Pokaż pełną wersje : Inne [Vimeo] Bunch of old frags
Jo.
Mimo tego że jest wzmianka o srogim karaniu umieszczania filmów na nieznanych (dla niektórych) osób serwisach, pozwolę sam sobie uznać że nie jestem idiotą, i umieścić to na znanym dla mnie serwisie vimeo, hd link dostępny do pobrania na vimeo, chociaż i tak polecam oglądać w playerze.
http://vimeo.com/4379531
Projekt vegasa znalazłem na starym kompie, wyrenderowałem go tam przez noc, widoczne są bugi takie jak niewielkie ścinki i zła rozdzielczość białych momentów, ale nie mam zamiaru się z tym męczyć, fragi to random, nie pamiętam już w jakim celu zacząłem to robić, ale jak widać jest nieskończone.
Myślę że dobry smakołyk dla oldfagów.
Fragi z przełomu 7.3 - 7.5
Fajny filmik ale tak śmiesznie mi się wydaje ale oni chyba się leczyć nie umieli ... teraz tak narzekają ale jak patrzę na filmik to totalne dno ;] widać ze hoty i boty robią w dzisiejszych czasach dobrą robotę ...
Łezka w oku :p
Tak swoją drogą to zajefajna jakość jak na film na stronie w necie ;P
BingooCola
28-04-2009, 22:27
Fajny filmik no i jakość zajebista :)
Dziekowa za ten film.
/edit
Bylbym wdzieczny za tytuly piosenek, w szczegolnosci tej ktora zaczyna sie od 1:23.
Ambiwalencja
28-04-2009, 22:59
ehh to były czasy...filmik super szkoda że rzadko takie się tu trafiają
Dziekowa za ten film.
/edit
Bylbym wdzieczny za tytuly piosenek, w szczegolnosci tej ktora zaczyna sie od 1:23.
Według kolejności
Breaking Benjamin - Believe
Within Temptation - Angels
/ Dz za komentarze ; >
Works__1985
28-04-2009, 23:27
Tak , filmik jest fajny :) tak samo jak tamte pamiętne czasy.
Najlepszy momencik w filmiku to podajże 00:13 Jak koleś zalogował walnął UE, po zamieceniu wszystkich w pobliżu niego, npc napisał : Good bye. ahahahha :)
Niewiemjakinick
29-04-2009, 00:35
Film boski, aż odżywają wspomnienia ;)
nie uzywali tibii auto to padali jak szmaty
Czy tylko mi się wydaje, że grafa z tamtych czasów biła na głowę dzisiejszą? ;)
@top~
Filmik cudny, nie ma to jak stare UE. ; >
Czy tylko mi się wydaje, że grafa z tamtych czasów biła na głowę dzisiejszą? ;)
@top~
Filmik cudny, nie ma to jak stare UE. ; >
Niee, nie wydaje Ci się, chociaż klatkowało wtedy trochę, dx5 nie działa zbyt dobrze na nowszych kartach, to fajnie się grało :>
Dzięki za komenty.
faJne akcje, faJny montaż = faJny filmik.
Good filmik
@Edit
Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób
zaskakujaco dobra jakosc obrazu
Good filmik
@Edit
Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób
Pozdro leszku ;* nie wiesz co to spam to po chu.... mi piszesz ze spamuje? Poprostu sie rozpisuje na dany temat :) plx, czy ja pisze o jednakowej tresci? czy ja pisze do nieznanej osoby?
Skopiowales z jakiegos zrodla a i tak nie rozumiesz tego co tam pisze : )
(definicja spamu zostala napisana ze znakami polskimi a Twoje wypociny bez)
@top
Jakosc idealna. Pierwsze wojny na Aurea ^^'
Skopiowales z jakiegos zrodla a i tak nie rozumiesz tego co tam pisze : )
(definicja spamu zostala napisana ze znakami polskimi a Twoje wypociny bez)
@top
Jakosc idealna. Pierwsze wojny na Aurea ^^'
No i co masz do tego ze zostalo to skopiowane? :O WOW mastah skoncz...
I to nie bylo nawet do Ciebie skierowane wiec po co sie odzywasz?
Kłotnia o byle gówno.
"Jakosc idealna."
Krocząc już tym tematem, jest to pierwszy film który renderowałem w takich ustawieniach (1440x980,best,100%,35fps), i zajął mi tylko 200mb ; ).
Ponieważ naszła mnie chęć na zabawę w vegasie, jak ktoś ma jakieś ciekawe akcje/fragi, cokolwiek ,nie wiem, życie gracza który został shackowany, albo coś co się dobrze po prostu zaprezentuje, guild wars dobre by było, to jestem chętny do pracy, 0 wynagrodzenia, od tak, dla treningu ; <.
Chętni PW
BingooCola
01-05-2009, 22:09
Powinni na forum zrobić taki dział lub przyklejony temat z filmikami wmv do tibii 7.6 i starsze wersje.Takie filmiki mają w sobie najwięcej klimatu...
piteer_rookgaard
02-05-2009, 14:57
7.5 .. pierwsza moja tibia
stare outfity, brak potionow, hardkorek - stanie pod dp i rozmawianie o czym sie da.
Cipsoft sam sobie spier***l sprawe ;] z kazdym updatem odchodza kolejni gracze. Robi sie hack n' slash. Cipsoft decydujac sie na zrobienie takiej gry strzela sobie samobojczego gola - z konkurencja raczej nie zwyciezy.
"ALL GC!!!"... heh, to byly czasy:D
Szefie :)
05-05-2009, 11:24
Rom <3333333333333
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.