Pokaż pełną wersje : exura, a exana mort u knighta
Czym lepiej się leczyć exurą, czy exaną mort? Exura zabiera 20 many, a exana mort 65, o ile lepiej leczy exana mort?
exura jest bardziej ekonomiczna
ps nemogles sprawdzic?'s
Nie mogłem, bo zastanawiałem się nad kupnem tegoż czaru.
jesli expisz na jakis shitach to zdecydowanie exura lepsza(mniejsze waste) tyle ze regenerowanie hp trwa dluzej w przypadku jakiegos monstera nie koniecznie ujedziesz na tym spell'u
Nie zastanawiaj sie nad kupnem exany mort. Jesli mozesz, uzywaj exury, przy za duzym combo exana mort.
Kuro_Warrior
30-04-2009, 16:12
Wound Cleansing
Spell Class: Instant Healing Spells
Spell Words: exana mort
Exp Level: 30+
Premium: yes
Used by: Knights
(requires 65 mana)
Spell cost: 300 gp.
Buy spell from: Razan (Darashia), Puffels (Edron), Tristan (Liberty Bay), Uso (Port Hope), Thorwulf (Svargrond)?.
Effect: It heals 60 - 150 % more hp than Exura. Similar to Exura Gran. Spell introduced after Winter Update 2007.
Notes: Exura gives a better hp to mana ratio but Wound Cleansing heals faster.
Jest sie nad czym zastanawiac...
piternet
30-04-2009, 16:33
Jest sie nad czym zastanawiac...
Rozumujesz, iż 300 gp to duży wydatek na czar? Absolutnie nie! Kupuj, czasem przyda sie w sytuacjach podbramkowych.
Rozumujesz, iż 300 gp to duży wydatek na czar? Absolutnie nie! Kupuj, czasem przyda sie w sytuacjach podbramkowych.
przeciez on tego nie powiedzial doslownie..
Są chyba do tego odpowiednie poradniki, które podpowiadają jaki czary opłaca się kupić, a jakie czary niekoniecznie kupić.
@topic
Ja bym Ci radził jednak używać dwóch czarów np. gdy dostajesz lekkie hity od guardów lepiej exurką pojechać, a jak wyskoczą Ci 4 x guardy ciśniesz tylko an exanie mort.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.