Pokaż pełną wersje : Mater Sorcerer od 37 do 100
naiwny20
22-04-2009, 18:32
Witam zrobiłem sobie własnie MS wyexpilem do 37 lvlu w 2 dni jednak teraz brakuje mi pomysłu gdzie i jak najszybciej mogłbym go wyexpic do 100 nie interesuje mnie waste (około 1kk moge na to przeznaczyć ewentualnie troche wiecej) chociaż gdyby sie chodz troche zwracalo bylo by dobrze
EQ obecne to d helmet, focus cape, p legs, mms, soft/boh, wszystkie wandy... dochodzi do tego jakies 10bp life ringow mozliwosc zakupienia wiekszej ilości
M lvl 35+1 z eq
(ja od 18 lvl expilem mino tower darashia od 25 piraty yalahar do chwili obecnej jednak exp 40-50k/h to troche malo)
Prosiłbym kogoś o rade najchetniej osobe ktora "pegowała" maga
Za wszystkie rady dziekuje
Jest masa możliwości [przy takim zapasie gotówki...
Dragi
Hydry z blokerem
Starożytne skarabeusze
Tomby z GFBami
Na wyższy level:
Quary z blokerem
Hero
Yalahar
Dragi
Hydry
AS
Jest jeszcze trochę możliwości ale to wymaga twoich indywidualnych experymentów.
Może jakieś asy; tomby, np. stone -4 (100k wyciągniesz); culty za pianinem - niższe poziomy; dzielnice yalahar, np. culty czy djinny.
Jak nie patrzysz na waste to może jakiś bloker na tomby/dragi czy cokolwiek innego i bijesz wszystko z gfb/avalanche?
O, przypomniało mi sie, worker golemy. Nie wiem, jaki tam jest exp, ale szacuję, że 100k+/h.
Maciekxd
22-04-2009, 18:59
Ancient Scarabs
Trzymaj do ~70 lvl
Później możesz bić hero necro i infernalisty na yalahar
tak do 90
Później nie wiem bo tego nie doświadczyłem :)
Jesli masz blokera to na wyzyszym lurowanie behe + czas obszarowy lub to samo z PoI DLs. A teraz, po kilka bog raiderow/dragow z blokerem + czar obszarowy. Jak chcesz miec profit to na 50+ mozesz isc na culty pod wulkanem albo na quary pod GS isle.
ZenonRozbojnik
04-05-2009, 14:19
ancienty łosiu...
zajeb iscie jak 50 k/h to mało . W 2 miechy masz 100 przy 5h grania dziennie
rysiekkk5
05-05-2009, 20:43
nie no pozdro, 50k/h na 37 lvlu to bardzo malo -.-
jak masz 50k/h to na loozie siedzisz do 50, potem vamp hell/tomby z gfb/ava i od 70 dle z icicle
no jeszcze jak zajmiesz jakies dobre dragi to tez masz ladnie, 65k+
a na 80+ to moze dle fenrock, ew. z blokerem
naiwny20
08-05-2009, 01:19
Witam dawno mnie nie bylo wbilem 81 lvl jednak zlapalem hunta z exp blokiem wiec narazie moge pozegnac sie z expieniem ms(szczerze powiedziawszy taki zapas gotowki nie byl potrzebny do 75lvlu siedzialem na dragach yalahar zajmujac dwa respy mialem okolo 100k/h expa do tego profit na jedne softy jakies 50k szczerze mile bylem zaskoczony :)
Ale wracajac do kolejnej sprawy skoro MS ma hunta zaczolem jedynie trenowac mlvl poniewaz nie widze wiekszego sensu robic nim co innego postanowilem zrobic tym razem druida bede starac sie robic analogicznie jednak postanowilem wbic na poczatku na 8lvlu jakis 50mlvl +softy+life ring ciagle troche waste ale zastanawiam sie czy bedzie to dobry pomysl co o tym sadzicie ?
naiwny20
08-05-2009, 01:21
ancienty łosiu...
zajeb iscie jak 50 k/h to mało . W 2 miechy masz 100 przy 5h grania dziennie
A po co w dwa miechy skoro mozna to zrobic w 3 tygodnie bez wiekszego problemu i wiekszego waste o czym sie przekonalem
Kromka123
08-05-2009, 07:13
Witam dawno mnie nie bylo wbilem 81 lvl jednak zlapalem hunta z exp blokiem wiec narazie moge pozegnac sie z expieniem ms(szczerze powiedziawszy taki zapas gotowki nie byl potrzebny do 75lvlu siedzialem na dragach yalahar zajmujac dwa respy mialem okolo 100k/h expa do tego profit na jedne softy jakies 50k szczerze mile bylem zaskoczony :)
Ale wracajac do kolejnej sprawy skoro MS ma hunta zaczolem jedynie trenowac mlvl poniewaz nie widze wiekszego sensu robic nim co innego postanowilem zrobic tym razem druida bede starac sie robic analogicznie jednak postanowilem wbic na poczatku na 8lvlu jakis 50mlvl +softy+life ring ciagle troche waste ale zastanawiam sie czy bedzie to dobry pomysl co o tym sadzicie ?
Tak dobry, tylko zrób sobie na n-pvp :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.