Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Z cyklu Jest Waste Jest Zabawa czyli Full Poi Quest By EK + MS
Aron_Tim
12-05-2009, 03:47
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=85qpecp9orwb95n0
nie chce mi sie liczyc ile zwastowali ale napewno nie mało
plik ma 1mb+ ;o zaczynam oglądać. ale jeśli to prawda, to tylko pogratulować.
Rotfl 260 ek bez poi haha xD Nie ma to jak bot char 100% 24h/7
Rotfl 260 ek bez poi haha xD Nie ma to jak bot char 100% 24h/7
Z czego to wywnioskowałeś?
A masz jakieś sensowne wytłumaczenie swojego wniosku? Bo mi się wydaje, że może nie chciało mu się siedzieć wcześniej na poi 4 godziny, żeby dostać softy, które już dawno ma.
to chyba 2 podejście ich, wcześniej padl na hellfire o ile nie mnie pamięć nie myli ; >
Z tego co wiem to on poi service robił możliwe, że specjalnie nie zaliczał sali żeby udowodnić to osiągnięcie.
Ofc, ze mozliwe, ale taki idiota jak tam wyzej musial juz naplakac o bocie.
Bardzo dobre wykonanie, gratulacje :)
Oni juz mieli podejrzewam dawno zrobione poi tylko teraz wyczyscili je sobie w 2 zeby byc moze udowodnic sobie lub komus cos :) gdy wchodza na tron odrazu ich cofa gdyby nie mieli seala zalizconego to wpierw by mogli wejsc na tron :) nagrod na filmie tez nie wzieli ;)
Ktoś im tam poty zostawił chyba wcześniej, bo nagrywający miał jakoś ponad 100 mp, a potem znów 1k :). Niemniej gz dla nich, chyba pierwszy taki wyczyn.
zresupplować się to już nie problem, nie mniej jednak jest to niezły wyczyn :o
Oni juz mieli podejrzewam dawno zrobione poi tylko teraz wyczyscili je sobie w 2 zeby byc moze udowodnic sobie lub komus cos :) gdy wchodza na tron odrazu ich cofa gdyby nie mieli seala zalizconego to wpierw by mogli wejsc na tron :) nagrod na filmie tez nie wzieli ;)
Oni są jedną z najlepszych drużyn do wyczyszczenia PoI ;). Bylem z nimi jeszcze przed upem, kiedy byly normalne dialogi, zajelo im to 3:35h, wteyd byl to chyba 2 czas w calej Tibii ;). Są zajebi*** :confused:
I pomyslec, ze kiedys ukonczenie tego questa graniczylo z cudem. : O
Wy narzekacie na system leczenia, jak tutaj knight sam przez cale poi sie leczyl. : O
Jestem w szoku.
hardok123
12-05-2009, 21:07
oh RLY? ;o;o;o;o 'dzieNki!'
@topic
gratuluje.
@offtop
zaraz dzieci sie znajda 'i to ejst ta tibia, quest ARCY TRUDNY w 2 osoby zal zal zal noob omg wtf rotflolmaomg ZALAZLAZALZAL!!!!!!!! ;(;(;( DAAAASZ COS?'
kombos665
12-05-2009, 21:31
Wy narzekacie na system leczenia, jak tutaj knight sam przez cale poi sie leczyl. : O
Signed
Nieźle nieźle ;p Ja nadal czekam jak jakiś rp/ms/ed zrobi solo POI (bo ek to się może w dupe pocałowac :D)
Ładnie ogarniali chłopaki, jeszcze troszke i ktoś PoI zrobi solo ;)
A tak apropo to podobało mi się to, że to jest 1 knight jakiego widzę, który nie płacze, że bez sio nigdzie nie idzie.
P.S
Nieźle nieźle ;p Ja nadal czekam jak jakiś rp/ms/ed zrobi solo POI (bo ek to się może w dupe pocałowac )
żebyś sie nie zdziwił.
Lol poi solo. Ehe i co jeszcze? We dwoch to rozumiem, bo to jakies combo, ale solo?! dajcie se z tym siana. ; d
Lol poi solo. Ehe i co jeszcze? We dwoch to rozumiem, bo to jakies combo, ale solo?! dajcie se z tym siana. ; d
Skoro był na forum film na ktorym jakiś rp expi na którymś tam sealu to czemu nie miałby zrobić solo? Troszkę to nierealne z powodu kosmicznej ilości potów i asasinek, które musiałyby zostać użyte :P
Na forum czasem gości Tomurka to może go tak namówić ? Kontakt jest z nim to może by spróbował :D tak solo :P tylko ze rycerzem to najciężej będzie ...
Master-Mada
13-05-2009, 00:25
Skoro był na forum film na ktorym jakiś rp expi na którymś tam sealu to czemu nie miałby zrobić solo? Troszkę to nierealne z powodu kosmicznej ilości potów i asasinek, które musiałyby zostać użyte :P
Ta, a skoro był na forum film jak 20~ ed zabija solo dl'a to dlaczego nie miałby expić na frostach z ue?
Bardzo ładny filmik. Jeden z lepszych ostatnio.
Na forum czasem gości Tomurka to może go tak namówić ? Kontakt jest z nim to może by spróbował :D tak solo :P tylko ze rycerzem to najciężej będzie ...
Tomurka? Ten gałgan nie zbloczył by nawet Wyverny. Pół biedy, że na Ventrilo nie jest w stanie ułożyć poprawnie nawet najprostszej sentencji, ale chociaż mógł by cokolwiek ogarniać.
Zrobienie PoIa solo, jest praktycznie niewykonalne. Nie gdybajcie.
@Topic
Kawał dobrej roboty.
T3H_VirUs
13-05-2009, 18:37
@Film.
WASTE! XD Ale gratki nie lada wyczyn pyknąć poi w 3h ...w 2 osoby lul ;d
@przekoksy
słyszałem kiedyś że 250~ek zrobił solo banute :P Niestety filma ni mom :<
@ down
cały quest
: p
@2x down
nie porównałem : p Nie zrozumiałeś pewnie -,-
Master-Mada
13-05-2009, 21:32
@ up
A co to za problem zrobić solo banutę? 130+ ms może ją zrobić w kilka minut (ostanią misję, bo chyba ją masz na myśli)
kombos665
13-05-2009, 21:38
@Film.
WASTE! XD Ale gratki nie lada wyczyn pyknąć poi w 3h ...w 2 osoby lul ;d
@przekoksy
słyszałem kiedyś że 250~ek zrobił solo banute :P Niestety filma ni mom :<
nie no jak ty POI porównujesz do Banuty to ,,ZAL'' ... przecież tam to pare hydr + serpent swpawnów (lurujesz sobie po 1-3 max) i jest luz a na poi? 2 hffy + cos innego i mogą niejedną postac wziąc na kombo
Marecki666
14-05-2009, 07:46
dobre typy, bez ed naprawde ciezko zabetonowac poi.
@pare up
ten co zrobil banute solo to Estroz z Candii ale na 230 levelu knightem to raczej nie problem
a co do palka robiacego poi solo to z Bogiem na sealu z juggernautami (przynajmniej na non pvp)
bardzo ladnie gz gz gz oby wiencej takich kozakow :P :cup:
@pare up
ten co zrobil banute solo to Estroz z Candii ale na 230 levelu knightem to raczej nie problem
a co do palka robiacego poi solo to z Bogiem na sealu z juggernautami (przynajmniej na non pvp)
Czekaj czekaj, byl chyba niedawno filmik, jak jakis ... 300? rp expil solo w pokoju z juggern~. I to chyba nawet na non-pvp.
expic expic, ale wyczyscic jest juz gorze... No chyba ze ludzie co placili za questa pomagali by mu blokowac respa, bo inaczej tego nie widze.
Btw a jak mialo by wygladac czyszczenie Phantasm rooma przez palla (solo ofc)?
maszter321
14-05-2009, 21:56
Czekaj czekaj, byl chyba niedawno filmik, jak jakis ... 300? rp expil solo w pokoju z juggern~. I to chyba nawet na non-pvp.
to chyba byl 270 rp ale na pvp bo rzucal f bomby normalne..jesli mowimy o tym samym filmiku
expic expic, ale wyczyscic jest juz gorze... No chyba ze ludzie co placili za questa pomagali by mu blokowac respa, bo inaczej tego nie widze.
Btw a jak mialo by wygladac czyszczenie Phantasm rooma przez palla (solo ofc)?
Teoretycznie dałoby rade z flash arrows+exori san. Podkreślam: teoretycznie.
Imho na POI solo poczekamy jeszcze długo, może nie doczekamy się nigdy.
Poi solo jest kwestia czasu.
TrunksSSJ2
17-05-2009, 22:13
I już był...solo...(z 1 dedem)by morghar
Chetnie bym zobaczyl cama.
Mlot_Udarowy
26-05-2009, 17:05
Tomurka? Ten gałgan nie zbloczył by nawet Wyverny. Pół biedy, że na Ventrilo nie jest w stanie ułożyć poprawnie nawet najprostszej sentencji, ale chociaż mógł by cokolwiek ogarniać.
hahah za to ty ogarniasz.
Sam sie jakasz glupku ;|
@topic
calmera rox jo jo
hahah za to ty ogarniasz.
Sam sie jakasz glupku ;|
@topic
calmera rox jo jo
nazbieraj wpierw kase na slownik to pogadamy <<
skarabeusz323
27-05-2009, 02:38
no z tego co mi wiadomo to juz zostało zrobione poi przez polaka mogę dodać
"Morgahar " name szukajcie w archiwum hunted.pl
nie wiem czy 1? ale zrobione
HEhe nic tylko gratulowac :D
Kozaki poi we 2 :cup:
i to ejst ta tibia, quest ARCY TRUDNY w 2 osoby zal zal zal noob omg wtf rotflolmaomg ZALAZLAZALZAL!!!!!!!!
TOpic:Gratulacje, sprawnie im to poszlo ;p;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.