zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer [pvp-enfo]190mage+ pada pro exp profit

Rav
13-05-2009, 16:18
http://uploadhyper.com/file/2699/SIRUCKER.cam.html

mozna powiedziec ladnie 'zaexpili'

http://img19.imageshack.us/img19/2762/kkkj.jpg

edit, chcialem nazwe tematu '[pvp-enfo]190mage+ pada pro exp profit' ale zjadlem slowo pada ;x

kombos665
13-05-2009, 16:22
Nie no nie rozumiem tego - zgranie w biciu spoko wszystko ok , ale czego na H*ja te nooby rzucają się tak na deda?

Satanik
13-05-2009, 16:26
Nie no nie rozumiem tego - zgranie w biciu spoko wszystko ok , ale czego na H*ja te nooby rzucają się tak na deda?

hmmm... po loota? ;> myślenie nie boli

kombos665
13-05-2009, 16:38
No dobra ale kurde... to była drużyna , i jak wspólnie kogoś zabijają i sobie pomagają to loot też powinnien byc wspólny... Na no-pvp jak się noobki rzucają na loota to od razu tylko ,,widac że to noob-pvp'' albo coś w tym stylu tutaj nooby się rzucają jak nie wiem , ciało rzucają żeby nikt nie ruszył , no ale przecież PVP ma poziom i wszystko jest git...

T3H_VirUs
13-05-2009, 18:51
nie chciałbyś 3x softow za free?

Slythia
13-05-2009, 19:01
Na enfo nie ma ani blessów, ani aoli, dlatego też cały plecak Sir Uckera i ewentualna część eq leżała sobie tam...

Nawet nie wiedziałam, że waterloo jeszcze istnieje. Cóż, zawsze lubili atakować i robić pułapki na niewinnych graczy.

Ps. Poprawiłam tytuł.

Rybzor
13-05-2009, 19:23
nie chciałbyś 3x softow za free?
Wątpię, aby ktokolwiek z mózgiem (nawet na ~200 lvlu) nosił tyle par softów w BP.

@co do filma
No koleś jakoś tam ogarniał, biegał sobie, zakładał SS i się manasował, ale żadnej większej próby ucieczki nie było, chociaż chyba i tak nie miał większych szans.

Kuro_Warrior
13-05-2009, 22:19

Nooby? Wbij 90 lvl na pvp enfo gl

Najwiekszy_Koks
13-05-2009, 22:23

jak dla mnie lvl na pvp-enfo ma takie samo odsniesienie do "doswiadczenia" gracza jak lvl na non pvp-czyli zadne

amoximpio
13-05-2009, 22:31
jak dla mnie lvl na pvp-enfo ma takie samo odsniesienie do "doswiadczenia" gracza jak lvl na non pvp-czyli zadne

One one one !! GL naps no true life sux nie ?:>:>:baby::baby::baby:

Virlan
13-05-2009, 23:22
Atakujący średnio ogarniali imho. Zabili swojego (chyba) gościa, trafiali w siebie nawzajem jak koleś skakał po drabince. A ten 190 MS nie miał żadnych szans, za dużo ludzi tam było. Ale i tak ogarniał, mógł jeszcze próbować atakować co najwyżej, bo do pz i tak by go nie wpuścili.

@2up
Nie, no w sumie żadna różnica, między odpaleniem bota na frostach, a expieniem ręcznym z przeczuciem, że im wyższy lvl masz, tym większa szansa, że zaraz ktoś wpadnie po ciebie z uwagi na exp i loot.

Krukson
13-05-2009, 23:31
Atakujący średnio ogarniali imho. Zabili swojego (chyba) gościa, trafiali w siebie nawzajem jak koleś skakał po drabince. A ten 190 MS nie miał żadnych szans, za dużo ludzi tam było. Ale i tak ogarniał, mógł jeszcze próbować atakować co najwyżej, bo do pz i tak by go nie wpuścili.

Po pierwsze. Emes sam pisał się na śmierć, bo pływał za nimi a na dodatek wyszedł ze statku. Po drugie. To, że trafiali siebie jest okazem BRAKU bota. Nie mieli reatacku.
Po trzecie. Nie srajcie, że nie miał szans, bo jak odbieg na statek i wybiegli za nim wszyscy, a na dole został 1, mógł wlecieć na dół, m walla za siebie, przesunąć typa, m wall koło siebie, czekać aż zniknie i w długą. Proste, nie? ;_)

Rybzor
13-05-2009, 23:58
Fail.

Wystarczy wydać trochę kasy i masz lvl, rotfl. BUY EXP PLX, wtf?

Virlan
14-05-2009, 00:41
To, że trafiali siebie jest okazem BRAKU bota. Nie mieli reatacku.

Jakoś ja dawałem rade trafiać z run we wroga skaczącego po schodach jeszcze zanim wprowadzili hotkeye. I nie uważam tego za jakiś wyczyn. Tym bardziej z hotkeyami. To chyba niezły przykład na to, jak boty odbierają graczom skilla ;/

Gonzo
14-05-2009, 01:39
Po trzecie. Nie srajcie, że nie miał szans, bo jak odbieg na statek i wybiegli za nim wszyscy, a na dole został 1, mógł wlecieć na dół, m walla za siebie, przesunąć typa, m wall koło siebie, czekać aż zniknie i w długą. Proste, nie? ;_)

No mistrz, chciałbym zobaczyć, jak wykonujesz taką akcje. Pomyśl, że tam dalej mogły być noobchary od nich, albo ktoś jeszcze. Ew. nie zdążył by przesunąć/rzucić mwalla koło siebie, i wpadłby w trapa. A kombinował na wszystkie strony.

Team co atakował, hum, widać, że dzieci updejtu 7.8 - jeden mwall wystarczył by ten MS padł znacznie wcześniej (wiem, że jest szybki na 190 poziomie gość... ale ich tam było 3 ;o) - wtedy jak pobiegł w stronę Guide Thelandil. Jeśli nie tak, to powinni stać na górze przy drabince, żeby go przepchnąć jak skakał.

Co nie zmienia faktu, że frag to frag - dobry.

bemo
14-05-2009, 10:02
Po pierwsze. Emes sam pisał się na śmierć, bo pływał za nimi a na dodatek wyszedł ze statku. Po drugie. To, że trafiali siebie jest okazem BRAKU bota. Nie mieli reatacku.

tak zwlaszcza mowi to ktos z secury, ty bys zrobil wszystko najlepiej. 90% graczy bylaby obsrana w tej sytuacji.

no i kombos665 ma racje, co to za team (ktory na 101% byl na ventrilo czy innym gownie) ktory przesuwa sobie cialo jak glupie nedzne szuje. kazdy bedzie sie bil byle by 1k dostac, co za zasrusy za przeproszeniem. jak ja ide na pk nigdy nie ma tak zeby krasc czy przesuwac cialo. chyba ze stoi jakis noobchar kolo nas...

T3H_VirUs
14-05-2009, 10:03
Wątpię, aby ktokolwiek z mózgiem (nawet na ~200 lvlu) nosił tyle par softów w BP.

Masz racje ale to chyba tylko na pvp : p

BingooCola
14-05-2009, 11:37
Kamerzysta dostał 20% expa :o nice

Koszyk
14-05-2009, 13:07
Nie srajcie, że nie miał szans, bo jak odbieg na statek i wybiegli za nim wszyscy, a na dole został 1, mógł wlecieć na dół, m walla za siebie, przesunąć typa, m wall koło siebie, czekać aż zniknie i w długą. Proste, nie? ;_)

Tak, Ty byś na pewno tak zrobił i udałoby Ci się to bez najmniejszych problemów :)
GL. To nie ots, że ludzie nie ogarniają co się wokół nich dzieje.

Btw. przez CAŁY FILM, na dole stoją 2 osoby i m wallują plecy żeby nie mógł uciec, więc Twój masterplan by nie wypalił ;x.

Krukson
14-05-2009, 13:26
No mistrz, chciałbym zobaczyć, jak wykonujesz taką akcje. P

Zapraszam na Aldore/Danubie.

@bemo
To, że mam tu wpisanego chara z Secury, nie znaczy, iż posiadam tylko jednego, więc papa zamknięta i ogarnij. ;-)

@Koszyk
Btw. przez CAŁY FILM, na dole stoją 2 osoby i m wallują plecy żeby nie mógł uciec, więc Twój masterplan by nie wypalił ;x.

Jakbyś nie zauważył, gdy ms odbiegł w róg, na dole została 1 osoba i 1 m wall znikł.
Gz ogara, wbij większy niż 20 - pogadamy.
;-)

Jety
14-05-2009, 14:08
;-)

Ty jestes uposledzony prawda?...O jaki ty fajny masz 20lvl+ dobra zawijaj na swoja secure noob pvpowcu a nie tutaj z bajkami sie mamoczesz..i nacz sie ze lvl to nie wszystko :) widac jak ogarniasz ta gre i rozumowianie nooba/idioty

Krukson
14-05-2009, 14:36
Ty jestes uposledzony prawda?...O jaki ty fajny masz 20lvl+ dobra zawijaj na swoja secure noob pvpowcu a nie tutaj z bajkami sie mamoczesz..i nacz sie ze lvl to nie wszystko :) widac jak ogarniasz ta gre i rozumowianie nooba/idioty

Ogarem jesteś Ty, bo czytasz i nie wiesz co czytasz.
Wtórny analfabetyzm, kretynizm się szczerzy.
Następny, który widzi postać z boku.
Pochwal się swoją postacią pvpowcu ;-)

Fayny
14-05-2009, 14:39
Gratuluję wszystkim tym którzy uważają że jest się koksem i mistrzem pvp jak ma się 200lvl.

Virlan
14-05-2009, 14:55
IMHO, jesli ktoś wbił ten 190 lvl na pvp-enfo to ogarnia. Są 2 światy enfo, a tylko JEDEN gracz, mający ponad 200 lvl. Dla przykładu, na jednym świecie non-pvp (choćby Calmera) jest 71 takich graczy. Jest różnica? To imho świadczy o tym, że ktoś z wysokim levelem na enfo, po prostu musi ogarniać. I ten mag ogarniał, więcej zrobić nie mógł.

Krukson
14-05-2009, 15:29
http://iv.pl/images/fhhiv1pip4uam3uqiv8s.jpg (http://iv.pl/viewer.php?file=fhhiv1pip4uam3uqiv8s.jpg)

I co, nie było możliwości ucieczki? :<

@DOWN
Zobacz filmik.
Wszyscy wychodzą na górę, a poza tym, za m wallami jest od razu zejście, więc nie wiem jakim cudem miałby tam ktoś stać skoro nikogo nie widać :<

Fayny
14-05-2009, 15:34
http://iv.pl/images/fhhiv1pip4uam3uqiv8s.jpg (http://iv.pl/viewer.php?file=fhhiv1pip4uam3uqiv8s.jpg)

I co, nie było możliwości ucieczki? :<

Ty naprawdę jesteś nie rozgarnięty.

Czy to naprawdę nie możliwe, że dalesze przejście nie było zablokowane ?

Leon666
14-05-2009, 16:12
Hmm nie ogarnial z mana, wiec duzo czasu na ucieczke nie mial. Osobiscie latalbym gora/dol tak jak on z tym ze sdkowalbym kolesia co blokuje droge. Moze by padl? ;d

Askaral
14-05-2009, 16:19

@bemo
To, że mam tu wpisanego chara z Secury, nie znaczy, iż posiadam tylko jednego, więc papa zamknięta i ogarnij. ;-)

@Koszyk

Jakbyś nie zauważył, gdy ms odbiegł w róg, na dole została 1 osoba i 1 m wall znikł.
;-)

Zawsze mi sie chce smiac kiedy widze takich napinaczoogarow jak ty. Pewnie bys ich wszystkich zabil i pozbieral loota przy okazjii wbiajac 10 leveli pr0 ogarku

Szefie :)
14-05-2009, 16:58
;-)

ops, fail bo koszyk to 240 rp ;//

bemo
14-05-2009, 17:44

@bemo

gram w tibie 4 lata, w tym 3 cwiczylem pvp.

T3H_VirUs
14-05-2009, 17:54
powiem jedno.

Koleś nie miał szans i tyle.....dyskusja jest zbędna >_>

@down
nie napinaj już

Leon666
14-05-2009, 19:17
gram w tibie 4 lata, w tym 3 cwiczylem pvp.

gowno nas to obchodzi wiesz? Tak samo Twoje, twoje i jeszcze tamtego pvp, o ktorym tutaj dyskutujecie. Macie na tym punkcie jakies kompleksy? Skad all wiecie, ze Krukson, ktory rzekomo wedlug was sie napina nie zrobilby tego lepiej? Kazdy zachowalby sie inaczej, i moze ktos z was ucieklby z tamtad? Gowno mozecie o tym wiedziec, wiec nie pieprzcie glupot bo niedobrze mi. ;d

film@
no jak juz mowilem, mogl cos bic, a nie tylko manasowac sie.

Koszyk
14-05-2009, 20:00
@Koszyk
;-)

Zapraszam na Arcanie.

Tak się składa że mam level większy niż 20 ;x, dla Twojej wiadomości 240 RP. Oczywiście upierasz się jeszcze przy fakcie, że Ty byś uciekł, a Twój argument "gdy ms odbiegł w róg, na dole została 1 osoba i 1 m wall znikł." Jest żałosny i co zdążył by odbiec z powortem i NIIKT nie zszedłby na dół rzucić m wall'a. A ta jedna osoba która pilnowała mw też jest ślepa i strasznym nieogarem i nie zdąży rzucić wm.

Skończmy tą bezsensowną kłótnię, bo gdybać to sobie można.

psyhopatka
15-05-2009, 07:20
Na dolerze teraz nikt nie sprzedaje expa.
Bp zajebali szybko bo tamci robili mass loga jak zwykle.
Expienie na dolerze jest bardzo trudne bo wojna tu już trwa dosyć długo, najgorzej mają gracze bez gildi bo padają od obydwu stron.

Flafik09
31-05-2009, 17:11
fajne expowisko ^^

Jety
31-05-2009, 17:53
Dobra krukson skacz te swoje bajki i obelgi do mnie bo jestes zalosny..baju na secure ;*

Uzik3000
02-06-2009, 09:20
Kiedyś na 7.0-7.6 dostawało się więcej expa? czy mi się tylko zdaje?