Pokaż pełną wersje : Dodatkowe 50expa... gdzie?
W jakże banalnym miejscu pt. Chain Armor Quest.
http://img16.imageshack.us/img16/5792/2minosy.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/1435/2minosy2.jpg
Temat dla najzwyklejszego podania informacji.
Prezydent_czuwa
14-05-2009, 23:14
Oh nie! Uważam że to fake i muszę to sprawdzić, ale raczej to nie fake.
A myślałem, że to ja jestem Voyagerem! Foch :<
Rocket Slayer
15-05-2009, 07:11
Że co? Que pasa?
perek1892
15-05-2009, 09:44
niewiem co o tym myśleć...dziwne...
Zalgadis
15-05-2009, 11:35
Ale o co chodzi?
Chodzi o to, że tam są dwa minotaury? -Nie rozumiem.
No faktycznie, dwa minosy ;) przynajmniej nie ma już tak łatwo
Rakostayer
15-05-2009, 13:47
Fake! Wszystko źle pocieniowane! Fake, Fake, Fake! IP PLX!
----------
A tak w ogóle to o co ci chodzi?
Michukng
15-05-2009, 15:39
Słucham ? O co chodzi ? O.o dziwne ;x
@ Edit
Aaaaaa, chyba już wiem. Chodzi o to, że ktoś tam bije minosy pada, a Ty dobijasz i masz 50 expa ? ;x
Gdzie jest te dodatkowe 50 expa, bo nie widzę? A poza tym nawet jak masz 50 expa więcej to co nam do tego? Co to w ogóle za temat? I czemu tam są dwa minotaury?
DK-LOG.911
15-05-2009, 16:28
chodzi o to, ze 2 minosy laza tera po bear roomie. w klimacie rpg:
Zniewoleni orkowie zaczęli się buntować, dlatego wysłaliśmy tam dodatkową straż... yabadoo??
Na Eternii zaobserwował to również Dalamar of Shadow o ile dobrze pamiętam, a napisał o tym na forum.rookgaard.pl w temacie Eternia Life.
Boże
To ja jakieś 2 lata nie bylem na rooku i wiem że normalnie jest tam 1 minotaur a teraz są tam 2 a jak wiadomo nie ma juz czegos takiego jak podwójny spawn (jak pod starą tibią)
No, dziwne.
A nie można przypadkiem zlurować minosa aż pod drabinę, zaczekać aż zrespawnuje się drugi i przyprowadzić pierwszego do zagrody? :P Eld, ten drugi minos się uleczył czy drugi screen to kolejna para? :P Niech ktoś potwierdzi podwójny respawn bo żadko tam bywam ;)
@up
Łatwo zauważyć różnicę między tymi fotami. Niech pierwszy lepszy ci potwierdzi.
@Ciufcia
Wiem. Toć to R.pl jest jakoś pierwsze w takich sprawach.
Hakuoh ma racje, na Azurze też respią sie dwa. Widocznie Cpsoft utrudnił questa ;P
Wszędzia respią się dwa.
Przedchwilą na dwóch serwarach sprawdzalem i byly 2.
Na kyrze tez sa 2 minosy, zawsze byl jeden, widac dodali taki bajer.
Jaskinia w Thais zniknela, drugi minotaur pojawil sie w Bear Roomie .. Ciekawe co jeszcze ; )
Beh0lder
15-05-2009, 23:09
Chwała Cipsooofotowi!!! Po udupienia przejść w mino hellu , przejscia w wasp tower wreszcie zrobil cos na rzecz trapujacych rookstayerow! xd Thx ;* !
Kromka123
15-05-2009, 23:26
Jaskinia w Thais zniknela, drugi minotaur pojawil sie w Bear Roomie .. Ciekawe co jeszcze ; )
Apokalipsa
Beh0lder
15-05-2009, 23:50
Apokalipsa
Wg. ewangelii CM Knightmare'a ;)
@edit na moim swiecie tez jest
Fakt, na Isarze też tak jest, więc jest tak wszędzie, lecz zaciekawiła mnie jedna rzecz, czy na Mino-Hellu nie zmniejszył się resp? Bo tak według mnie mało tych minosów było, a ciała na ziemi nie leżały... Sprawdźcie to ;]
Heatvich
16-05-2009, 10:33
Fake! Wszystko źle pocieniowane! Fake, Fake, Fake! IP PLX!
----------
A tak w ogóle to o co ci chodzi?
Umyj Dup* i rusz się zobaczyć, żadne fake . Pokaż mi 3 dowody że to fake geniushu.
@topic
Dziwne.. Dziwne... Nie wiem czy takie dodatkowe 50 expa, bo nie każdy potrafi pokonać minosa .
Te zniknięcie jaskini i te 2 mino to chyba jakiś bug (bez żadnych umyj dupę do mnie) Być może cipsoft tak chciał :confused:
Z tego co mi wiadomo, to jak sie ustawi dobrze boxy to sie 2-gi mino respi.. (Cipy pewnie chciały utrudnić troszkę questa na chain arm'a, zeby newbe zbierali team'a i szli na MH).
Rakostayer
16-05-2009, 11:50
Umyj Dup* i rusz się zobaczyć, żadne fake . Pokaż mi 3 dowody że to fake geniushu.
@topic
Dziwne.. Dziwne... Nie wiem czy takie dodatkowe 50 expa, bo nie każdy potrafi pokonać minosa .
To była ironia "geniushu"...
A teraz już wiem że chodzi oto że dwa minosy, myślałem że to normalne bo gram od niedawna a przedwczoraj byłem w bear roomie i były dwa.
Fakt, na Isarze też tak jest, więc jest tak wszędzie, lecz zaciekawiła mnie jedna rzecz, czy na Mino-Hellu nie zmniejszył się resp? Bo tak według mnie mało tych minosów było, a ciała na ziemi nie leżały... Sprawdźcie to ;]
Jak było 5 minosów tak nadal jest.
Minio654
16-05-2009, 16:15
Potwierdzam respia sie 2 minosy :] :cup::cup::cup::cup:
To prawda respią się tam 2 mino, robiąc chara na Refugii przy wykonywaniu bear room nieźle się zdziwiłem widząc dwa minoski :P
Heatvich
17-05-2009, 08:54
To była ironia "geniushu"...
A teraz już wiem że chodzi oto że dwa minosy, myślałem że to normalne bo gram od niedawna a przedwczoraj byłem w bear roomie i były dwa.
Żadna ironia "geniushu", tylko nie wiedziałeś a teraz się boisz przyznać do błędu.
Jezu po prostu był jeden mino za skrzynkami więc ludziom, którzy wykonywali questa on nie przeszkadzał, Cipsoft to zauważył i postanowił utrudnić questa.
Edit:
Pewnie niedługo będzie, że "Jag sje óbije oba minosy s fista bes eku to wylecj spajk suort, brass armor, scale armor, dwarwen szielt, golden spodnje i buts of szypkość.
To odkrycie wstrzasnie fundamentami tibii, bo to w co tak dlugo wierzylismy wlasnie leglo w gruzach... zamiast 1 az 2 minosy!!! Chyba zostane rookslajerem
Oh nie! Uważam że to fake i muszę to sprawdzić, ale raczej to nie fake.
A myślałem, że to ja jestem Voyagerem! Foch :<
uważasz że to fake ale myslisz że to nie fake? to tak jak byś był zły i szczęśliwy naraz... no ale cóż ja już chyba nie pojme toku myślenia dzieci tibi :p
@topic
fajnie jakieś utrudnienie
piramjida
17-05-2009, 22:00
Nie rozumiem niby w jaki sposob to ma komus cokolwiek utrudnic. Dalej te minosy stoja za skrzynkami to co to za problem?
Beh0lder
17-05-2009, 23:33
uważasz że to fake ale myslisz że to nie fake? to tak jak byś był zły i szczęśliwy naraz... no ale cóż ja już chyba nie pojme toku myślenia dzieci tibi :p
@topic
fajnie jakieś utrudnienie
Noobki i tak te biedne minoski za skrzynkami uwiężą
@up od tak dzisiaj choćby trapnołem tam 3 osoby wczoraj też 3 ( jedna uciekła ;/ )
Noobki i tak te biedne minoski za skrzynkami uwiężą
@up od tak dzisiaj choćby trapnołem tam 3 osoby wczoraj też 3 ( jedna uciekła ;/ )
Beho,
Czy ciebie podnieca trapowanie 3 lvl? Bo jeżeli tak, to jesteś dość dużym noobem...
Może ktoś zamknie ten temat? Bo to już tylko kłótnia i dyskusja nie prowadząca do niczego...
To nie fake ,a 2 minosy są na wszystkich servach ^^
http://img20.imageshack.us/img20/2055/2minorook.jpg
:p
Maxpixel
18-05-2009, 13:00
Ok, teraz oderwijmy się od rozmów na temat czy to FAKE czy nie. To prawda jest nowy Minos... I co z tego?
- Może Q był za łatwy? Minos zabity, ludzie przychodzili braki wszystko i odchodzili, możliwe że dodano drugiego i zwiększono prędkość respa...
- Możemy też przypuszczać że został on wstawiony od tak sobie, 1 za mało damy 2... I nie jest to żadną oznaką poważniejszą...
- Klimatycznie rzecz biorąc Minotaury wzmacniają straże? KLIMATYCZNIE spoglądając Orki są u góry i dosłownie obok. Liczebność orków przerastała 1 Minotaura więc wezwał kolegę do pomocy w ustabilizowaniu rejonu? ;)
Mimo wszystko wydaje mi się że nie jest to żadne poważniejsze odkrycie, po prostu jakoś tego nie czuje... :confused:
Heatvich
18-05-2009, 13:36
- Klimatycznie rzecz biorąc Minotaury wzmacniają straże? KLIMATYCZNIE spoglądając Orki są u góry i dosłownie obok. Liczebność orków przerastała 1 Minotaura więc wezwał kolegę do pomocy w ustabilizowaniu rejonu? ;)
Rpg Wannabe... Czy w tibi masz fabułę? Masz , expić i tyle.
Po prostu dodali minosa i tyle, bez zbędnych pierdzieleń że napisał na forum pw. do Minotaura żeby mu "pomuk" w "kuescie" na "czainatałnski armór".
Cipy dodały tego minosa dla utrudnienia, ja robiłem tego "kuesta" solo na 3 lvl. 3 Lvl i prawie full eq na rooku. Trochę trzeb się potrudzić, proste.
Maxpixel
18-05-2009, 14:40
Też tak sądzę...
Jedni grają tylko dla EXP'a, gonią do next lvl'a pusty byt... :(
Ja żyje chwilą i fabułą, poziom mam tylko i wyłącznie do szybszego chodzenia i cap'a... Sprawy typu śmierć nie są dla mnie niczym trudnym ^^ 4x wychodziłem z rooka i wracałem... :D Siedzę na tej wyspie bo jest tam coś czego brakuje mainowi i innym miejscom, one już dawno umarły, bez imienia bez historii... Rookgaard jest pod względem historycznym doskonale dopracowany... Tibia jest grą MMORGP jak byś tego nie dostrzegł... ;/
Dla mnie Rookstayer jest osobą żyjącą by odkrywać, i odkrywającą by żyć... A nie aby rąbać 5lat lvl! Sortuje ludzi pod względem wiedzy nie poziomu... >,>
Beh0lder
18-05-2009, 15:20
Też tak sądzę...
Ja żyje chwilą i fabułą, poziom mam tylko i wyłącznie do szybszego chodzenia i cap'a... Sprawy typu śmierć nie są dla mnie niczym trudnym ^^ 4x wychodziłem z rooka i wracałem... :D Siedzę na tej wyspie bo jest tam coś czego brakuje mainowi i innym miejscom, one już dawno umarły, bez imienia bez historii... Rookgaard jest pod względem historycznym doskonale dopracowany... Tibia jest grą MMORGP jak byś tego nie dostrzegł... ;/
Dla mnie Rookstayer jest osobą żyjącą by odkrywać, i odkrywającą by żyć... A nie aby rąbać 5lat lvl! Sortuje ludzi pod względem wiedzy nie poziomu... >,>
Wtf? Co k**** ? A może na mainie nie ma zagadek fabuły etc. ? hmm? Jest ! Jakundaf desert , hellgate , elf's fortress to niby nic ? Zero fabuly ? PoI bazyliszek Nightmare Knights hmmm ? 1 spike sword na rooku to nic zreszta na 99% cipsoft zaprzestał tworzenia tego questu po wykradnieciu mapy i/lub quest jeszcze nie został skończony
A i jakby co spike sword to wątek poboczny (prawdopodobnie jesli istnieje bo nic nie wskazuje iz ma to jakis zwiazek ze geneza tibii) , a zagadki na mainie maja dosyc duzo powiazan z glowna fabula .
Heatvich
18-05-2009, 15:29
Też tak sądzę...
Opowiedz mi czy jest różnica między NFS a Gothi"k"iem? Jest więc po co piszesz głupoty? Odp masz samą w sobie. MMORPG a RPG jest różnica.
Maxpixel
18-05-2009, 16:44
Nie mam zamiaru się tutaj wykłócać na temat RPG, jeśli ktoś chce rozmawiać bliżej to zapraszam na PW. ;)
Beh0lder - Ty wymieniasz ogólne Questy. Nie mówię tutaj o fabule całego Maina ale zobacz że na rooku każde miejsce ma coś w sobie, z każdym jest coś związane a na mainie bardzo często są różne miejsca o których nic a nic nie wiadomo są bo są i tyle... Na rooku spotykamy wiele miejsca i o każdym coś znajdziemy... :)
Heatvich - Tutaj nie powinienem się nawet wypowiadać bo to co napisałeś to takie brednie że głowa mała 8o
Ok. Wybacz jest różnica między MMORPG i RPG jaka?
MMORPG - Massively-Multiplayer Online Role Playing Game
RPG - Role Playing Game
A różnica pomiędzy NFS a Gothic jest taka że Gothic to gra RPG a NFS to symulator ;(
I błagam już o koniec OT bo z 2 Minotaurów zeszliśmy na RPG... :(
Beh0lder
18-05-2009, 18:12
Beh0lder - Ty wymieniasz ogólne Questy. Nie mówię tutaj o fabule całego Maina ale zobacz że na rooku każde miejsce ma coś w sobie, z każdym jest coś związane a na mainie bardzo często są różne miejsca o których nic a nic nie wiadomo są bo są i tyle... Na rooku spotykamy wiele miejsca i o każdym coś znajdziemy... :)
Tak każde miejsce ma coś w sobie , w każdym miejscu można kogos ugnoić , zbudować trapa . Jedynymi miejscami to chyba są mino hell , katana quest (konkretniej to co jest za sciana) , no i oczywiscie wysepka. Reszta albo znienawidzone miejsca (trapy) albo otwarte polanki po których hasają sobie botki. A jaskinia ratow na rooku hmmm takiego miejsca nie ma nigdze w calej tibii to miejsce ma taki klimat ze o ja pierdole . Bot za botem...
Też tak sądzę...
Z jednej strony przyznalbym ci racje (gadka o expie i ludziach z poczuciem rpg) ale w drugim sie mylisz totalnie - rpg w tibii rzeczywiscie juz dawno lezy. Minotaur zawolal kolege taak? Ale razem z tym kolega ramie w ramie z orkami rzucaja sie na kazdego gracza. To jest twoje super rpg, najwieksi wrogowie pracuja razem zeby dostarczyc expa.
Maxpixel
18-05-2009, 18:31
Beh0lder - Ująłeś to doskonale! :D
Askaral - Wiesz zobaczą Człowieka i wolą jego od siebie ^^ Rzeczywiście klimat jeszcze kuuuleeejee... :)
Heatvich
18-05-2009, 22:45
Heatvich - Tutaj nie powinienem się nawet wypowiadać bo to co napisałeś to takie brednie że głowa mała 8o
Głowa mała żeby zrozumieć co napisałem? Napisałem że pierd*lisz głupoty. Proste? Rpg Wannabe? http://rpg.pl Pozdro.
@Heatvich
Czy w tibi masz fabułę? Masz , expić i tyle.
Sam odpowiedziałeś na swoje pytanie i wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że błędnie. Tibia - jak na grę MMORPG - i tak ma dobrze zbudowaną faubułę. Nie znaczy to co prawda, że jest ona dobrze widoczna, ale proszę Cię, jak Ty sobie wybrażasz fabułę w MMORPGu?
MMORPG a RPG jest różnica
No fakt, w RPGu brakuje 3 literek na początku.
Głowa mała żeby zrozumieć co napisałem? Napisałem że pierd*lisz głupoty. Proste? Rpg Wannabe? http://rpg.pl Pozdro.
Oj mała, mała, tym bardziej, że nie napisałeś właściwie nic konkretnego, poza jakimś porównaniem z kosmosu. Co ma Tibia do NFSa?
Btw. link nie działa.
@Maxpixel
na rooku każde miejsce ma coś w sobie, z każdym jest coś związane a na mainie bardzo często są różne miejsca o których nic a nic nie wiadomo są bo są i tyle...
Ooo, chłopie, gdyby na Mainie każde miejsce miało "coś w sobie" to w życiu byś się w tym nie połapał i uznałbyś, że Cipy mają wybujałą wyobraźnię. Dobrze, że tak nie jest.
klimat jeszcze kuuuleeejee...
Jeszcze? A nie już? ;)
@Topic
Sza...! Dość offtopu, komentarze4pw.
Beh0lder
20-05-2009, 20:49
@Heatvich
Sam odpowiedziałeś na swoje pytanie i wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że błędnie. Tibia - jak na grę MMORPG - i tak ma dobrze zbudowaną faubułę. Nie znaczy to co prawda, że jest ona dobrze widoczna, ale proszę Cię, jak Ty sobie wybrażasz fabułę w MMORPGu?
Potwierdzam , wiekszosc mmorpg ma fabule w stylu byli sobie ci zli i byli sobie ci dobzi byla pr0 mega eVul wojna ktora zniszczyla swiat / jakies inne szarlatanstwo teraz ty masz to naprawic (lub jeszcze bardziej udupic) , questy zas ograniczaja sie do biegnia od npc do npc
No fakt, w RPGu brakuje 3 literek na początku.
Cóż wlasciwie 9/10 mmorpg ma tyle wspolnego z rpg co tibia z crysisem wiec jakby od mmorpg odciac rpg to oba tewyrazy beda mialy 3 litery
@topic sorry topica nie bedzie bo nawet nie wiem jaki temat (dzial rooka ma to do siebie ze sie wchodzi w temat widzi xxx posty na ktore trzeba odpisac , pisze sie posta a potem sie nie wie o czym ten temat wlasciwie jest ...
@down
bo jasnie panujacy nam modek (w tym dziale) nie raczy wejsc tu wiecej niz 1x na tydzien ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.