Pokaż pełną wersje : Jak zrobic lootbaga w zamku?
Witam,
szukałem, ale nie znalazłem. Jak mogę zrobić lootbaga w zamku w ab'dendriel? Da radę jakoś go wyniesc na powierzchnię, czy muszę wracać po niego co jakiś czas w te i spowrotem do depo?
Chodzi Ci o to czy można go wyciągnąć z przejścia do zamku ?
Tak, musisz mieć tylko linę - kładziesz baga na rope place wchodzi do góry rozkopujesz dziure i ropasz :)
I uważaj na złodzieji, najlepiej kup parcele i wyślij parcelem do depo zamiast wchodzenia z nim do depo :)
gwoli ścisłości - ten "zamek" nazywa się elvenbane :)
Master'Piotr
02-05-2009, 15:18
Jak chodzi o Elvenbane, to chyba moge ci pomóc...
Miej głównego lootbaga w jakiejś wieży, (dobrze schowanego pod innymi bagami) i jak coś uzbierasz, to chowasz tam mniejsze lootbagi, jak żaden złodziej nie widzi. Jak już chcesz wracań, to idziesz na wschodni mur i zrzucasz całego lootbaga na ziemie. Potem schodzisz, przerzucasz go przez rzekę za jakieś drzewo. Następnie wracasz do Ab', idziesz w to miejsce i kierujesz się w prawo. Chyba w drugim domku na drzewie jest mailbox ;)
Może to trochę długa metoda, ale w ten sposób ryzyko tego, że zostaniesz okradziony spada prawie do zera.
Pozdrawiam
Dziękuję za pomoc :)
Pierwszy sposób działa i narazie neistety będe go używał, ponieważ mam 11 lvl, skille 36/31 knight i raczej na wieżyczki jeszcze wchodzić nie będę póki nie doskilluję do 45/45 :)
aleks182
12-09-2009, 22:09
co ty rata chcesz ubić z takimi skilami weź padnij kilka razy aż będzie 6 i zacznij skilać do 70 na zamku z 35 skilami to by ci padł MDW zallll .
co wy chcecie, takie skille spokojnie na mino i orce wystarczą...
powiem tak wbij 20lvl tam nabij se z 60 albo 70 skilla loot baga jak zrobić wysle ci na priv bo dzieci beda tam pwenie teraz zagladac za nim ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.