Pokaż pełną wersje : Serwer 191RP pada jak noob
http://uploadhyper.com/file/1667/191RP.cam.html
Kolega chyba puscil kierownice ^^, jesli mial w tym czasie jakies problemy z netem to rozumie ze moglo sie zdarzyc, ale to nie pierwsza taka sytuacja gdzie ten gracz nie podołał prostej akcji
//rav
EgwinCrusher90
19-04-2009, 11:36
to nie pierwsza taka sytuacja gdzie ten gracz nie podołał prostej akcji
//rav
Grasz ma Shiverze, że wiesz takie rzeczy? :>
Her~ to nieogar totalny,
Teraz cięzko o film na którym ktoś szybko nie pada..
Przecież on po prostu zobaczył że nie ma żadnych szans uciec, więc dał się zabić. I tak by padł, po co mial potiony marnować?
Przecież on po prostu zobaczył że nie ma żadnych szans uciec, więc dał się zabić. I tak by padł, po co mial potiony marnować?
faktycznie wielke waste kilka potkow(co na jego poziomie do odrobienia w moment), a szansa przezycia i to duza byla, gdyby odpowiedno wciskal hotkey a to tez sztuka nie potknalby sie i nie pojawil w temple
Jak on miał przeżyć niby? Przecież stamtąd jest tylko jedno wyjście. To nie ma związku z ogarnięciem akurat. Albo zmarnowałby x potów i padł, albo padł bez strat. Nie miał żadnej szansy przeżyć.
Rotfl, przecież on na bocie tam jedzie :D
Botował sobie frościki, skończyła się mana i lipka ;x zauważcie, że jak go biją to on sobie jeszcze frosta dobija ; )
Spokojnie mógł się z tego wyleczyć i spróbować uciekać w miejscówkę gdzie mogą go bić 2-3 osoby max.
kombos665
20-04-2009, 09:54
Jak on miał przeżyć niby? Przecież stamtąd jest tylko jedno wyjście. To nie ma związku z ogarnięciem akurat. Albo zmarnowałby x potów i padł, albo padł bez strat. Nie miał żadnej szansy przeżyć.
SIGNED
WoW ale fajny filmik - ~10 osób idzie na na 190 rpka i uwaga odziwo PADA wow.........
Widzę, że nie ma już czegoś takiego jak honor. Wszyscy piszą, że lepiej paść itd..
Wolę zmarnować 100 potów niż paść jak szmata nic nie robiąć...
Wolę zmarnować 100 potów niż paść jak szmata nic nie robiąć...
Dokładnie. Mógł przynajmniej podjąć wyzwanie i próbować jakoś walczyć. Co do filmu, zgrana i szybka akcja, podobało mi się.
Tu to nawet nie ma co gadac, botylko bot. CHodzi mi ogolnie o ludzi podejście.. Ja także wolałbym paść broniąc się do końca. Wtedy ma się nawet szacunek przeciwnika. A po takiej akcji? Jest się pośmiewiskiem serwera, ale dla niektórych widać to nie priorytet, jest nim poziom.
ja miał się bronić jak był na bocie omg ?
Na pewno by frosta jeszcze dobijał jak by przy kompie był...
Dobrze. Nie mówimy o tym przypadku, tylko ogólnie.
Widzę, że nie ma już czegoś takiego jak honor. Wszyscy piszą, że lepiej paść itd..
Należy ocenić dobrze sytuacje, a on nie miał szans na przeżycie, a pozatym leciał na bocie.
z tego co kojaze mogl polatac w kolo we 3 by go nie ubili a na 190 lvl ma nie maly speed nawet lurujac fro na te piszczaki zabierze im chwile na heal a 1 heal to 1 mw mniej ; > wiec mala ale szansa byla tylko oni musieli by popelniac bledy a on byslec a ze bot to bot xd
dzieci co hunty na dlach znaja tylko z filmików ;x
hmm na bocie jechał ? zanim sie zorientował to padł.
do tych noobkow co o potach gadaja
czemu te typy co go waliły sd wastowały ? przeciez mogli go wcale nie bić...
@UP
a skąd mogli wiedzieć czy leci na bocie, czy nie? Wpadli, zabili i to się liczy.
Ya2Pa2Cze
26-04-2009, 10:45
no koleś wogóle nie ogarnął.
Flafik09
03-05-2009, 14:15
Nawet ja gram lepiej ^.^
hujbasik123456
04-05-2009, 21:56
Nawet ja gram lepiej ^.^
powiedział 38 drut co pada na 1 sd'ka? -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.