zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Malvera Family-Rekrutacji czas zacząć !

FamilyREK
09-05-2009, 13:30
Team powstanie na dniach (o ile beda chetni). Chce stworzyc grupe ludzi, profesjonalnych graczy, z ktorymi bedzie mozna grac i ktorym bedzie mozna zaufac! Jezeli na innym serwerze masz hunta i zastanawiasz sie co zrobic, dolacz do nas a obiecuje Ci ze nie pozalujesz! Gram w Tibie prawie od poczatku jej powstania, teraz wracam po bardzo dlugiej przerwie (z nudow) i chce znalesc ludzi z ktorymi bedzie mozna powaznie pograc! Nie liczy sie expienie i levelowanie, zalezy mi na ludziach uczciwych, chcacych grac i dobrze sie bawic!

Wymagania:
- PACC
- poświęcenie grze (w miare możliwości)
- dobre poczucie humoru
- wierność gildii
- wiek powyżej 15 lat (mniej jezeli osoba pomimo mlodego wieku udowodni ze zasluguje na przyjecie)
- każde podanie bedzie rozpatrywane osobno
- nie chce miec nic wspolnego z noobami, ludzmi ktorzy sa nieodpowiedzialnymi debilami, malymi dziecmi ktore graja w to pierwszy raz i sadystami, ktorzy na samym poczatku zlapia hunta u innej gildii;
- szukam powaznych osob potrafiacych kooperowac, dzialac i wspierac sie nawzajem by moc ustanowic jakas sile na tym serwerze!

Chciałbyś dołączyć ?

1. Coś o Sobie
2. Co osiągnąłeś w TB dotychczas ?
3. Co chciałbyś osiągnąć poprzez przystąpienie do Family ?
4. Dlaczego chcesz wstąpić w nasze progi ?
5. Posiadasz Płatne konto ?
6. Kilka Zdań od Siebie.10.Kontakt Gadu-gadu lub e-mail
7.Posiadasz Mikrofon ? (vent)

Proponujcie nazwe Family :)

MarcuS.
09-05-2009, 16:38
Nie rób tego na tym forum.. sam nie gram od dobrego pół roku, miałem chęć wrócić ale wszystkie te 'rodzinki' to zgraja newbie, którzy wbiją już nawet ten 50lv, ale zaczynają kozaczyć. I co Ci po tym, że będziesz jak debil siedział swoim 80 sorcem na ancientach i zbierał gp, skoro złapiesz hunta za kolegowanie się z mniemanymi łebkami ;] Pozatym tylko dwie osoby z 30, które zaczną grać wbiją ten 50lv, nie mówiąc już nic o 90+. Chociaż raz grałem z ludźmi poznanymi na forum i wyszły z tego trzy osoby 100+, ale to jest uwierz mi sytuacja granicząca z cudem.