Pokaż pełną wersje : Serwer Nie daj sie zwiesc Bananom!
Cwane bestie z tych bananów xd
http://uploadhyper.com/file/2167/BANANTRICKET.cam.html
//rav
Iluzionistaa
02-05-2009, 16:36
hahaha dobre
tylko czemu nie mial wlaczonej blokady hmm :D:D
Uzik3000
02-05-2009, 16:44
ale go w huja zrobil hahaa
Haahah ale noobek :D jak nie miał włączonej blokady to wiadomo
Hahaha jednak blokada czasami się przydaje ;p
ocb z ta blokadą?o.0
lol ? opcja (pod stylem ataku & obrony obok eq ) uniemożliwiająca zatakowanie gracza bez skula.
Zapomniałeś już na non pvp tego ? :D
golonkamatu
02-05-2009, 20:20
@up nonpvp didnt happened....
Chodzi o to że masz blokadę włączania skulla tam pod zaznaczanie chase za graczem albo potworem, noobek kliknął na tego od bananów razem z ctrl i włączył skulla na nim.
piteer_rookgaard
02-05-2009, 20:58
@up
thx za spoila :|
Dlaczego mi się wydaje, że nie da się zaatakować nikogo za pomocą ctrl? Do ataku zawsze służył alt a nie ctrl. Wg. mnie prędzej on dawał rpm - use i w końcu dał attack.
@Topic
Filmik dobry, niezła ekipa się zbiegła do bicia skulli :D
Tia, bycie sępem w Tibii zdecydowanie się nie opłaca : P
aa_wymysl_cos
02-05-2009, 21:58
Zastanawiam się jak on na niego kliknął że skulla dostał bo przecież 99% graczy trzyma ctrl i klika myszką na dany sqm, a z tego co wiem to ctrl się nie atakuje...;)
DzejDzej
02-05-2009, 22:26
lol, ktoś nie używa classic control? Przecież to cholernie niewygodne.
@edit. pomyliło mi się, dawno nie grałem
hujbasik123456
02-05-2009, 22:26
Zastanawiam się jak on na niego kliknął że skulla dostał bo przecież 99% graczy trzyma ctrl i klika myszką na dany sqm, a z tego co wiem to ctrl się nie atakuje...;)
dlatego prostaku go zaatakował bo klikał prawym przyciskiem myszy, jak masz zaznaczone tibia classic control ! Prawie wszyscy, którzy grali przed nowym systemem mają to zaznaczone
kapito? o.o
luzujcie ci od npvp dydynt hepen, myślałem, że chodzi o jakieś opcje ze skakaniem albo coś (te ostatnie updejty trochę pogmatwane), wiem o tej opcji blokowania ataku, ale nie wiedziałem, że dokładnie o to wam chodzi
luzujcie ci od npvp dydynt hepen, myślałem, że chodzi o jakieś opcje ze skakaniem albo coś (te ostatnie updejty trochę pogmatwane), wiem o tej opcji blokowania ataku, ale nie wiedziałem, że dokładnie o to wam chodzi
Z jakim skakaniem lol ?
Croucherek
03-05-2009, 14:42
Up@
Stairhooping.
Film fajny, niezły myk :-).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.