zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Addony - test

$eriToonbra
23-04-2009, 16:57
Witam

Od bardzo długiego czasu mam full assassina. Wiele osób pyta mnie się czy można zrobić pierw szabelkę a dopiero potem headpiece? Nie, nie da się zrobić pierw szabelki a później reszty, bo nawet zostało to przeze mnie przetestowane.

Druga sprawa to zrobiłem już dawno test (napisałem nawet temat) czy jeśli zrookuje się i znów wyjdę na main to czy zostaną addony? Nie, nie zostają, przetestowałem to.

Pozdrawiam

Seri Toonbra

Erverse
23-04-2009, 16:59
No i po co ten temat? Żeby doinformować ciekawskich...?

Erhion
23-04-2009, 17:02
Wow i co?
Bawią mnie ludzie, którzy chcą nas doinformować mimo, że wystarczy wpisać w wyszukiwarce i jest.

fer
23-04-2009, 17:11
lllllllllllllllll

$eriToonbra
23-04-2009, 17:14
Dzięki za poparcie ;). Zgadzam się z Tobą w 100%. Po prostu piszę, bo może niektórzy nie potrafią sobie poradzić?

mc200
23-04-2009, 17:53
I tak ten temat pojdzie na druga strone, przeczytaja go tylko stali bywalce, a jesli ktos bedzie mial taki problem to i tak napisze nowy temat ;)

Jety
23-04-2009, 18:19
@up
Dokladnie :P A reporta dam bo calkowicie nie potrzebny ten temat xd

Satanik
23-04-2009, 19:01
omfg doinformować? za 2-3h i tak nikt nie będzie pamiętał o tym temacie... raczej zrobiłeś go żeby przyszpanować...

Erverse
23-04-2009, 19:29
Dzięki za poparcie ;). Zgadzam się z Tobą w 100%. Po prostu piszę, bo może niektórzy nie potrafią sobie poradzić?

No w sumie, to dla niektórych jest niezbędne. Ale powiedzmy sobie szczerze, co za debil rookuje postać, aby później nią grać, a postać ta ma w dodatku jakieś cenne addony?
Idiotyczny temat.
Jakby każdy chciał kogoś o czymś doinformować to byłyby setki tematów o tytułach " Cyklop ma w jednej nodze 5 palców, a w drugiej 4! Sprawdzone!"

DOWN.
Jeśli dla kogoś addony są priorytetem to ok: )

$eriToonbra
23-04-2009, 20:30
Ok, tylko chciałem doinformować. Nie miałem zamiaru zaśmiecać forum. A może ktoś Cię haknie, masz cenne addony i Cię zrookuje. Może chcesz dalej grać ale nie wiesz czy addony znów będą działać.

niemamnogi
23-04-2009, 20:47
A moja teoria jest taka, że chciałeś się pochwalić full assassinem. Zgadłem?

$eriToonbra
24-04-2009, 18:15
Na kij mi się tym chwalić? Po prostu chciałem poinformować i tyle. Jeśli ktoś będzie chciał zobaczyć to zaloguje się poszuka mnie i zobaczy :)

RailChris
25-04-2009, 13:20
Temat jest poprostu świetny. Łączy w sobie inteligencję i trafia w sedno spraw Tibijskich z całym swoim animuszem.

A tak serio to teraz ja sobie pozakładam tematy typu:
- Mam tarcze w prawej ręce, można tez nosić w lewej !!!!
- Tibia to gra MMORPG na pewno
- Demon jest czerwony nie buraczkowy
- Gdy padniesz to rodzisz się w świątyni

I jeszcze wiele więcej. Będe sławny :cup:

Poza tym wyjdz informatorze bo Tibia Wiki itp. strony cię wyprzedziły.

Jeśli ktoś będzie chciał zobaczyć to zaloguje się poszuka mnie i zobaczy

W tym momencie udowodniłes, że chciałes się tylko pochwalić nędznym addonem.

sueroski
25-04-2009, 15:20
@up
Dokladnie :P A reporta dam bo calkowicie nie potrzebny ten temat xd

bez urazy ale takie wątki już były... a ten temat i tak pójdzie w niepamięć
Używajcie google i wyszukiwarki na forum, a znajdziecie wszystko!

niestety muszę się zgodzić z zacytowanym panem
jednak dzięki za chęć pomocy... może kilku osobą ten temat pomógł?

Erverse
25-04-2009, 16:18
UP.
Ale w czym taki temat mógł komuś pomóc?
No bez jaj, nikt nie chodzi i się nie głowi - "Muszę zrokować moją postać, a następnie wyjść znów na maina! Ale co z moimi addonami!?"