zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Potrzebuje waszej pomocy!!!

Hamel
28-12-2004, 18:55
Wiem ze ten temat był kiedys ale nieznalazłem odpowiedzi na mój problem(kozystałem z SZUKAJ) i porosze o niewymazywanie tego tematu

Pewnego dnia prubóje sie lognac do tibi, wbijam acc i pass i czekam otwiera mi sie okno:

"Error:connection timeout"

Niewiem czemu tak sie dzieje. Prosze was o szybkie odpowiedzi z rozwiazaniem "czegoś takiego".Niewiem czy to cos pomorze ale mam stałe łacze 128kb/s z kablówki (DAMI NET Legnica)

UWAGA!!!!! NIE ZWAŻAJCIE NA MOJE BŁEDY ORTOGRAFICZNE

Dwimenor
28-12-2004, 19:02
Ten problem był poruszny kilka(naście)razy w przeciągu ostatnich siedmiu dni, więc nie mów, ze nie znalazłeś. Jeżeli szukałeś pod:connection timeout, to ciężko znaleść, bo ludzie wpiują w tematach :HEKPPPP!!!!, "Pomóżcie" itp, zamiast sprecyzować problem w tytule wątku(Zalecam Zaawansowane szukanie-poradnik jest w "Propozycjach poradników").

A co do błędów:Można ich nie komentować, ale ty z swojej strony powinnieneś przepuścić najpierw tekst przez worda, jeżeli masz problem z ortograią.

Drybrych
28-12-2004, 19:37
Taaa...Zasmiecasz tylko forum...A powiem ci, że to znaczy że serv nie chce cie z jakiegos powodu przyjac. Jestes ostatnia osoba ktorej to mowie. Takich tematów jest bardzo dużo i do tej pory na prawie kazdy odpowiadalem...