zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Scarab Coins

PalAnonim
27-12-2004, 20:49
Kto wie gdzie mozna znalezc/wykopac/inny sposob SCARAB COINS?? Piszcie (prosze nie robic sobie jaj tylko prawdziwe metody na SCARAB COINSY)

-Res-
27-12-2004, 20:53
Slyszalem ze wypadaja ze scarabow xd

Bohus
27-12-2004, 20:55
Płyniesz na Darashię lub gdzieś, gdzie jest pustynia, robisz łopatą "Use with" na piasku i jest szansa, że znajdziesz scarab coin, ale uważaj często trafiają się scaraby ;) Życzę szczęścia.

Brave
27-12-2004, 21:24
Wypadąją ze Scarabów dość często. Sam mam 9 takich :). Z piasku też można wykopać, ale po co? Szansa, że trafi Ci się SC w piasku jest mała..

P.S. Mogę odpalić kilka :D. Piszcie na Bravethunder lub Bravestorm na Julerze jak ktoś chce kupić.

Wyzzer
27-12-2004, 22:38
Wypadąją ze Scarabów dość często. Sam mam 9 takich :). Z piasku też można wykopać, ale po co? Szansa, że trafi Ci się SC w piasku jest mała..

P.S. Mogę odpalić kilka :D. Piszcie na Bravethunder lub Bravestorm na Julerze jak ktoś chce kupić.
Huhuh, bracia Brave chca zarobic ? <evul> huh, polecam miejsca do okola smolych zrodel na Ankh :>

offtop: Brave, gonie Cie ze skillami :>

roland
28-12-2004, 09:51
Płyniesz na Darashię lub gdzieś, gdzie jest pustynia, robisz łopatą "Use with" na piasku i jest szansa, że znajdziesz scarab coin, ale uważaj często trafiają się scaraby ;) Życzę szczęścia.
Nie tylko, płyniesz przede wszystkim na Daramę i sam decydujesz czy płyniesz do Ankrahumn czy na Darashie. Kopiesz łopatą na pustyni i albo wykopiesz nic, scarab coinsa albo Scaraba, z którym będziesz musiał walczyć.

gorgi
28-12-2004, 10:20
Ja znam sposób na SC , jest niezawodny , wystarczy kupic od kofgo innego

off topic = wreszcie pisze nie patrząc na klawiature yejpi hehe