Pokaż pełną wersje : Dwarven Ale - skąd
majer'ro
16-05-2009, 14:54
Otóż do questu "The Hidden City of Beregar Quest" potrzeny jest item "Dwarven Ale". Podobno można go dostać od Boozera w Venore, ale nie mam na trade takiego czegoś. Ktoś wie jak dostać?
Mystiquer
16-05-2009, 15:01
"Wymagania:
-PACC;
-Pick;
-Chocolate Cake;
-3 Gear Wheels (można zdobyć z Worker Golem lub War Golem) lub 3 Iron Ore, które da się zamienić u Cyklopa w AB );
-Dwarven Ale, które można nabyć u Boozera w Venore za 3k;
-Golden Mug."
pozdro
majer'ro
16-05-2009, 15:17
#up
Właśnie napisałem, że nie widzę w opcji "trade" u Boozera tego itemu, więc pytam jak go od niego dostać. :)
#down
Nie pomogło :|
Vasudanin
16-05-2009, 15:18
#up
Właśnie napisałem, że nie widzę w opcji "trade" u Boozera tego itemu, więc pytam jak go od niego dostać. :)
Sprobuj napisac do niego "Dwarven Ale".
Poprosi Cię, abyś kupił dla niego Dwarven Brown Ale u Boozera w Venore. Jednakże, Boozer nie sprzeda Ci go dopóki nie zrobisz misji dla niego (The Ultimata Booze Quest).
Jeżeli zrobiłeś już wcześniej możesz kupić za 3k item mówiąc:
Gracz: hi
Boozer: Welcome to the Hard Rock Racing Track, Player.
Gracz: dwarven brown ale
Boozer: You are soooo lucky. Only recently I finished my first cask. As this would never have been possible without you, I make you a special offer. 3000 Gold! Alright?
Gracz: yes
Boozer: Here it is. Have fun with this delicious brew.
Waży on 300 cap, więc pamiętaj, aby mieć tyle wolnego cap. Wróć do Grombura, oddaj mu beczkę i zdaj raport.
http://tibia.pl/quest_pokaz/The_Hidden_City_Of_Beregar_Quest
Pan i Wladca
16-05-2009, 15:32
Możesz to kupić dopiero po ukończeniu the ultimate booze quest o ile mi się dobrze wydaje.
@up
yszzz byłaś szybsza :(
a nie można tego samemu zdobyć? w taki sam sposób jak do questa ultimate booze quest?
Vasudanin
16-05-2009, 18:11
a nie można tego samemu zdobyć? w taki sam sposób jak do questa ultimate booze quest?
Nie. To, co dajesz mu w ultimate booze quest, to probka, dzieki ktorej Boozer moze przyrzadzic wieksza ilosc tego trunku.
tibobianek
07-07-2009, 19:37
Zrbilem Tibia tales>>The Ultimate booze quest
Ide do tawerny w venore do tego npc i pisze
Hi>>>dwarven brown ale
I nic nie odpowiada :S
Najpierw musisz dojść do tego momentu w Beregar Quest, gdy NPC poprosi Cię o przyniesienie mu Dwarven Ale. Dopiero wtedy możesz to kupić od Boozera.
To samo dzis robilem. Nie sprzeda ci piwa przed przyjeciem misji w beregar na dostarczenie owej beczki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.