Pokaż pełną wersje : MMORPG ze swobodnym systemem walki <szukam>
Jak w temacie, szukam MMORPG, w którym walka nie polegała by na zaznaczeniu przeciwnika i klikaniu na zmianę skillów. Chodzi mi o całkowitą swobodę walki, ruch mieczem wtedy gdy chcemy, możliwość zranienia przeciwników stojących w zasięgu, wywijanie kombinacji ciosów itp.
Jak dotąd spotkałem się z tym tylko w D&D Online, jednak gra jest bardzo trudno dostępna.
Dodam, że nie szukam tylko darmowych tytułów, aczkolwiek miło by było, gdyby taki się znalazł.
KrEmAs KAc
09-05-2009, 21:16
Takie rzeczy tylko w erze.
może AoC??
edit: to może UO??
Niestety mój komputer nie wyciągnie z aoc wszystkiego, poza tym słyszałem że ta gra nie bardzo się udała.
Dodam, że nie chodzi mi o grę, w której główną robotą jest grind, a questy polegają na "idź zabij 100 szczurów i wróć po nagrodę". Wolałbym coś bardziej ambitnego.
@edit
W UO grałem już pół roku, czas odpocząć : p
Chyba przyjrzę się bliżej AoC. Trochę przeraża mnie wysokość abonamentu - 3 miechy, 41 euro.
Co do Darkfall, to gra jest zbyt nastawiona na pvp, no i trochę zbyt "mroczna". Już tego "mroku" mam dosyć po tym jak grałem dosyć długo w Requiem: Bloodymare.
Oczywiście ciągle czekam na propozycje.
Lord Dreathan
10-05-2009, 00:14
O ile pamietam to w Darkfall nawet nie ma AUTOATTACKU! I trzeba samemu celowac wszystkie ciosy mieczem, lub strzaly z luku :P Jak co to jest to mmo rpg, wiec niestety platny. Nigdy w to nie gralem wiec nie wiem jak to sie sprawdza itp.
jezeli nie musi to byc mmorpg to stary pozadny Die by the sword, bo tam nawet skilli nie ma same ciecia, a nawet mozna ustawic ze za ruchami myszki bedzie podazac twoj miecz =)
KrEmAs KAc
10-05-2009, 10:10
Polski abonament :
Abonament 1-miesięczny - 19,90 zł
Abonament 3-miesięczny - 49,90 zł
Oferta specjalna :
Dla osób które zamienią konto na polskie, przewidziana jest specjalna promocja. Przez ograniczony czas oferujemy abonament na polskim serwerze po obniżonej cenie:
Abonament 1-miesięczny - 19,90 zł (obniżka z 29,99)
Abonament 3-miesięczny - 49,90 zł (obniżka z 74,99)
* Pamiętaj jednak , że po przeniesieniu się na polskie konto nie będziesz już mógł z niego grać na serwerach umiejscowionych w innych krajach Unii Europejskiej
więc nie 41euro a 49.90zł. No chyba ,że chcesz grać na USA lub EU B)
Marchewki
10-05-2009, 10:27
co do Aoc moim zdaniem warto wydać 50 zł za 3 miechy i grać i cieszyć się grą która ma wiele możliwości niż napierdzielać w darmowe gówno typu Metin2:/ gdzie to zwykły hack and slash :/ bo im szkoda wydać 50zł za 3 miesiące gry :) gdzie nie ma 6 umiejętności na skos i pvp opierające się na F1 F2 F3 i kto szybciej !! ciach ciach ciach :D
Lunia... kiedyś był o tym temat... MMORPG z kombosowym systemem walki...
sterowanie-
Strzałki , a (atak normalny ) , s (podbicie wroga w powietrz)
Dużo kombosów , spelli , oraz broni...
co do Aoc moim zdaniem warto wydać 50 zł za 3 miechy i grać i cieszyć się grą która ma wiele możliwości niż napierdzielać w darmowe gówno typu Metin2:/ gdzie to zwykły hack and slash :/ bo im szkoda wydać 50zł za 3 miesiące gry :) gdzie nie ma 6 umiejętności na skos i pvp opierające się na F1 F2 F3 i kto szybciej !! ciach ciach ciach :D
Gdyby to było 50 zł na 3 miechy, to bym już się nie zastanawiał ;)
Niestety pre paid na 60 dni - 70 zł.
Porównanie metina do AoC było dosyć odważne z twojej strony ; p
Lunia... kiedyś był o tym temat... MMORPG z kombosowym systemem walki...
sterowanie-
Strzałki , a (atak normalny ) , s (podbicie wroga w powietrz)
Dużo kombosów , spelli , oraz broni...
Niestety do tego dochodzi cukierkowa grafika, której niestety nie trawię xd
Ależ ja jestem wybredny.
KrEmAs KAc
10-05-2009, 13:31
http://www.aoc2009.pl/
1 miesiąc za free
3 kolejne miesiące po 20zł
następne po 30 zł
więc jak chcesz mieć w co grać w wakacje to kupuj ;)
Marchewki
11-05-2009, 08:29
chodziło oto że w Polsce wszystkie dzieci kochają śmieci :) i biegną do takich gier jak tibie czy Metin2 :/ ja nie wiem co oni widzą w tym że darmowe... ale to już ich sprawa :> a aoc nawet 30zł za miecha to nie jest dużo pracujesz nie narzekasz :) nie pracujesz płaczesz :)
Święte słowa, sam należę do tych "płaczących", choć pracy na pół etatu mógłbym już się podjąć. Cóż, leń po prostu jestem xd
Chyba zdecyduję się na AoC. Proszę o niezamykanie tematu, może ktoś podsunie w ostatniej chwili coś lepszego ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.