Pokaż pełną wersje : Eq dla druida
Jak myślicie opłaca sie nosić eq dodające mlvl z małym defem czy jakieś lekkie z większym defem np. blue robe, demon shield? Prosze pomóżcie
Macko121
07-05-2009, 12:40
Dla magów najważniejsze jest to żeby nosić rzeczy lekkie, bo udźwigiem to oni nie grzeszą. A czy wolisz mieć większy def czy mlvl to już zależy tylko od ciebie. Ja osobiście brałbym sprzęt, który zwiększałby mi poziom magiczny, bo po co mi lepsza obrona, skoro ja (jako mag) staram się nie bić potworów w bezpośrednim kontakcie.
mam jeszcze pytanie czy trenować mlvl czy expic a mlvl sam wejdzie??
Macko121
07-05-2009, 13:46
Lepiej jest expić, mlvl sam wejdzie, a jeszcze przy tym zarobisz. Oczywiście jeśli używasz bota to możesz go sobie włączyć na noc na trenowanie samego mlvla. Jeżeli jesteś zajęty na przykład nauką i masz dostęp do komputera, wtedy także możesz sobie stanąć po dp i co jakiś czas spalić całą mane i coś zjeść.
Nightmarer
11-05-2009, 23:10
Oktaw Machnik
Heheheheheheheh To Ty Wiem O Tym
Oktaw Machnik
Heheheheheheheh To Ty Wiem O Tym
Boże! Widzisz a nie grzmisz... Po co spammujesz?
@Topic:
Z własnego doświadczenia wiem, iż defensywa u maga jest wyjątkowo ważna, szczególnie na niższych levelach. Pozwala zauważalnie zmniejszyć stratę HP a nawet uchronić przed zgonem.
Do zwykłego expienia polecałbym zakupić lekkie przedmioty z dużą obroną (Blue Robe, Vampire Shield/Demon Shield, Blue Legi i jakiś Crown Helmet) - w razie drobniutkiego laga więcej da Ci +2 do defensywy niz +2 do magic levela.
Na późniejszym levelu dostosowuj eQ do expowiska - na dragi zabieraj magma set itp.
Spellbooków, spellscrollów, spirit cloak i innych przedmiotów zwiększających magic level używaj na masowych/grupowych huntach.
Co do trenowania magic levela - olej go. Podczas huntów wbijesz go szybciej niż siedząc x godzin pod depo/domkiem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.