Pokaż pełną wersje : Yalahar
Witam mam 32 lvl RP i zastanawiam się czy dałbym radę poexpić w dzielnicy cmentarnej Yalaharu czyli na zombie,nightstalkerach etc. Jest tam dużo miejsca to ucieczki? bo nigdy jeszcze nie byłem i mam zamiar tam iść.Z góry dzięki za pomoc ;].
http://i39.tinypic.com/29qikgj.jpg
jak widać miejsca do uciekania jest sporo.
jesli masz 75+ dista to powinieneś dać rade
Johanes19
11-05-2009, 20:11
Raczej napewno nie, jescze troche low jestes sam expilem tam 60rp i byl lekki hardzik
Raczej napewno nie, jescze troche low jestes sam expilem tam 60rp i byl lekki hardzik
zalezy gdzie, bo na powierzchni idze wyrobić
podziemia odpadają przed 70lvlem jak dla mnie
Prawde mówiąc miejsca jest dużo, ale potworów również. Uciekając przed jednymi możemy się wpakować na inne, dlatego polecam biegać wokół drzew/budynków/itp. Ja chodziłem najczęściej zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara, idąc od zejścia w dół. Przy zachowaniu ostrożności powinno być spoko. Leci dużo life ringów i steel helmetów (można zbierać w depo i sellać w Carlin) oraz samej kasy.
Na powierzchni widziałem nawet 40 levele. Póki chodzisz ostrożnie, uciekasz w stronę, z której wybiłeś już respa to jest ok. Generalnie trzymaj pustą manę, bo zombie i tak dosyć mocno ją ssą, manasuj się tylko jak musisz się wyleczyć i zużywaj wtedy manę od razu. Nightstalker potrafi naaaprawdę mocno sparaliżować, więc uważaj żeby nie spanikować i nie władować się w trapa, bo na niższym levelu to pewny zgon.
Co do loota, to na 3 levele tam wbite zgarnąłem sporo kasy, 2 bpki steel helmetów, trochę life ringów, 2 haunted blady, i jedne bohy, więc jest tam całkiem przyzwoicie, tylko trzeba się nauczyć biegać. Na wyższym levelu polecam dodatkowo schodzić do pojedynczych banshee.
Ok byłem dzisiaj na powierzchni i exp jest zarąbisty,golda mam tyle że z capem się nie wyrabiam a lootbagi też są bardzo duze B).Nighstalkerzy nie uderzają mocno tak samo jak zombie...Necro też nie jest problem więc ogólnie polecam tą miejscówkę...jednak uważać na Licha :)Tak więc proszę o zamknięcie tematu :cup:
Radziłbym zaczekać do ~50 levela. Zombie ssą manę na potęgę, a na twoim levelu masz jej naprawdę niewiele. Może więc to się tragicznie skończyć, jeżeli coś zrespi Ci się za plecami, albo wpadniesz w grupkę mobów (wliczając w to zlurowanego Licha). Ryzyko jest spore, ale powinieneś dać radę.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.