Pokaż pełn± wersje : Elf fortress
FreeMartin58
22-04-2009, 19:14
Więc tak zamierzam się tam wybrać Knightem 25 lvl skille 62/61 EQ:K set,wh,p ammy,naginata.
I mam pytanie ile wzi±ć ze sob± potionów,ile wzi±ć run i jakie (mam dużo HMM i stala w dp)? Zamierzam expić na zwykłych elfach i na scout'ach.Nigdy jeszcze tam nie byłem i się pytam :p. Z góry thx za odpowiedzi
Astilinek
22-04-2009, 19:34
według mnie nie opłaca ci się i¶ć- za długo będziesz biegał z za scoutami, tym samym więcej hitów, większy waste
Michukng
22-04-2009, 19:42
Zależy ile chcesz tam expić. Jak gdzie¶ 2 h - 4 h to z 4 bp hp wez i z 1.5 bp mp, żeby exurk± i m lvl :P Exp na scoutach, zwykłych i możesz spróbować także arcanist. Uważaj na draga. HMM nie bierz. :P Pozdro.
@up
Arcanisty? bez przesady, jak nigdy nie był to niech nie padnie ofiar± swojej pewno¶ci xP.
A tak na serio to możesz i¶ć tylko jak kolega 2up 4 bp health na scouty, a tak z 2bp mana na zwykle, bo nie opłaca sie na zwykłych leczyć healthami, skoro możesz za pomoc± mana polepszyć mlvl
Runy, hmm na pewno, ew fire fieldy bo energy większy wydatek. Zbieraj łuki, heaven blossomy, hais na pewno weĽ na niego z 2 bp jak chcesz i¶ć na 3-4h i do tego jakie¶ longswordy, ale priorytetowo te przedmioty up
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.