Pokaż pełną wersje : Błąd czy nie?
Hipopotamica
10-05-2009, 21:09
Otóż mam knighta na świecie Ab'Dendriel z levelem 9, maną 40, Magic Levelem 0 i chciałam kupić sobie czary "Find Person" i "Light Healing", wszędzie opisane jako czary dla knighta. Niestety, NPC zapytani o te czary odpowiadają: "I'm sorry, but this spell is only for druids and paladins." :confused: Czy to błąd, czy funkcja jakiegoś uptade'u, która nie została opisana? Bo na razie wychodzi na to, że knight umie tylko czar "utevo lux". A to jest zupełnie bez sensu... ;(;(;(
Zbik Druid
10-05-2009, 21:15
Poszedłeś do złej gildi. W prawie wszystkich miastach są gildie dla czarodziejów, druidów, paladynów oraz knightów w których wykupuje się czary dla poszczególnych profesji. W Ab'dendriel nie ma gildii knightow. Musisz zajsc do Carlin. Jak będziesz w depo pójdź w kierunku północnego wyjścia z miasta i przed bramą skrec w prawo, tam stoi NPC Trisha, u której możesz wykupic czary.
Pozdrawiam
Link do mapy w carlin
http://tibia.pl/strona/mapy-carlin
Hipopotamica
10-05-2009, 21:23
@up
Jeżeli dobrze zrozumiałam: mam iść do carlinu, do NPC knightów, tak? :)
Hipopotamica
10-05-2009, 21:58
Dobra, problem rozwiązany. :cup:
I to, że cytuję NPC, to nie znaczy, że go nie rozumiem. X(
Proszę mnie nie jechać za to, że nie trafiłam, bo w Ab nie mogłam kupić i nie wiedziałam, że muszę iść do Carlin. Po prostu nie znam tak dobrze Mainlandu. :baby:
Dziękuję wszystkim, którzy wypowiedzieli się w tym temacie (no może nie wszystkim :p ) i proszę moderatorów o zamknięcie lub usunięcie tego tematu, jako że stał się on zbędny. B)
Na przyszłość, mniej emotikon - przejrzystszy tekst.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.