PDA

Pokaż pełną wersje : Yalahar

balmora
11-05-2009, 18:12
Witam mam 32 lvl RP i zastanawiam się czy dałbym radę poexpić w dzielnicy cmentarnej Yalaharu czyli na zombie,nightstalkerach etc. Jest tam dużo miejsca to ucieczki? bo nigdy jeszcze nie byłem i mam zamiar tam iść.Z góry dzięki za pomoc ;].

Chrill
11-05-2009, 20:01
http://i39.tinypic.com/29qikgj.jpg

jak widać miejsca do uciekania jest sporo.

jesli masz 75+ dista to powinieneś dać rade

Johanes19
11-05-2009, 20:11
Raczej napewno nie, jescze troche low jestes sam expilem tam 60rp i byl lekki hardzik

Chrill
11-05-2009, 20:24
Raczej napewno nie, jescze troche low jestes sam expilem tam 60rp i byl lekki hardzik

zalezy gdzie, bo na powierzchni idze wyrobić
podziemia odpadają przed 70lvlem jak dla mnie

Gholit
11-05-2009, 21:58
Prawde mówiąc miejsca jest dużo, ale potworów również. Uciekając przed jednymi możemy się wpakować na inne, dlatego polecam biegać wokół drzew/budynków/itp. Ja chodziłem najczęściej zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara, idąc od zejścia w dół. Przy zachowaniu ostrożności powinno być spoko. Leci dużo life ringów i steel helmetów (można zbierać w depo i sellać w Carlin) oraz samej kasy.

Virlan
11-05-2009, 22:12
Na powierzchni widziałem nawet 40 levele. Póki chodzisz ostrożnie, uciekasz w stronę, z której wybiłeś już respa to jest ok. Generalnie trzymaj pustą manę, bo zombie i tak dosyć mocno ją ssą, manasuj się tylko jak musisz się wyleczyć i zużywaj wtedy manę od razu. Nightstalker potrafi naaaprawdę mocno sparaliżować, więc uważaj żeby nie spanikować i nie władować się w trapa, bo na niższym levelu to pewny zgon.

Co do loota, to na 3 levele tam wbite zgarnąłem sporo kasy, 2 bpki steel helmetów, trochę life ringów, 2 haunted blady, i jedne bohy, więc jest tam całkiem przyzwoicie, tylko trzeba się nauczyć biegać. Na wyższym levelu polecam dodatkowo schodzić do pojedynczych banshee.

balmora
11-05-2009, 22:57
Ok byłem dzisiaj na powierzchni i exp jest zarąbisty,golda mam tyle że z capem się nie wyrabiam a lootbagi też są bardzo duze B).Nighstalkerzy nie uderzają mocno tak samo jak zombie...Necro też nie jest problem więc ogólnie polecam tą miejscówkę...jednak uważać na Licha :)Tak więc proszę o zamknięcie tematu :cup:

demen
12-05-2009, 12:01
Radziłbym zaczekać do ~50 levela. Zombie ssą manę na potęgę, a na twoim levelu masz jej naprawdę niewiele. Może więc to się tragicznie skończyć, jeżeli coś zrespi Ci się za plecami, albo wpadniesz w grupkę mobów (wliczając w to zlurowanego Licha). Ryzyko jest spore, ale powinieneś dać radę.