zaloguj się

Pokaż pełną wersje : postac swiat itp

toorop
14-05-2009, 21:37
Szukam dobrego swiatu npvp do zrobienia palka/kina (nie moge sie zdecydowac). Bedzie to pierwsza moja poważna postac i zastanawiam sie kto to ma byc? Nie bede bocic i allegro kid tez raczej nie jestem.

Foxium
18-05-2009, 11:21
co to jest allegro kid? :P

DRoN
18-05-2009, 12:39
Wgm chodzi mu o to, że nie zamierza kupić postaci na danym serverze.

BialyOleander
18-05-2009, 14:24
co to jest allegro kid? :P

To ty.
@top zrób pala nie będziesz musiał długo skillować i nie polecam nPVP nudy wybierz jakiś porządny świat PVP

Czuowiek_Guma
18-05-2009, 17:43
zrob knajta on jest NIESMIERTELNY

@down
zginales na 49 LvL? przykro mi mama kupi kredki

DRoN
18-05-2009, 17:48
Tak, szczególnie na 49 lvlu, jak biegasz ze zwykłymi potionkami. (nie mówiąc o ataku PK)
Chyba że twój rewir, to krata kanalizacyjna przy DP. Taki spot ogarniesz bez problemu xD

Edwardo
19-05-2009, 14:07
Tak, szczególnie na 49 lvlu, jak biegasz ze zwykłymi potionkami. (nie mówiąc o ataku PK)
Chyba że twój rewir, to krata kanalizacyjna przy DP. Taki spot ogarniesz bez problemu xD

Tutaj mówimy o nPvp więc o PK nie ma co się martwić.

@Topic

Każdy świat npvp jest zaludniony i tak na prawdę na facc'u jest ciężko tam grać. Mimo wszystko jest tak wielu graczy którzy używają nielegalnego oprogramowania. Ze Swojego doświadczenia nie preferuję Secury- zaludniony server, mimo iz gra tam wielu polaków nie idzie tego odczuć ponieważ tam polak polakowi nie pomoże. Tyle z mojego doświadczenia z Secury

Pozdrawiam