zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pirate Set

Carl955
24-04-2009, 08:28
Chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje Pirate Set (Galana) ...aha i jeszcze mam pytanie dotyczące questu ile wyniesie mnie zrobienie Pirate Outfit Quest'u (chodzi mi o podróze, atlas? itd.) ? I czy dam radę go zrobić na około 40 - 45 lvl'u (MS) solo lub z blokerem?

Satanik
24-04-2009, 08:42
ja na kupno lalek, atlasu, podróże i ogólnie wszystko do momentu w którym potrzeba pirate seta wydałem 10k... teraz jeszcze potrzebuje pirate bootsów ale coś nie chcą wypaść B)

@edit

MS'em to raczej idź z blokerem bo nawet te słabsze piraty potrafią przywalić i to mocno... a one nie chodzą pojedyńczo więc wchodząc po schodach na poziom wyżej prawie zawsze możesz się spodziewać że za chwile będzie sie biło 4-10 piratów więc bierz zawsze gfb

LordMateuszek
26-04-2009, 00:39
Carl ms nie dasz rady...

W czasie jednej z ostatnich misji (tej do ktorej potrzebny jest pirate set), kiedy trzeba wejsc do tawerny piratow ja ledwo moim 50+ (wtedy, teraz 63 :d) pallem ledwo dalem rade bardzo tam tego duzo...

Co do kasy

Lalki to lajtowo, atlas tez, pirate set mozesz wylootowac no oprocz pirate boots bo bardzo zadko wypadaja a kosztuja w granicach (5-6k) wiec ogolnie nie tak najdrozej ;]

btw.

A jakbyś chcial zrobic pirate outfit (1 addon tzn. szabelke) to wydasz na to w granicach 100 k (zalezy od ceny itemow bo chodza bardzo róznie po 300-600 gp, no zawsze mozesz sam wylootować ;d, ale to troche długo trwa ^^)

Pozdro

Lord matheo of pall

Nath015
26-04-2009, 19:27
Pirate set kosztuje ~10k. Idz z blokerem, miej troche run obszarowych. Cena lalki to ~500 hp, atlasu ~1k.