Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Be ast na Liberze :D
Stary dobry pekej xD
http://tibiacam.tv/cams.php?id=dsvgnd2j7vi9bdsr
ZeUs PiEkArZyK
06-05-2009, 01:37
to nie był Be ast.
to nie był Be ast.
to zobacz sobie "fa te" na tibia.com
Drugi char be asta
Kondziooo
06-05-2009, 09:00
to nie był Be ast.
outfit, styl gry i tibia.com ....
155 rp i 111 ed nie potrafia dogonic 60 ms...
niewiem czy smiac sie czy plakac...
;O
BingooCola
06-05-2009, 14:32
Fajnego bota ma kamerzysta ;)
szczerze to myslalem ze be ast jest wiekszym kozakiem, ale ogladajac filmik to az taki majster z niego nie jest ;p
@ nie macie sie czym jarac :/
up@
zwykle nie mowie noob pvp bo dlugi czas gralem tam no ale rozjechales mnie xD czego oczekujesz po 60 lvl? pro ue combos? czy zeby ubil 100 ek? ; p bije slabo, slaby mlv wiec i tak jak na moje oko jest superb
155 rp i 111 ed nie potrafia dogonic 60 ms...
niewiem czy smiac sie czy plakac...
;O
Smieszna to jest twoja niewiedza. Dogon sobie kogos kto biega na elfie majac 2x wiekszy level to bedziesz dobry
Gówno nie elf, nawet jeżeli ma te dashe to taki 114 ed powinnien go na t ringu i haste dogonic w chwile ale poprostu ten "pro peker" jak go nazywacie(dla mnie to normalny pk) wybiera tylko noob servy gdzie graja sami br (jak wiemy br maja totalnie zdupionego neta, jak i pvp) wiec to wszystko wyjasnia ;)
Tak i cala Brazylia gra na lagach....mhm
Lol nie czaje tego 100+ ED, w akcji na dragach, bo albo nie chciał/bał się go zabić, albo jest kompletnym pacanem. Przecież wystarczyło zgrać hit z wanda + lodowe UE i typek gryzie glebe. Ja nie wiem, kto teraz wyeksopwuje te wszystkie 100+ lvle, jakieś no brainy chyba xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.