Pokaż pełną wersje : Wakacje
juran_se_spychowa
03-05-2009, 10:51
Maj, koniec roku już za nie długo, chyba czas myśleć o wakacyjnych planach ;). A więc, jakie macie plany na tegoroczne wakacje? Gdzieś wyjeżdżacie, czy może zostajecie w domu? (ew. łupiecie w tą durną gre :baby:). Zapraszam do wypowiedzi
PS Szukałem podobnego tematu i lekko mnie zdziwiło to, że nie ma jeszcze tematu o wakacjach
piternet
03-05-2009, 11:05
Ja mam duuużo planów :)
Na początku wakacji - obóz taekwondo(10 dni). Potem wraz z rodziną samochodem po Bałkanach (2,5 tyg). Następnie jadę na Bornholm na rowery. Co będzie później to się zobaczy. Prawdopodobnie obóz żeglarski.
Aff, nie będę miał czasu siedziec przed kompem :S
GargoinX
03-05-2009, 11:14
Ja od razu na początku wakacji dwa tygodnie warsztaty językowe (angielski, nauka hiszpańskiego po angielsku, na szczęście u mnie w mieście), później w lipcu na 10 dni obóz karate i pod koniec wakacji z 10 dni z rodziną nad morze. Mało czasu będzie na kompa, oj mało. :P
Dragon-Fly
03-05-2009, 11:22
Wyjazd do Niemiec, ew. wyjazd do Kanady, wyjazd do rodziny na picie i dziwy, góry do ciotki.
2UP.
Zostaje Ci miesiąc, oj mało.
TOP.
Miesiąc lub dwa w Brukseli :>
Ja planuję jakiś miesiąc popracować i gdzieś w połowie lipca lecieć do Polski. Tam zaliczę Woodstock, spotkam się z kumplami, odwiedzę siostrę itp.
neopostman
03-05-2009, 11:51
Wyjazd do Stanów w celach pieniążkowych =P.
W lipcu będę pracować, żeby w sierpniu pojeździć po Polsce ; )
Vasudanin
03-05-2009, 12:03
Cale 2 miesiace na forum... W sumie i tak robie to 90% czasu w roku, wiec zadna nowosc.
Chyba jako jeden z niewielu nie lubie wyjezdzac z domu.
kombos665
03-05-2009, 12:07
Będę pare godzin dziennie spędzał na kompie + tyle samo na rowerze , pewnie jakiś wyjazd na 2 tyg z rodzinką , potem 2 tyg na mazurach (non stop łapanie ryb :D) Życzcie mi dużej sztuki :D (chce złapac węgorze bo już bardzo rzadko występuje na mazurach :(
Wakacje? Jakie wakacje? Ja jeszcze muszę zakuwać z fizy, niemca, infy... do końca maja szkoła, szkoła, szkoła! :d
w tym roku chcę przeżyć najlepszą przygode mojego życia... WOODSTOCK :))
Zalgadis
03-05-2009, 13:04
Woodstock
Chujemuje
Dr.Unknown
03-05-2009, 13:41
Budowa, albo ki pies - na trzeci semestr trzeba zarobić.
semilunaris
03-05-2009, 14:01
1. msc praca.
Potem Konwent Tattoo, Woodstock, może Opener + podróże.
GargoniX, uczysz się hiszpańskiego w ciągu roku czy jedziesz na ten 10 dniowy 'kurs', by móc potem tylko powiedzieć: Hola, amigos. Me llamo [x], vivo en Polona. Que pasa? Bien? Vale, mi tambien.?:P
2 tygodnie w szpitalu i 2 miesiące rehabilitacji
Rox <3 :)
Ja planuję jakiś miesiąc popracować i gdzieś w połowie lipca lecieć do Polski. Tam zaliczę Woodstock, spotkam się z kumplami, odwiedzę siostrę itp.
To może wypijemy razem bełta (dotyczy też innych).
@top: jak się uda - popracuję zagranicą, potem brudstok - a dalej się zobaczy ; )
Kemping ze znajomymi, wyjazd do Włoch i Opener: )
Wielkimanitu
03-05-2009, 14:46
Ja dla odmiany ambitnie - roznoszenie ulotek, ewentualnie gazet.
spider-bialystok
03-05-2009, 14:53
Troche pracy, a pozniej wyjazdy na dzialki ze znajomymi, opener, sunrise festival i pewnie kilka wyjazdow nad jezioro.
Znajac zycie przez wakacje wydam 2x wiecej niz zarobie.
Całe wakacje nad jeziorkiem, a w międzyczasie zloty ASG, campingi. ; D
Może się do pracy pójdzie do lasu na miesiąc i xbox'ik zawita w domu.
Początek lipca - Węgry bądź Włochy ze znajomymi na 2 tygodnie, koniec sierpnia - wyjazd rodzinny do Chorwacji na również 2 tygodnie.
Pewnie przez pierwsze tygodnie to będzie: Wstaje rano, komp, plaża, komp, plaża itd. W lipcu chyba wyjazd z rodziną do Krakowa do kolegi(2-3 tyg.).
A później to nie wiem, czas pokaże :P
Wiślaczek
03-05-2009, 18:25
Czerwiec - Sierpien - Praca (Polska lub Holandia)
Wrzesien - 2 tyg ze znajomymi na Bałkanach ;-)
Będe u Ojca w niemczech, to zapewne będe nad jeziorem Bodeńskim, Alpy, jakiś park rozrywki, baseny.. jak dobrze pójdzie to jakiś event open air z muzyką hardcore itp. :D
Wylansowany
03-05-2009, 19:22
Na pewno połażę po górach i popływam kajakami po jeziorze. Co oprócz tego> Może nad morze, może poleżę na leżaczku przed chatą...jeszcze trza się zastanowić. :p
Ja będę bardzo dużo expa zbierał na potworach w tibii :cup:
xDDDD!
Ja myślę nad wyjazdem do wujka.:)
A patrz pan! Tyle osób wyjeżdża, nic, tylko z aksa bić!
Iluzionistaa
03-05-2009, 20:40
Pierwszy miesiąc to jadę pod piramidy(ankh) ,później może gdzieś na frosty zarabiać. Sprzedam kasę na allegro i będzie fajne xD
A tak na serio to do wakacji jeszcze tyle czasu ;(
Szkoła Szkoła i jeszcze raz Szkoła X(
Nie mam się czasu zastanowić nawet
Chyba odwiedzę francje :p
Czarna_Mamba
03-05-2009, 20:41
Ja za to jestem ambitna i zamierzam po raz milion pięćset sto dziewięćsetny obejrzeć wszystkie serie CSI, CSI: Miami oraz Friends. Razem 609 odcinków, a biorąc pod uwagę długość, to około 397h. Zahaczę jeszcze o rok szkolny, zresztą - nowe odcinki (oprócz Friends) i tak zwykle na początku października. Zaczynam od jutra. xD A w przerwie na dwa tygodnie do Londynu.
Rocket Slayer
03-05-2009, 21:50
Podobno ma być exp x 2, więc nie oddalam się od jednostki.
Ja za to jestem ambitna i zamierzam po raz milion pięćset sto dziewięćsetny obejrzeć wszystkie serie CSI, CSI: Miami oraz Friends. Razem 609 odcinków, a biorąc pod uwagę długość, to około 397h. Zahaczę jeszcze o rok szkolny, zresztą - nowe odcinki (oprócz Friends) i tak zwykle na początku października. Zaczynam od jutra. xD
Omg... wiem wiem, każdy robi to co lubi... ale wg mnie to już lekkie przegięcie, lansowanie mózgu ;o
A tak serio, zazdroszczę większości wakacji, ja nie będę mieć tak kolorowo... (nie z tego powodu, że zbiłem wazon, czy coś)
Czerwiec - sesja
Lipiec - praca
Sierpien - praca
Wrzesien - zagle ze znajomymi + Kreta z rodzina
Ogolnie, nie bedzie zle ^^
praca praca praca praca i po wakacjach, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :>
Po sesji do roboty(międzyczasie poprawka), a potem hulaj dusza nad morzem ze znajomymi.
Czerwiec - dwutygodniowy wyjazd do Bulgarii na zlote piaski :)
Lipiec - do siostry do Norwegii na dwa tygodnie ;]
Milten Magician
04-05-2009, 12:52
Ogólnie to mam plan dobrze się bawić ;P. Tak to gdzieś w okolicy swojej miejscowości a na przełomie lipca/sierpnia jadę na 2 tyg do Grecji :P
Gierubesoen
04-05-2009, 12:59
Mam 2 opcje:
*jeśli zdam, to zaraz po zakończeniu roku z rodzinką do Chorwacji na 2 tygodnie, potem jakaś robota raczej aż do września. W międzyczasie co 2-3 tygodnie wyjazdy z ukochaną drużyną po całej Polsce ^^
*jeśli nie zdam, Chorwacja (?), robota, książki, szlaban na wszystko, aż boję się myśleć, w każdym razie były by to najgorsze wakacje w historii ;d
Na razie walczę o to by zdać :>, potem się zobaczy. Pierwszy dzień to oczywiście gruuuuuby melanż :). Pewnie jakieś wyjazdy będą. :D
GargoinX
05-05-2009, 20:56
GargoniX, uczysz się hiszpańskiego w ciągu roku czy jedziesz na ten 10 dniowy 'kurs', by móc potem tylko powiedzieć: Hola, amigos. Me llamo [x], vivo en Polona. Que pasa? Bien? Vale, mi tambien.?:P
Raczej to drugie, jednak jakoś szczególnie mi nie zależy na poznaniu tego języka, lecz na tym, że będę ucząc się go szlifował mój angielski.
Gormitas
06-05-2009, 19:41
na pewno do babci na wieś ,do aqua parku i jeszcze gdzieś pewnie :P
A ja będę jeździł na turnieje rycerskie i inne imprezy historyczne! <3
Psychotata
09-05-2009, 19:33
Nie moge sie doczekac, az wyjade z tej dupiastej Brukselii do mojej ukochanej Polski <3 w ktorej spedze niezapomniane 2 miesiace :) w czym siedzenie w Bialymstoku z dziewczyna i kumplem, liczne wyjazdy do babci jednej i drugiej (automatycznie wmontowana pomoc na wsi (na polu)), wycieczki,wyjazdy nad jeziora i dzialki, i jakies mini atrakcje typu kino, wieczorne spacery itp
gavreonien
10-05-2009, 16:30
a ja urlopu nie dostanę ;< czyli moje wakacje ograniczają się do wycieczek rowerowych w weekendy
Czerwiec - sesja
Lipiec - praca
Sierpien - praca
Wrzesien - zagle ze znajomymi + Kreta z rodzina
Ogolnie, nie bedzie zle ^^
A poprawka kiedy? xD
Ja tam będę spał z przerwami na spanie, jedzenie, wc, kompa itd.
Serious Sam
10-05-2009, 18:01
Wakacje zamierzam spędzić w Polsce, jeszcze nie wiem co będę robić : )
Mam 16 lat i postanowiłem, że całe wakacje przepracuje... albo większą ich część. Musze zarobić na Yamahe Dt 125 <3
Smerfekk
11-05-2009, 19:22
Hmm, trochę tego jest. Obóz piłkarski z klubem w Górach Świętokrzyskich, Francja <33 i ofc odwiedzić babcie : )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.