PDA

Pokaż pełną wersje : Nfs- które rox które niewypał ;)

XefrielanxDD
28-04-2009, 17:30
Mała sonda. Chyba wiekszosć z nas grała w jakąś gre z tej Serii "Need for speed". Jak myslicie która była najgorsza?a która to niewypal :/. jak myślicie? powiedzcie , i uzasadnijcie która "rox" a która "sux". Według mnie najlepsza :Most Wanted - duzo policji, świetnie zgrane z wyścigami. Mozna grac godzinami ;]. Niewypal: Carbon - malo Policji, wogole krótki ten nfs, słaba fabula i ogólnie banalne przejscie:(. a wy jak sądzicie?:D
#edit
Przepraszam za bład "Underciver" zamiast "Undercover"

Fayny
28-04-2009, 17:40
Mi najbardziej podpasował nfsU2.
Tylko szkoda że nie ma w nim policji, ogólnie faJny - przyjemna grafika, dobra muzyka i dużo możliwości tuningu, nfsMW taki sobie, nfsCarbon - za krótki IMO, w undercovera nie grałem bo na moim klocku nie pójdzie.

..::QRAS::..
28-04-2009, 18:08
nfs u1 oraz most w mialy to cos , reszta wg mnie beznadzieja

Rav
28-04-2009, 18:12
Jak myslicie która była najgorsza?a która to niewypal :/. jak myślicie?

moim zdaniem najgorsza/y byl carbon a niewypal hmm. carbon (pewnie dlatego ze gdy wchodzily te nfs mialem wiekszy zapał do gry)

Hovvner
28-04-2009, 18:20
rFactor > NFS all parts

<3

qq2
28-04-2009, 18:26
Dwa undergroundy, inne nie istnieją. ; )
No i może jeszcze Most Wanted, ale wtedy powoli seria zaczęła staczać się pod most. ; /

Xevez
28-04-2009, 18:30
@up
prawda - underground i underground 2 zdecydowanie najlepsze
najgorsze? pro street;]

semilunaris
28-04-2009, 18:39
U1 - dla mnie osobiście porażka. Jazda po raz czwarty na tej samej trasie (w "różnych kombinacjach", tj: od tyłu, jeden lap, dwa lapy, trzy lapy) skutecznie odstraszało.

U2 - przyjemnie się grało, grałem łącznie tylko w 3 tytuły NFS, więc ten jest rox.

Pamięta ktoś NFS 2? Na Windows 98?:>

Fayny
28-04-2009, 18:41
U1 - dla mnie osobiście porażka. Jazda po raz czwarty na tej samej trasie (w "różnych kombinacjach", tj: od tyłu, jeden lap, dwa lapy, trzy lapy) skutecznie odstraszało.

U2 - przyjemnie się grało, grałem łącznie tylko w 3 tytuły NFS, więc ten jest rox.

Pamięta ktoś NFS 2? Na Windows 98?:>

Ja pamiętam nfs hot porsuit cy jakoś tak, pamiętam jak byłem mały to pocinałem w to non stop z kuzynami i było faJnie

Pan i Wladca
28-04-2009, 18:44
NFS Porshe, Underground 2 i Most Wanted - genialne. Pro street porażka.