czaru "exeta res" dla Rycerzy

robek
22-04-2009, 15:45
... i wprowadzenie w życie nowej polityki prywatności.

neopostman
22-04-2009, 15:46
Taktyki walki z potworami powinny być przeprowadzane przez czynnych graczy którzy sami je opracowują :)

Czy ja powiedziałem, że taktyki nie są naszego autorstwa i nie są przez nas opracowywane? Nie trzeba mieć nawet postaci w tej grze, ważne żeby się tylko miało na dany temat pojęcie. A do tego "pojęcia" wcale nie trzeba być aktywnym graczem.

Hainlie
22-04-2009, 16:04
Czy ja powiedziałem, że taktyki nie są naszego autorstwa i nie są przez nas opracowywane? Nie trzeba mieć nawet postaci w tej grze, ważne żeby się tylko miało na dany temat pojęcie. A do tego "pojęcia" wcale nie trzeba być aktywnym graczem.

Wg mnie trzeba być czynnym graczem :) chyba że .. oglada sie tibiacam :)
ale to nie to samo
i tak jak mówiłem .. W opowieściach jest wiele błędów .. lub zła interpretacja :)
Ale jak kto woli ;)
A jeśli chodzi o pisanie taktyki wg opisu potwora to n/c ..
trzeba wiedzieć jak dany mob sie zachowuje ;)

Voniek
22-04-2009, 16:57
Wg mnie trzeba być czynnym graczem :) chyba że .. oglada sie tibiacam :)
ale to nie to samo
i tak jak mówiłem .. W opowieściach jest wiele błędów .. lub zła interpretacja :)
Ale jak kto woli ;)
A jeśli chodzi o pisanie taktyki wg opisu potwora to n/c ..
trzeba wiedzieć jak dany mob sie zachowuje ;)

O przepraszam, to, że nie widziałem na oczy (czyt. nie miałem okazji z nim walczyć) Hellspawna/Infernalista to nie znaczy chyba, że moje taktyki są złe? Jeżeli coś nie pasuje zawsze możesz to zgłosić w temacie 'Błędy na tibia.pl' w ostatnim dziale forum. Z chęcią poprawię to, co jest złe.

A co do pisania taktyk. Masz racje. Trzeba być wykwalifikowanym wojownikiem który przez lata żył miedzy tymi bestiami i potrafi rozpoznać ich okres godowy!

Rzucam to, nie nadaję się!

Hainlie
22-04-2009, 17:29
Jeszcze małe zastrzeżenie do ludzi piszących o tym że zostali zhakowani ..
to raczej nie jest dobry pomysł na zareklamowanie samego siebie o.0 ..

to tak jakbyście w CV o prace w sklepie napisali że kiedyś okradliście kasę -.^

(ale pewnie i tak tego tematu nie czytają ;P )

Gelt
22-04-2009, 18:15
Małe zastrzeżenie do ludzi piszących podania.. Pisanie, że odwiedza sie stronę od x lat ale nie ma się konta na forum jest... Śmieszne. Tak samo jak podania ludzi którzy napisali przed naborem 2 posty.. Supporterzy to osoby które pomagają ludziom na forum, widać, że chcą coś zrobić. I teraz mają okazję pomóc stronie. Na szczęście zainteresowani to czytają: ]

A co do pisania taktyk. Masz racje. Trzeba być wykwalifikowanym wojownikiem który przez lata żył miedzy tymi bestiami i potrafi rozpoznać ich okres godowy!

Hovvner
22-04-2009, 19:41
Ja bym chciał być w saporcie bo Gelt jest ładna.

neopostman
23-04-2009, 15:24
Ja bym chciał być w saporcie bo Gelt jest ładna.

Lubisz transwestytki?

Dalej, apeluję, żeby przed napisaniem podania pomyśleć! Tak tak, w tych niełatwych czasach, gdy trzeba się uczyć "bo mama tak karze" myślenie jest niezwykle trudne.
5. Musiał bym pomyśleć
Jeśli to nie jest waszą mocną stroną- support też nie będzie.

Darren
23-04-2009, 17:28
Małe zastrzeżenie do ludzi piszących podania.. Pisanie, że odwiedza sie stronę od x lat ale nie ma się konta na forum jest... Śmieszne. Tak samo jak podania ludzi którzy napisali przed naborem 2 posty.. Supporterzy to osoby które pomagają ludziom na forum, widać, że chcą coś zrobić. I teraz mają okazję pomóc stronie. Na szczęście zainteresowani to czytają: ]

To, że ktoś ma na swoim koncie 2 posty powoduje, że jego podanie ma być wyeliminowane?

Voniek
23-04-2009, 19:03
To, że ktoś ma na swoim koncie 2 posty powoduje, że jego podanie ma być wyeliminowane?

Nie koniecznie, ale jak mamy ocenić, czy osoba się nadaje, czy nie, jeżeli napisała post w tym temacie i podanie. Pamiętajcie, że podanie swoją drogą, a aktywność swoją drogą. Prędzej zostanie wybrana osoba, która stara się pomagać na forum i ma podanie takie sobie, niż osoba, która ledwo co zarejestrowała się, ma 2 posty i super podanie.

Hovvner
23-04-2009, 20:02
Lubisz transwestytki?

To Gelt nie jest dziewczyną? ;( [/sarcasm]

Mam wrażenie, że ten nabór do supportu będzie totalnym fiaskiem.

No bo nie oszukujmy się kochani, większość ludzi składa podania tylko dla literek pod forumowym nickiem ;)

Herbi_Oxyna
23-04-2009, 20:05

No bo nie oszukujmy się kochani, większość ludzi składa podania tylko dla literek pod forumowym nickiem ;)
A, dobrze, że powiedziałeś większość, bo poczułbym się urażony ;<

Hainlie
23-04-2009, 20:07
Większość .. ale nie każdy ;)

Do tej pracy nie potrzeba "wszystkich" .. tylko "niektórych"

Krukson
23-04-2009, 20:13

jo naprzykłod!

btw. neopostman, doradź mi.

'Undead Slayer for sale
I got 248 ek for sale on nova for 500 euros but empty '

brać czy nie? \ooooooooooo/

@down
o człowieku. ale to brazyl.
mówisz 200 lvl za 900-1000zł.
jest na sprzedać 186 ek na sec za 150zł.
przecież nigdy bym złotówki nie wydał, tylko GIEPEKI!

Hainlie
23-04-2009, 20:18
jo naprzykłod!

'Undead Slayer for sale

Drogo ;P
na harmoni kupisz chara z 200 lvl za 900-1000 zl ;p

Hovvner
23-04-2009, 20:22
A, dobrze, że powiedziałeś większość, bo poczułbym się urażony ;<

Oh ah, zapomniałem dodać, że większość się do tego nie przyzna ;)

I to, że zapewne wyobrażenie o własnej znajomości angielskiego wielu aplikantów nieznacznie, a nawet bardzo przewyższa ich rzeczywistą sytuację.

I zapomniałbym dodać, że do tego też większość się nie przyzna ;)

'Undead Slayer for sale

Forum blackdproksy? xD

Krukson
23-04-2009, 22:51
Forum blackdproksy? xD

of kourse.
jesteśmy w strefie euro więc cza handlować eurokami!

jerrry
23-04-2009, 23:49

Nie mogę się z tobą zgodzić. Niektórzy robią to, bo mają naprawdę wielką wiedzę o tibii i chcą ją przekazać. A że nadarza się okazja na zrobienie tego masowo, to starają się to wykorzystać

Res Khmer
24-04-2009, 00:20

Taak z życia. Czy jak idziesz na imprezę to zabierasz ludzi o których masz jakiekolwiek pojęcie, czy bierzesz pierwszych lepszych z ulicy? W mojej opinii takie podanie nie powinny być wogóle brane pod uwagę.

Nie będzie fiaskiem, bo już w tej chwili widzę 2-3 kandydatów, którzy są w stanie popracować rzetelnie na rzecz rozwoju t.pl. Nie wiem jednak czy moje wskazania pokryją się z typami szefostwa. Jakkolwiek jednak się stanie przyszli supporterzy będą musieli wziąć się ostro do roboty.

Pozdrawiam
Res Khmer

Darren
24-04-2009, 01:27
Taak z życia. Czy jak idziesz na imprezę to zabierasz ludzi o których masz jakiekolwiek pojęcie, czy bierzesz pierwszych lepszych z ulicy? W mojej opinii takie podanie nie powinny być wogóle brane pod uwagę.

Nie powinny być w ogóle brane pod uwagę? Z góry zakładasz, że ktoś taki nie nadaję się do pracy w supp, może się mylisz/ a może nie tego napewno nie wiesz i się nie dowiesz póki dana osoba nie dostanie szansy na wykazanie się. Jak dla mnie ilość postów nie powinna być brana pod uwagę w ocenianiu. Dlaczego? Wypowiadanie się na forum, a praca i pomaganie supp to raczej dwie różne rzeczy. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Podziwiać należy czyny, nie słowa

p.s
trochę dziwi mnie cytowanie tego co ktoś napisał w podaniu i poddawanie tego własnemu osądowi. Każdy w podaniu może napisać co chce, a weryfikować to będą osoby które są odpowiedzialne za nabór. A tutaj jak już widzę 6 stron dyskutowania na temat tego co kto napisał w podaniu.

p.ss

Proszę nie odbierać tej wypowiedzi jako skargę/bądź też jakieś narzekanie.

Herbi_Oxyna
24-04-2009, 06:56
@up
Ale weź pod uwagę fakt, że większość takich podań to tylko słabe prowokacje.
Oczywiście zdarzają się takie, które ktoś pisze na serio, ale jak powiedziałeś, akurat wybór zależy do moderacji.

Krukson
24-04-2009, 07:27

Jak ktoś Cię wali po buzi.
Wolisz dostawać od nieznajomego, który sprzeda Ci parę kopów i pójdzie, czy od znajomego, który kopać będzie jak psa bez przerwy, bo będzie wiedział, że nic mu nie zrobisz?
:)

Snagoth
24-04-2009, 07:42
Nie powinny być wogóle brane pod uwagę? Z góry zakładasz, że ktoś taki nie nadaję się do pracy w supp, może się mylisz/ a może nie tego napewno nie wiesz i się nie dowiesz puki dana osoba nie dostanie szansy na wykazanie się.

w mojej (przewaznie srogiej) ocenie osoba robiaca blad w slowie 'puki' nie nadaje sie do tworzenia jakichkolwiek tekstow.. czy na strone.. czy do szkoly... czy gdziekolwiek.... bo 'na pewno' i 'w ogole' mozna wybaczyc... zawsze ktos takie bledy by poprawil... ale takie 'byki' jak 'puki' sa niedopuszczalne (przynajmniej dla mnie)

Bless!

@Edit
Jak ktoś Cię wali po buzi.
Wolisz dostawać od nieznajomego, który sprzeda Ci parę kopów i pójdzie, czy od znajomego, który kopać będzie jak psa bez przerwy, bo będzie wiedział, że nic mu nie zrobisz?
:)

ziomek.. po 1 to glupie porownanie ktore nie ma zwiazku z supp, po 2 jakby ktos mnie walil po buzi to nie patrzylbym czy to znajomy czy obcy i tez bym go walil, po 3 ktos nieznajomy jakby Cie walil po buzi to skopalby Cie tak zebys nie pamietal jego twarzy, okradlby Cie i zostawil, znajomy nawet jakby Cie walil to nie okradlby ani nie zostawil.. chyba ze Ty masz znajomych ktorzy by Cie pobili gorzej od obcego.. a po 4 to nie masz co 'walczyc' bo i tak nie zostaniesz wybrany.. (nie wierze w to by stalo sie inaczej) dlaczego? spojrz na swoje posty ;) (jesli w ogole zlozyles podanie)

Xmazda
24-04-2009, 09:16
Nie koniecznie, ale jak mamy ocenić, czy osoba się nadaje, czy nie, jeżeli napisała post w tym temacie i podanie. Pamiętajcie, że podanie swoją drogą, a aktywność swoją drogą. Prędzej zostanie wybrana osoba, która stara się pomagać na forum i ma podanie takie sobie, niż osoba, która ledwo co zarejestrowała się, ma 2 posty i super podanie.
A ja się z tym nie zgodzę. Nigdy nie udzielałem się na forum bo po prostu szkoda było. Napisało się coś mądrego to zaraz banda dzieciaków napisała "ale z ciebie nub" itp... Mimo to uważam że bym się przydał, zwłaszcza do tłumaczeń, tym bardziej że byłem (jestem?) już suporterem na innej stronie fanowskiej Tibii i bardzo sobie cenili moje tłumaczenia.

Voniek
24-04-2009, 10:46
A ja się z tym nie zgodzę. Nigdy nie udzielałem się na forum bo po prostu szkoda było. Napisało się coś mądrego to zaraz banda dzieciaków napisała "ale z ciebie nub" itp... Mimo to uważam że bym się przydał, zwłaszcza do tłumaczeń, tym bardziej że byłem (jestem?) już suporterem na innej stronie fanowskiej Tibii i bardzo sobie cenili moje tłumaczenia.

Przejrzałem Twoje posty - masz 3 - dwa w tym temacie i jeden=podanie. Konto jest od 2007 roku. Wtf?
Jeżeli jesteś tłumaczem na innej stronie to napisz to, zawsze coś ;]

Podziwiać należy czyny, nie słowa

Jakie czyny, jak ktoś napisał tylko podanie? Przecież nie sprawdzę tego kogoś ile siedział na forum, czy jest pracowity, skoro ma jeden post.

jerrry
24-04-2009, 14:23
Nie potrafię zrozumieć waszych intencji...Każdy kto złożył podanie, ma w tym jakiś cel. Jeden chce pomóc - inny chce mieć podpis. To przecież logiczne, że jeżeli zostanie wybrana osoba niewłaściwa, to prędzej czy później zostanie jej ten "tytuł" odebrany.

@Krukson.
Wiesz że dzwon bije, ale nie wiesz w którym kościele. Starasz się na siłę udowodnić swoje racje. To nie jest mądre podejście.

Gelt
24-04-2009, 19:20
Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. Niektórzy tylko pogrążają się.

A wybór zależy od SZEFOWEJ supportu. Chyba było to powtarzane parę razy.

Co do "dawania szansy". Jakoś wątpię by Slythia popełniła taki błąd.